Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kriza srednjih godina ili depresija ili sta je ovo?  (Pročitano 1937 puta)
13. Jun 2008, 13:56:46
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
postovani clanovi foruma
pri put sam uclanjena negde i nadam se da cu od vas dobiti neki savet ili misljenje jer je moj zivot zapao u corsokak, a mozda je to uobicajeno. . .  godinama sam u braku, imam dvoje dece i muza koji ne zeli da trazi posao.  radim i o porodici brinem na zalsot samo ja.  od skora sam dobila nepovoljnu dijagnozu od lekara interniste i moracu na dozivotno lecenje.  imam preko 40 godina i nemogu vise.
umorna sam i od posla i od ziovta i od braka, jedino me deca raduju.  
ima li neko savet, kako se prezivljava ovakva kriza? mnogi clanovi foruma koju su mladi mogu mozda da mi kazu kako oni vide svoje roditelje, koji su mojih godina (45) ili da me posavetuju sa svoje tacke gledista, sto je meni od neprocenjivog znacaja.  
omiljena mastanja su mi o smrti i samoubistvu a vest da imam tesku metabolicku bolest me je iskreno obradovala.  istovremeno me s druge strane grize saves jer bih htrela da deci pruzim sve sto mogu i jos vise, ejr oni zasluzuju samo najbolje, ali enmamm  snae, preumorna sam. . .
da li bi mi razvod pomogao? mozda kad bih bila sama s decom, bilo bi lakse? ili ne. . .  muz mi je dobar covek ali neuporebljiv.  on nista neume da uradi sam.  ali nista, casna rec. . .
molim vas posaljite neki savet
pozdrav
Katja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
 znash kako se kaze , pazi shta zelish jer zelje mogu da se i ispune  . tako je i sa tvojom boleshcu .Smile

ochigledno je problem muz neradnik . a protiv takvih je najbolje primenjivati silu (poznato je da nasilje lechi sve  Smile ). dakle iznenadni nocni prepad , naoruzana motkom .  Smile . inache , za razbijanje depresije preporuchujem trening borilachkih sportova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
znash kako se kaze , pazi shta zelish jer zelje mogu da se i ispune  . tako je i sa tvojom boleshcu .Smile

ochigledno je problem muz neradnik . a protiv takvih je najbolje primenjivati silu (poznato je da nasilje lechi sve  Smile ). dakle iznenadni nocni prepad , naoruzana motkom .  Smile . inache , za razbijanje depresije preporuchujem trening borilachkih sportova.
bf....ne seri Smile...zena je trazila misljenje ozbiljnih ljudi a ne pubertetlija od 14 godina sa slikom ss trupa na desktopu... Smile

ja joj nista necu reci jer je koliko vidim situacija jako teska kod nje i zato je bolje da neko ko je upucen u tu problematiku kaze nesto Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia N70
evo mogu ja ?
khm ..
da pochnem ..
moja mama ima 50 ravno, napunila pre koji dan!
nije razlika velika ..
ima sina-mene, koji je '87 godishte ..
koji je u januaru 2006. skochio sa petog sprata ..
i jedva prezhiveo ..
da kucnem u drvo!

ovako ..
ima moja mama i tjerku, ali ona je od mene starija 3 godine ..
pametna je, radi, podizhe malo zhensko dete ..
u sretjnom-mada svezhem da tako kazhem braku ..
itd. "ja sam joj oduvek pravio problema, od malih nogu ..
oduvek! i lechim se na psihijatriji od shizofrenije ..
jadna ona, stvarno!
imam bar malu sliku u glavi oko ovoga, iako imam samo 21.
tako da poshto se ja sada lechim, a krenulo je na bolje ..
odma je i njoj bolje ..
koliko sam ja nju puta u zhivotu pazhljivo slushao shta ima da kazhe!!
iz toga sam izvukao par stvari, od kojih je jedna ta, da su deca najvazhnija ..
moj otac i ona tje se verovatno razvesti ..
iz meni ne poznatih razloga ..
ne slaganje u nechemu valjda ..
mada, elem, ko bi ga znao ?
ne mogu da kazhem koga vishe volim od roditelja ..
ali, ako se ravedu, znam za sigurno ..
da ostajem ovde gde zhivim trenutno ..
i da se ne selim nikako kod mamine novo izgradjene kutje ..

pitajte ako Vas neshto zanima oko ovog mog, ne toliko pametnog posta ..
jer sam trenutno pod sedativima, pa drugog puta tju odgovoriti, ako je potrebno ..

Smile

da, da ne bude sve ovo jedan maali off-topik ..
shto se tiche naslova teme ..
odgovor je klimaks!
« Poslednja izmena: 15. Jun 2008, 12:05:51 od Matea »
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Bolest često pojačava osećaj depresije. Prvo bih ti preporučila da se i sa tom depresijom suočiš jer i ona može da zatvori krug pogoršavanja stvari. Leči i depresiju i metaboličku bolest koju pominješ.

U slobodnom vremenu pokušaj da se družiš što više, makar preko foruma. Pokušaj da se zabaviš čitanjem humora, gledanjem humora, praktikovanjem humora. Pomoći će ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia N70
simijon ..
za depresiju su neophodni ..
ili psihijatri ..
ili psihoterapeuti ..
samo da te dopunim ..

Smile
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
.zena je trazila misljenje ozbiljnih ljudi a ne pubertetlija od 14 godina sa slikom ss trupa na desktopu... Smile

nisam znao da drzish slike SS trupa na desktopu ...  Smile  Smile

matei mogu samo da kazem ovo - nazalost ,ako zelish da se bavish padobranstvom - padobran je apsolutno neophodan  Smile

P.S .  moje mishljenje je uvek ozbiljno , chak i kad je neozbiljno  Smile

« Poslednja izmena: 15. Jun 2008, 15:57:40 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 594
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
U vezi razvoda najbolje sama da odlucis sta ces. Razmisljaj na duze staze, sta kako bi bilo.
U svakom slucaju preporucio bih ti knjige Moc podsvesti od Dzozefa Marfija i Budjenje od Antoni de Mela. Lepo je sto ti deca daju snagu ali ni to ne mora, nauci da crpis snagu prvenstveno iz same sebe, jos bolje. Svako ti dobro!

BF plagijatoru, ono zadnje ti je od Antonija Montane. Dobro, mala prerada, ne plagijat. Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hvala vam svima.  posebno tebi Matea, jer ipak ti stavri vidis iz perspektive deteta, a ja sam samo neka tamo majka.  i ti se odlicno drzis s obzirom na terapiju i sve probleme ali ne daj se, proci ce.  ja znam da je tvojoj mami tesko ali tebi treba da bude vazno da Tebi bude bolje i bas kao sto kazes, cim je tebi bolje i njoj je bolje. . .
hvala vam svima mnogo.
K
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Mnogo puta sam se uverio da posle dijagnoze o teskoj bolesti kod osobe kojoj je data dolazi do teskih karakternih promena. U prilog tome svedoci i to da ste vise puta rado razmisljali o samoubistvu i smrti. Imate muza koji nije agilan u svojim obavezama, nije produktivan clan porodice, a obaveze koje bi inace trebalo da budu u resoru muske ruke preneli na sebe. Umorni ste od posla, braka, staticnog porodicnog zivota, a dijagnostifikovano vam je tesko metabolicno oboljenje.

Ja mislim da Vama treba promena u zivotu. Pre nekoliko dana sam citao u novinama o samoubistvu jedne zene na parkingu, dok su muz i njeno dvoje dece bili 200m dalje. Ne bih voleo da sutra u hronici procitam istu vest sa Vasim inicijalima.
Promena ne mora nuzno da znaci razvod braka, ili gubitak zivota. Prekid lecenja ne dolazi u obzir. Morate da prihvatite da su okolnosti uslovile da zapadnete u jednu kolotecinu, svega vam je dosta, a kompenzaciju za nezadovoljstvo u svom zivotu biste da nadjete u deci. To je Ok.
Mozda biste trebali da promenite posao? Posvetite se necemu u cemu ste dobri? Izlazite, i upoznajete nove ljude? Promenite nacin oblacenja? To bi zapravo bile indicije krize srednjih godina, a sudeci po Vasem postu, vi ste samo jako, jako nezadovoljni i depresivni.

Na kraju, rodili ste i odgajate dvoje dece, sto je veliki uspeh, te mislim da je sve ovo samo jedna depresivna faza iz koje cete brzo izaci.

Pozdrav

« Poslednja izmena: 20. Jun 2008, 16:18:46 od dare_ »
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.