Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DRAMA U ZAGREBU Branitelji napravili haos na trgu, huligani vikali "Za dom sprem  (Pročitano 9771 puta)
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 33-10
To "branitelji" je zato što "novinari" ili prepisuju iz drugih izvora (ovom slučaju kroasanskih), ili zato što ih zapadnjaci plaćaju da koriste te termine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Alcatel 
To "branitelji" je zato što "novinari" ili prepisuju iz drugih izvora (ovom slučaju kroasanskih), ili zato što ih zapadnjaci plaćaju da koriste te termine.
Oni će taj termin zadržati, jer može im se i jer je po njima JNA bila okupaciona vojska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 33-10
Boli me uvo za kroasane, oni mogu ZeNGe da zovu i anđelima ako žele, mi ih moramo nazivati pravim imenom, ZeNGe, bojovnici, paravojska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Pre ce biti ovo drugo  Smile

Simptomaticno je da u ovoj aktivnosti prednjaci glasilo "berlinske Srbije"  Smile Smile Smile

Vest obicno nije afiramtivna po njih ( ustase) pa izaziva gomilu komentara i reakcija sa srpske strane uglavnom obicnih ljudi...
"Rabota" osmisljena veoma vesto,sracunato i tendeciozno...jer se na taj nacin najbolje ukorenjuje u svesti prosecnog Srbina termin "branitelj"  Smile Smile Smile

Inace, termin,sintagma  "branitelj" nasatao, koliko me secanje sluzi, 4-5 godina nakon zavrsetka rata, nakon podnosenja Hrvatske tuzbe protiv Srbije za agresiju  Smile veoma sracunato i perfidno...evo drug Perudji je expert da ti objasni  kako pobednici uvek pisu istoriju  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Boli me uvo za kroasane, oni mogu ZeNGe da zovu i anđelima ako žele, mi ih moramo nazivati pravim imenom, ZeNGe, bojovnici, paravojska.
ili prostije receno ustase Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Alcatel 
Ne znam što se mi toliko bavimo hrvatskim bojovnicima. Imamo pametnija posla. Mi u školi treba da učimo decu ko su oni bili, šta su radili i kako su očistili "lepu njihovui", od Srba. A to da li njihovi "branitelji" štrajkuju, ili ne, koga to briga. To je kao da je neko rekao da pada sneg na južnom polu. Baš me zabrinulio. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

NAJpametniji, NAJinteligentniji post do sada, na ovoj temi !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0

NAJpametniji, NAJinteligentniji post do sada, na ovoj temi !

Vidim i tebi trebi neki bljesak i oluja  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Nokia 33-10
Ne znam što se mi toliko bavimo hrvatskim bojovnicima. Imamo pametnija posla. Mi u školi treba da učimo decu ko su oni bili, šta su radili i kako su očistili "lepu njihovui", od Srba. A to da li njihovi "branitelji" štrajkuju, ili ne, koga to briga. To je kao da je neko rekao da pada sneg na južnom polu. Baš me zabrinulio. Smile

Nije problem što prosveduju ZeNGe, i treba da se biju sa MUPom RH, ali je problem kad njihovi mediji bojovnike zovu "braniteljima". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.