hahaha Narode zasto toliko emotivno dozivljavas Gagino bapsko odevanje Ok, kontam koncept emisije da je obuku ovoliko ustogljeno, klasicno rts-ovsko neandertalsko razmisljanje, ne cudi me ni najmanje, ali mi je smor da vidim da se i van posla oblaci kao kakva baba, zena u najboljim godinama, mislim njena stvar, ali opet..smara )
Babuskara prava je postala pogotovo na Instagramu slažem se a to je posledica svog dešavanja na poslu ...može se reći "kopi pejst" fazon ...ako prolazi na poslu pa može i na instagramu ...i onda čitamo hvalospeve u komentarima bla,bla,truć,truć srca i vatrice ... i to joj onda prija ...sama sebi kaže "narani stoku i ništa ne diraj" i tako već godinama ...od juče je na odmoru ...objavila je da je negde na moru ... e sad da vidimo kakva nas repriza morskih izdanja čeka ...koje umetničke fotke dali pola bikinija ili trećina ili možda jaka petina Može li se videti to telo u bikiniju a brušeno mesecima na treningu ...ide i rođendan 22 Avgusta ...dali će nas obradovati duplo golo ajde Bože pomozi zadnje leto pre nego što zakmeči ...a posle se ima opravdanje celij 18 godina unapred zašto ne može zbog dece ovo-ono Vasiono/Kosjerina čuješ li me
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)