Ajmo malo o ovome. Srpska fudbalska mafija ima duboku tradiciju od vremena amaterizma a njen predvodnik je bio cuveni dr O odnosno dr. Aca Obradovic. Zasto odjednom dve legende srpskog sporta sa lisicama na rukama , sa nepotrebnim scenama?
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
To si ako si otvorio trebao u sportskom delu foruma da otvoris,pitaj moda a mozes i da stavis anketu dali mislite da je kriv ili ne,ili dali ima veze hapsenje sa sadsnjom situacijom u politici? ili ne?Tako nesto eto ti predlog
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 22:32:45 od jimy page »
Pa smije i legenda u zatvor,nece valjda ako je legenda da mu bude dozvoljeno da pljacka!
naravno da je tako,time pokazujemo da je zakon za sve isti,samo jos nije kriv,i cini mi se da od 2000 godine nisu u zatvoru oni koji bi trebali,neki su sada ugledni biznismeni,tako pitanje je jako kopleksno,no sta je tu je neka se dokaze,aliiiiiiiiii ne samo on,zna se ko je tata i u isto grobar srpskog fudbala.Njega cekam kad ce da padne ali sobzirom da ga stiti vlast,kako ona pre 2000 tako i sada cujem da je pobegao
Ma normalno i ja mislim da svi kojima dokaze da su krivi trebaju da budu iz resetaka.Nesto sam skeptican po tom pitanju jer u Srbiji nikad nijedna stvar nije istjerana do kraja i na cistac!
Ma normalno i ja mislim da svi kojima dokaze da su krivi trebaju da budu iz resetaka.Nesto sam skeptican po tom pitanju jer u Srbiji nikad nijedna stvar nije istjerana do kraja i na cistac!