Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Др Зоран Ђинђић у песмама  (Pročitano 4333 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E
Ne mogu da shvatim ovu masovnu hipnozu i opijenost likom i delom ovog cirkuzanta, sve vise ljudi veruje u suludu pricu ~da je on ostao ziv Srbija bi 100% bila do sad u EU, hahhahahh kakve nebuloze, kako budale uvek smisle neke izgovore Boze me sacuvaj, valjda im je tako lakse da se tese zbog olosa koji su doveli na vlast! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
На интернету се појавила нова збирка поезије нашег омиљеног писца.
Као и претходна намењена је деци.
За оне жељне лепе речи: http://forum.burek.com/dr-zivomir-zika-nikolic-poezija-t531351.new.html#new
 Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2011, 13:54:13 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
Ne mogu da shvatim ovu masovnu hipnozu i opijenost likom i delom ovog cirkuzanta, sve vise ljudi veruje u suludu pricu ~da je on ostao ziv Srbija bi 100% bila do sad u EU, hahhahahh kakve nebuloze, kako budale uvek smisle neke izgovore Boze me sacuvaj, valjda im je tako lakse da se tese zbog olosa koji su doveli na vlast! Smile
Đinđić je bio izuzetno obrazovan, zanimljiv, zabavan, ali ne verujem da bi bilo šta bolje učinio za ovu zemlju da je i danas na vlasti. Iako mi je na samom početku bio interesantan, prodajom tri šećerane za tri evra shvatio sam koja je njegova misija.Žao mi je što je na takav način završio život,jer tako nešto nikome ne želim, ali mislim da je i on kao i današnji političari bio na istom putu, rasprodaja , rastur, divljačka privatizacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
Citat
Đinđić je bio izuzetno obrazovan, zanimljiv, zabavan
Какве то везе има?
Да ли је имао лепу или ружну жену?
Човек је шпијун. Радио је за УДБУ још као студент,а онда му је ЦИА на предлог својих колега дала стипендију за студије у Швабској.
И то је то!  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ђинђић је био филозоф....
« Poslednja izmena: 15. Jan 2011, 14:17:11 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
Citat
Какве то везе има?
Човек је шпијун. Радио је за УДБУ још као студент,а онда му је ЦИА на предлог својих колега дала стипендију за студије у Швабској.
И то је то!  Smile
Možda i jeste tako, ali ne znam odakle tebi za to dokazi, ispričao ti komšija Mika? Smile
A da rekao ti Šešelj. Vidiš i on je obrazovan , elokventan, ali ima samo jednu manu budalina je.
Pa i da je radio za Udbu , zar to nije bila naša agencija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米
Oj Зоране, не бој се за своје
лапају више и ничег се не боје
Ништа није узалуд, пао си за своје
за лоповски поредак жуте боје
Ој докторе Ђинђић булеваре
и после смрти, прате те преваре

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
sve je dobro dok mu ne naprave ikonu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Какве то везе има?
И то је то!  Smile

Špijuni snajka špijuni...Sve što je završilo fakultete i bilo u inostranstvu treba u aps jer ih je sigurno zavrbovala CIA   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
требало је да ископираш и ово ... да људи стекну представу шта их чека на сликама ...  Smile

Citat
prigodom sajma knjiga, a u okviru akcije 'razotkrivam LUDE knjige za koje niko nije čuo' imam nehumano zadovoljstvo da skrenem pažnju na okultni moderni klasik hiper-treša! belaćević je umro, ali mrtav nije!
            ovo što dole sledi je moj izbor nekih hajlajtova iz knjižice pod naslovom PREMIJER DR ZORAN ĐINĐIĆ U PESMAMA autora živomira žike nikolića. u pitanju je samizdat koji je do mene došao zavojitim, subverzivnim putevima podzemnih književnih tokova u koje sam zaronio štampajući NAŽIVO – a ja neću mnogo da tupim, jer pjesme govore dovoljno za sebe. izraziću samo svoju zadivljenost time KOLIKO je grdno autor promašio temu, koliko je žešće pogrešnu osobu odabrao za projiciranje svog kulta ličnosti, i koliko je poražavajuće, skoro deprimirajuće njegovo neshvatanje ne samo ličnosti đinđićeve, nego i njegove politike, njegovih naslednika, srbije, evropskih ideala, pa i same poezije izraženo u 'stihovima' koji slede.
naravno, najviše poražava ta tipična srpska sklonost ka 'očevima nacije' i 'herojima' (naročito ako zaginu u cvetu mladosti), i s kakvom lakoćom se istovetna frazeologija, istovetni udvorničko-slepački frejm ov majnd projektuju na najdisparatnije ličnosti – prekjuče je pevao odu karađorđu, juče je titu, danas đinđiću, sutra će vladiki velimiroviću, a stihovi su isti, samo se imena menjaju.

jeдноставно не знам ... да ли да се смејем или да плачем или да се нервирам због људске глупости

moram priznati da ja kod ovoga zadnjeg nisam imao dileme,nasmejao sam se do suza  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2011, 15:25:53 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.