Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lekarka sekirom ubila supruga  (Pročitano 498 puta)
06. Jan 2005, 03:22:21
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Lekarka sekirom ubila supruga
Osuđena ostala pri tvrdnji, kao i tokom istražnog i dokaznog postupka, da je pokojni suprug godinama maltretirao, zlostavljao na najgore moguće načine

JAGODINA - Veće Okružnog suda u Jagodini kojem je predsedavala Mirjana Vojnović osudilo je Zoricu Dobrosavljević (44), lekarku iz Ćuprije, na 12 godina zatvora zbog ubistva supruga Zorana (42).

Tragedija se dogodila 11. jula 2004. ujutro kada je Zorica "sa više udaraca tupim delom sekire u glavu ubila supruga dok je spavao. Zoran je bio elektroinženjer i do privatizacije te firme radio je kao programer u Fabrici cementa "Novi Popovac" kod Paraćina. Delo koje je učinila Zorica bilo je okvalifikovano kao "podmuklo ubistvo".

Sudsko veće je kaznu od 12 godina zatvora izreklo posle okončanja višemesečnog istražnog i dokaznog postupka, psihijatrijskog veštačenja, a saslušano je i više svedoka, sudskih veštaka specijalista neuropsihijatrije, sudske medicine i lekari koji su izvršili obdukciju.

Zamenik Okružno javnog tužioca Miomir Vasić i advokat Dušan Gašić (zastupnik sestara pokojnog Zorana) u završnoj reči tražili su za optuženu maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina zbog, kako su isticali, "monstruoznog zločina".

Dr Zorica Dobrosavljević, koja je lekar internista-gastroenterolog u Zdravstvenom centru u Ćupriji i sa Zoranom ima dvoje dece, ostala je pri tvrdnji, kao i tokom istražnog i dokaznog postupka, da ju je pokojni suprug godinama maltretirao, zlostavljao na najgori način iako su se sporazumno razveli 2000. godina, ali ostali da žive u istom stanu "jer je Zoran tako hteo".

Sukob je kulminirao posle Zoranovog napuštanja Cementare i neuspelog pokušaja da se zaposli u Švajcarskoj, kada je tražio da moj otac u Ćupriji proda kuću i da njemu da pare, inače će da zapaliti kuću, izjavila je Zorica.

- Dan pre ubistva me je pitao da li znam koji je danas dan i na mušemi na stolu napisao: Kraj, nema više odlaganja, a ja sam mu obećala da ću sutra o prodaji kuće da razgovaram sa svojim roditeljima. Celu noć se nisam mogla osloboditi slike kako Zoran ubija moje roditelje i ne znajući šta da radim, rešila sam da ga ubijem...", navela je Zorica.

Zdravstveni radnici Ćuprije, u peticiji, tražili su od suda da uzme u obzir sve okolnosti, ističući da je Zorica bila vredan lekar, poštovana od kolega i pacijenata i odbornik skupštine opštine.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ova doktorka nije imala laku ruku  Smile

Ako je njen bivsi i pokojni muz stvarno bio takav skot, onda je stvarno zasluzio to sto mu se desilo....  :anger:
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1610
Zastava Na žalost, u BG...
Citat: SerbianFighter
Zdravstveni radnici Ćuprije, u peticiji, tražili su od suda da uzme u obzir sve okolnosti, ističući da je Zorica bila vredan lekar, poštovana od kolega i pacijenata i odbornik skupštine opštine.

Samo mogu da zamislim kakvi su ostali "odbornici" te SO...
Nemam komentara. Biti ludak, očito je, nema veze sa profesijom.
To može svako.
Ali ubiti čoveka, e za to treba biti ludak na kub!

Smile
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
Ne kazem da je krivim mnogo,makar ne u ovom slucaju....neke ljude stvarno i treba pobiti.Ali ipak zamisljam momenat,onako samo na sekundu ostrica.. bup...i fade out...I to u najboljem slucaju..ako nije s ledja ili sta vec.... eh ....
Cudo te srpske zene.Na zapadu se dogodi nesto slicno,zena ubije muza pistoljem...otrovom..nozem u vrh glave.A mi imamo jbene drvosecarke...
Naraucenije:
Pazzi se Old Serb da te ne dekaputira neka matora koka...he he he Smile
Ja nemam cega jos da se plasim... nesto mi rahiticna generacija...jos nije ojachala Smile
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.