Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dosadio mu život milionera, pa se vratio na železnicu  (Pročitano 1073 puta)
26. Avg 2008, 08:31:07
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Karl Prens osvojio 7 miliona funti na lutriji, živi u kamp prikolici
Dosadio mu život milionera, pa se vratio na železnicu
Autor: Blic online, Mirror | 25.08.2008. - 19:09

Velšanin Karl Prens (50) je osvojio sedam miliona funti na lutriji, ali mu je vrlo brzo dosadio život bogataša, pa je zatražio svoj posao mašinovođe nazad i vratio se na prugu! Prens je podelio bogatstvo sa porodicom, a sada živi u kamp prikolici na svom omiljenom izletištu.

Novopečeni bogataš je veliki dobitak podigao u oktobru prošle godine, dao je otkaz posle provedene 34 godine za komandama lokomotive i krenuo je na putovanja širom sveta sa ženom. Međutim, posle poseta mestima gde se skuplja svestki džet set, shvatio je da mu je dosadno i da želi da se vrati na svoj stari posao.
"Išli smo u Grčku, Gran Kanariju, Tenerife i po celoj Španiji, ali nakon nekoliko meseci odmora shvatio sam da da samo želim da se vratim na posao. Obišao sam razna mesta, ali jednostavno ne vidim kako bih mogao da provedem ostatak svog života na odmoru", rekao je Prens.

Po povratku u Vels, Prens je podelio bogatstvo sa pet članova svoje porodice i kupio je najnoviji "jaguar" kako bi mogao bez problema svakog radnog dana da pređe 50-ak kilometara i stigne u šest ujutru na početak svoje smene.
Na žalost, Karl nije mogao da dobije posao mašinovođe zbog nešto slabijeg sluha, ali je posle lekarskih pregleda otišao na dodatnu obuku i sada je menadžer u železničkoj kompaniji "Ariva trejns" u Kardifu.
"Razočarao sam se što više ne mogu da budem mašinovođa, jer mi sluh nije savršen. Ipak, drago mi je sam dobio novo radno mesto zbog toga što ponovo radim sa vozovima i svojim starim drugarima. Neki misle da sam lud, ali vozovi su mi u krvi. Moj otac i deda su proveli ceo život na šinama", kaže sa osmehom Karl.
Portparol "Ariva trejnsa" je rekao da je cela kompanija oduševljena što im "džet set" nije oteo Karla i dodao da je posao na železnici nešto posebno, jer zaista ulazi ljudima u krv.

Karl i njegova žena Džilian su ostavili kuću u Splotu kod Kardifa ćerki Sari (19), otplatili su hipoteke sinovima Liju (30) i Ianu (27), a za sebe su kupili luksuznu kamp prikolicu vrednu 64.000 funti u kojoj žive na svom omiljenom izletištu Portkolu.
"Mogao sam da kupim kući bilo gde na svetu, ali mi više volimo kamp prikolice. Dolazim u Portkol od kako sa dečak i uvek sam sanjao da imam jednu svoju ovde. Za nas, ovo je najlepše mesto na svetu i osećamo se veoma srećno", kaže Karl.

Karl nije jedini kome je život bogataša postao dosadan. Luk Pitard (25) iz Kardifa se posle osvojenih 1,3 miliona funti vratio na posao u Mekdonalds, Pol i Su Votson (osvojili 1,7 miliona funti) se i dalje bude u tri ujutru kako bi rukovodili farmerskom pijacom, a Demjan Meden (37), koji je osvojio devet miliona funti, se vratio na posao vozača bagera.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
а планира да купи једну локомотиву чисто ради рекреације Smile
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.