Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 12:29:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nije lako muskarcima  (Pročitano 1352 puta)
16. Nov 2008, 22:46:08
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Sigurna sam da ste pomislili kako je, verovatno greškom, u naslovu izostavljeno "s", pa je trebalo da glasi: "Nije lako s muškarcima". Ovaj put - ne!

Verni čitaoci muškog roda reći će kako je ovo još jedan dokaz da sam se ja promenila i da sam neke od svojih takozvanih ultraženskih stavova vremenom promenila, "nabolje", naravno. Međutim, ja bih rekla da sam se samo još jednom uverila, po ko zna koji put, da ni u ludilu ne bih volela da sam muškarac, jer njima, ali zaista, nije lako. Evo jednog primera.

Prošlo subotnje veče je za neke bilo momačko, ali za mene je bilo poprilično devojačko, iako ne moje. Samopouzdanje je raslo sa svakim novim frajerom koji je pokušao da pristupi našoj povećoj ženskoj ekipi. Atmosfera je bila poprilično opuštena i bilo je “prostora” za pristup.

Ja bih ipak istakla dvojicu, koji su se svojski trudili da me zasene svojom, za neke šarmantnom, pričom. I dok sam ja satima razmenjivala upadljivo dugometražne poglede s frajerom u crvenoj košulji za susednim stolom, koji je bio moja ciljna grupa i dok sam telepatski pokušavala da ga nekako privučem i ubedim da sam baš ja prava osoba za njega, oni koji su bili konkretniji i koji su prelazili s-pogleda-na-delo, koji su se “preznojavali”, ali ne od uzavrele atmosfere već od silnih pokušaja da ostave utisak, ipak su skrenuli moju pažnju od macana u crvenoj košulji, koji je na kraju večeri zgrabio onu što je sedela za njegovim stolom, ne pomerajući svoju mišićavu fizionomiju ni metar, osim tih intenzivnih pogleda koje je upirao ka meni. "Pa u pravu je, od pogleda niko nije ispao glup. Ne zna šta je propustio" – ironično sam pomislila.

Vratimo se na šarmantne mladiće. Jedan me je svojim faunovskim plesom zaskakivao otpozadi, da je već počelo da me boli koliko se laktao… Pa sve nekako po rebrima. Ni slutila nisam da je to samo preludijum i da kantata tek treba da počne. To mu je, kasnije se pokazalo, stilska predigra da bi mi prišao. Sada se smejem, ali te večeri me je toliko iritirao da sam na kraju izgubila svaki pojam o ljubaznosti.

Drugi, koji je imao nepunih 30 godina, iz čista mira mi se primakao i krenuo s pričom: “Izvini, samo da ti kažem, kada te je slikala tvoja drugarica, slučajno je i mene uhvatila u kadru, a pošto sam ja siguran da sam trepnuo u tom momentu, je l' možemo da ponovimo fotografiju?”

"Opa, ovaj ima priču, i to ne bilo kakvu, već 'sa lica mesta'. Nije loše, 'ajmo dalje" – ovo je bio novinarski komentar mojoj prijateljici dok sam joj prepričavala detalje.

E, to dalje je bilo na jedvite jade. Mukica, sav se preznojavao trudeći se da mi pokaže koliko je pametan, a ja sam se svojski trudila da ne dozvolim da ispadne glup. Mada, ne znam zašto?! Bio je isfrustriran jer nije znao koliko imam godina, ni to ne znam zašto?!

"Samo nemoj da mi kažeš da si mnogo mlađa od mene?!" – na kraju je ipak to moralo da izađe iz njega.

Samo što nisam umrla od smeha, ali tek tada je zapravo počelo da mi se sviđa.

On je čekao momenat da ja ispadnem glupa. To mi je priznao tek sutradan. A ja sam se krajnje zabavljala glumeći malu plavu pametnicu. I kako je vreme odmicalo, razgovor nije prestajao i postajao je sve zanimljiviji… Ja nijednom nisam ispala glupa, a on je postajao normalniji… Šta je dalje bilo, sigurna sam da ćete shvatiti u narednim kolumnama, jer trenutno to nije tema.

I zaista nije lako muškarcima. Jedan od razloga je i taj što se od njih očekuje da prvi priđu devojci, takvi su naši stereotipi. Ako devojka prva startuje, ona odmah nije ženstvena, te je previše napadna, infantilna i ostalo…Ali se zato od frajera očekuje da budu hiperoriginalni i da svu svoju kreativnost sumiraju u tih prvih nekoliko minuta, koji su najpresudniji da ostave utisak i kada, zapravo, jedino imaju šansu da nas osvoje. To ispadne kao neka lepa predstavica. Oni moraju da imaju priču, jer devojke padaju na priču. Ne mogu ni na šta drugo ni da padnu, kada se još nisu upoznali.

Priča je jedino što im preostaje. Možda su neki od njih dobri na delu, ali to se nikada neće saznati ako prvo padnu na usmenom.

Dakle, oni moraju da budu brzi, vickasti, kreativni, šarmantni, interesantni, da se potrude, a ipak sve na kraju zavisi od nas žena.

Kako to zvuči surovo, samo na početku. Mada, uvek ima izuzetaka, kao što je i onaj crvenokošuljaš, koji je definitivno prošao na mišiće.

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N-shurnaest

komentar uklonjen na zahtev mamurne osobe koju sad boli glava... Smile

Note: Notjas se fino pilo...  ermm...
« Poslednja izmena: 17. Nov 2008, 10:04:18 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

kome se obracas ? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
U pravu si lolana nema sta.
Evo navescu ja jedan moj primer da se nadovezem na tvoju pricu, men ije nekako "normanlo" da ja prvi pridjem devojci, ne znam zasto ne pitaj me mozda je priroda tako regulisala ili sam tako vaspitan ili neki osecaji nemam pojima u stvari ako se gledamo i odmeravamo zasto da ne par recenica nece boleti u svakom slucaju ja progovaram(prilazim) prvi.

Elem, u zivotu sam imao 2,5 situacije kada sam ja bio "zrtva", a sve je bilo nicim izazvano. To su zvanja telefonom, cimanja, presretanja po ulici, rapistivanja kod svih zivih o meni ma ne znam ni ja sta sve ne kao CIA da me je uhodila Smile I veruj mi ja sam veoma bio zbunjen u toj situaciji jer mi je bilo neprirodno da ja nisam "lovac" nego plen Smiley 1 dosuse moram istaci da sam tad imao ako se ne varam 18 ili 19 godina pa i nisam znao bas kako da se najbolje postavim, sada bih znao to sigurno, jos veci doprinos mojoj izgubljenosti je bio i to sto su se ti "klizeci startevi" dogodini mozda u roku od 10ak meseci znaci isuvise brzo i u nizu.
Veruj mi nije lako kad ti se neka devojka zasvidja na prvi pogled i zelis da ispadnes bas to sto ona zeli, u njenim ocima, naravno na prvi pogled ti ne znas kakva je ona osoba da li je pokvarena prepredena, ubrazena, suvise nezna ili sasvim normalna, to se malo kasnije da videti bar iz prvih 10ak minuta ragovora, ako uopste krene taj razgovor.
Ponekad mi je muka od svih tih ulagivanja, laskanja, komplimenata, igre reci, znacajnih manevara u pokretima, gestikulacije telom i ostale finese, pa znas kako to vec ide zensko si Smile

Mislim da je ono pecinsko vreme bilo mnogo prakticnije buzdovan u glavu i nosi u pecinu Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava I.N. Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC x8
Sigurna sam da ste pomislili kako je, verovatno greškom, u naslovu izostavljeno "s", pa je trebalo da glasi: "Nije lako s muškarcima".

Ovdje si pogrijesila "Nije lako s zenama".

Nadam se da se slazete Muskarcine Smile
IP sačuvana
social share
Sampioni se ne prave u teretanama, sampioni se prave od necega sto je vec duboko u njima, od snova, zelja I ciljeva. Oni moraju razmisljat u sekundi, biti malo brzi, moraju imati volju I umjece. Ali volja mora biti jaca od umjeca

Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 436
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Motorola 
nemozes sa njima nemozes bez njih
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Sigurna sam da ste pomislili kako je, verovatno greškom, u naslovu izostavljeno "s", pa je trebalo da glasi: "Nije lako s muškarcima".

Ovdje si pogrijesila "Nije lako s zenama".

Nadam se da se slazete Muskarcine Smile

seks masino, pa otvori temu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 12:29:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.