Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doneću titulu u Inter  (Pročitano 5301 puta)
02. Maj 2005, 22:21:29
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Glavom, nogom, po zemlji, iz voleja, na kraju i slobodnog udarca - majstor se zove Mirko Vučinić. Leće slavi sjajnog dvadesetjednogodišnjeg Nikšićanina, strelca tri gola (ukupno 15) za spektakularnu pobedu nad Lacijom (5:3) u duelu 34. kola.

- Posle sedam utakmica bez pobede, tri boda su nam bila imperativ. Došli smo u situaciju da posle odličnih jesenjih rezultata strahujemo za ostanak u Seriji A, hvatala nas je panika - kaže Vučinić.

Tri dana pre utakmice sa Rimljanima, golgeter Lećea povredio je članak noge, nije bio spreman, trener Zdenek Zeman je hteo da ga izostavi iz protokola.

- Stisnuo sam zube, zamolio šefa da mi pruži priliku i ispunio sam obećanje. Bila je ovo moja najbolja partija za ove četiri godine u Italiji. Sve mi je išlo. Neću biti skroman, doneo sam crveno-žutima opstanak, odškrinuo i vrata Evrope. Mala je razlika između donjeg i gornjeg doma tabele, svi smo na nekoliko bodova.

Leće je do trijumfa nad Lacijom stigao posle nekoliko preokreta. Dala Bona je otvorio seriju domaćih, onda je Tomaso Roki postigao het-trik, da bi naš fudbaler postigao dva pogotka, „prekinuo“ ga saigrač Diamatone, a peti gol, treći Vučinića, bio je za overu tri boda i praznik za oči i dušu. Efektno, kako mogu samo pravi golgeteri, sa više od 20 metara iz slobodnog udarca pod prečku, paučine više nema u golu ispred južne tribine.

- Otac i brat su gledali meč na stadionu, majka je ostala u Nikšiću. Njima dvojici sam posvetio prva dva, a majci treći, proslavljajući loptu u mreži uneo sam se u kameru i direktno joj poslao pozdrav. Izašao sam četiri minuta pre kraja, „probao“ navijače, bili su oduševljeni, ne pamtim takve ovacije.

Trener Zeman je tradicionalni pesimizam i suzdržanost sačuvao i posle ove bitke?
- Baš me čudi od njega! Šalim se, nije mi ništa rekao, ali vidim mu po licu i glasu da je prezadovoljan.

Biće valjda i Inter kad vas na leto dovede u svoje redove?
- Mnogo se priča o tome ovde u Italiji, ali i kod nas. Ima još vremena, ne krijem da bih voleo da se preselim u veliki klub, u Milano, da Interu donesem titulu posle posta od skoro dve decenije - završio je Vučinić.

(02. May 2007, 21:34:07)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To jos da vidim pa mogu glat da umrem Smiley 10 godina cekam da inter osvoji nesto..  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Inter je ukleta ekipa, neverovatno kakve su spletove nesrecnih okolnosti pretrpeli zadnjih godina, a favoriti su mi u Italiji...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nisu oni ukleti... poslednjih 10 godina su tim koji je najvise para bacio posle Reala.. umesto da naprave tim kao sto to radi Milan ili Juve, oni dovedu ronalda, vijerija i slicne igrace da sede na klupi ...
Videcemo.. mancini je dobar trener, doduse potpuno neiskusan, sledece sezone kad on bude pravio tim, mozda i bude rezultata.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
To jos da vidim pa mogu glat da umrem Smiley 10 godina cekam da inter osvoji nesto.. Smile

I ja isto samo da jos to dozivim i mogu reci da sma sve prosao u zivotu.

Zivim za taj dan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Mislite da ima vajde? Italijani su gori od nas sto se tice namestanja, Milan i Juve preterase sa tim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
On i ako namestaju brate i igraju, ne moze covek nista da im prigovori... liga sampiona se ne namesta pa vidi sta rade...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
To jeste, namestaju malo po domacoj ligi, nesto nalid nasem Partizanu i golovima u '95. minutu, mislim da znas na sta mislim!  Smile

U LS se igra muski, to nema sumnje. Nisam rekao da ne vrede, samo poguraju malo sudije kad/ako dodje los dan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
ovo je smesno 

Tvoje razimsljanje je totalno decije. Strasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Zasto, oko namestanja?

Ili oko Partizana? 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.