Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 22:12:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevinost  (Pročitano 3988 puta)
28. Sep 2012, 14:33:06
Zodijak
Pol
Poruke 2
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Pozdrav,nzm gde da postavim temu pa sam ovde,molim administratore da urade sta treba da tema dospe na pravom mestu.
Zapravo da se predstavim. Ja sam Stefan imam 16,5 god :) Sa curom sam dugo i nevini smo i ona i ja.
Naranvo,pokusali smo da spavamo,ali sam imao jedan problem. Njoj nije mogao da udje nzm zasto nzm kako da probijem himen,zato molim one koji su dobre volje da mi malo objasne i to. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
HTC ...
Probaj da gurnes ruku ili nogu.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
pokusajte da se opustite i samo nezno i polako
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1208
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
Opusteno, polako,  pazljivo i bice sve u redu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
Zastava Чикаго
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Priprema za prvi sex.   Većina devojaka mašta o prvom sexu sa nekim koga istinski i neizmerno voli.   Obično one to žete da bude sa dečkom u koga imaju poverenja da ih posle toga neće ostaviti ili poniziti.   Zato je jako bitno da pre nego što devojci skinete nevinost obratite pažnju na to kako vas ona vidi.   Morate zadobiti njeno poverenje i da shvati da je taj prvi sex samo još jedan korak dalje u vašoj prelepoj vezi, a ne nešto odvratno na šta ona sada mora da pristane.  
Neposredno pred “prvi put”.   Potrudite se da to bude na nekom mestu gde ste već mnogo puta bili, mazili se, ležali, ljubili, bilo šta.   Neko mesto gde ćete se i ti i ona osećati opušteno i bez neke neželjene napetosti.   Pored toga, obavezno se postarajte da budete potpuno sami, i da ne postoji mogućnost da vam niko upadne u sobu ili slično.   Vrlo je bitno da vaša devojka bude što je više moguće opuštena i da se ne cima zbog nekih stvari koje vam mogu pokvariti sex.   Pričajte sa njom lagano, pripremite je i rečima, neka oseti maximalno vaše razumevanje i strpljenje.   Da bi je dodatno opustili, možete pustiti i neku laganu muzikicu koju ona voli.  
Njen prvi sex.   Predlažemo vam da za njen prvi put imate malo dužu predigru gde ćete je polako uzbuđivati na razne načine, dok vam se potpuno ne preda i izbaci sve negativne misli iz glave.   Učinite da ona naprosto uživo u toj predigri koja će voditi ka njenom prvom sexualnom iskustvu.   Kada osetite da je vreme da pređete na stvar, neka vam pri ruci bude kondom sa kojim će sex biti dosta lakši i sigurniji.   Za skidanje nevinosti najbolje je koristiti klasičnije poze i ne treba previše experimentisati.   Pratite njene signale, ako osetite da je previše boli, polako izvucite, i malo zastanite, pa opet nastavite.   Potrudite se da to njeno prvo sexualno iskustvo bude što bezbolnije i što lepše.   Naravno, mnoge devojke jako boli taj prvi put, ali ako ste dovoljno pažljivi i čitate njene signale, taj bol možete svesti na minimum i učiniti da njoj bude mnogo lepše.  
Krv prilikom prvog sexualnog odnosa.   Nemojte se uplašiti ako vidite krv, pošto većina devojaka za vreme prvog sexa manje ili više krvari, i to je potpuno normalna pojava i ne dozvolite da vas to iznenadi ili uplaši.  
Priča nakon sexa.   Obavezno nakon što ste joj skinuli nevinost, popričajte sa svojom devojkom.   Upitajte da li ju je puno bolelo, kako se oseća, jel sve u redu.   Nemojte se ponašati kao neki skot koji je samo čekao da je kresne i nestane.   Pokažite da ste šmeker i da imate razumevanja za nju u svakom trenutku.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Sve je meni jasno,ali nije mi jasno zasto nece da joj udji.  :\ xD Glup izraz ali nzm kako drugacije.  :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
Постоји тема на којој можете постављати таква питања. Smile Нема потребе да се за свако питање отвара нова...

http://forum.burek.com/seks-pricaonica-caskanje-pitanja-zanimljivosti-saveti-t577869.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 22:12:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.