Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doktore, pomagaj! ~ interaktivna online ambulanta  (Pročitano 17287 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia zvrr
B@amb

Kad reče da ti se taj osip pojavio, danas? Ako je rubela, nestaće osip za tri dana. A i to što kažeš da je koža u tom predjelu crvena, to je osip(makularni), kao ovo na slici.  Smile

Kao što @Slagvort prokomentarisa, online dijagnostikovanje je zeznuta stvar, zato samo dajemo neke svoje ideje. Naravno, treba vjerovati svom ljekaru više nego nama, to bez sumnje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Samsung GT-S7580
@Lazar
Mogu ti pomoći savjetom da odeš kod hirurga. Wink Jedino se tako to može riješiti, u lokalnoj anesteziji se uklanja za pet minuta...

Hvala, neka hvala.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
B@amb

Kad reče da ti se taj osip pojavio, danas? Ako je rubela, nestaće osip za tri dana. A i to što kažeš da je koža u tom predjelu crvena, to je osip(makularni), kao ovo na slici.  Smile
Ne, prvi znaci osipa su se pojavili negde u sredu, koliko me pamćenje služi. I moj osip nije ovakav kao na slici, ne vidi se ništa na pogled, samo da je malo crveno, ali se oseti da je jako hrapavo kad se prođe rukom. Ma to će svakako nestati za par dana (ja sam prvo pomislila da je nešto do jastučnice itd. ali nije, sve sam zamenila), samo ne znam može li se uopšte imati rubeola bez propratnih simptoma kao što su glavobolja, temperatura, malaksalost itd?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia zvrr

Pa, mogla bi rubela ići i bez tih opštih simptoma, jer je bolest kod odraslih kao što je rečeno, blaga, s slabo izraženim opštim simptomima (tipa temperatura, malaksalost i sl) i prolazi sama od sebe. Smiley Ono što je najstalniji znak bolesti su uvećanje limfnih žlijezda. E da, uzmi neko staklo i pritisni tu ospu, da li time ona iščezava?
« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 00:42:14 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Mislim da ne, ali ne mogu da vidim iza sopstvenog uveta.  Smile

Nema ni veze, svakako ću da odem od nedelje do lekara, samo da je nahvatam (lekarku), a i ako jeste i ako nije sad mi to ništa ne menja, samo se plašim da se osip ne raširi, ali kapiram da neće, ako nije do sad.

Hvala ti na informacijama.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 00:54:07 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia zvrr
Kod rubele osip traje tri dana... Tako da se nadaj da se o rubeli radi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ma u pičku materinu sa tim ako me prođe dok ne krenu radni dani, koji će mi qrac to na raspustu?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia zvrr
De, de, ospi se u zube ne gleda. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
Kazu da hara neki virus ovih dana pa moguce da je to. Jedan drugar imao slicne simptome, moja keva slicne, i verovatno je to. Odi kod lekara pa ce ti reci sta da kupis. Kevi dali onaj Coldrex u prasku i bolje joj je od kad pije to.

Ja nisam cuo za tu viruscinu. Mada ko zna...

Citat
1  Smile
Oce prehlada od alkohola vrlo lako kad je hladno , i meni se desavalo. Sjebe ti regulaciju termperature alkohol, pa te hladnoca vrlo lako osteti.

Haha Smile prosli put kad smo bili (mislim da je bio oktobar ili tako nesto) bilo je nekih 10-tak stepeni. Tad smo jos i poneli grejalicu (jedan pajser od mog druga je ovaj put zaboravio) ali smo zato pili rakije kao nikada u zivotu. Fora je sto se niko nije ni napio.  Smile

Citat
2.
 Da nije neka zarazna bolest.

Temperatura, glavobolja + promjena sredine + obolio jos neko iz drustva.

Virus najvjerovatnije, a mozda i bakterija.

Meni lici na nesto zarazno, sto je bilo na vikendici, ako ima zivotinja... pacova, miseva,  krpelja.. i sl.

I to sam pomislio. Bas zbog slicnih simptoma. Sumnjam da ima krpelja ali sam video jednu rupu od nekog glodara (stavio sam lepak ali se prokletinja nije zalepila)

Hvala vam ljudi ali mi se sve cini da necu ici kod doce Smiley danas mi je mnogo bolje, uzeo sam jos jedan kafetin, cak sam i malo jeo, mislim da nemam temperaturu (izmericu kasnije za svaki slucaj)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
У мом селу је законом обавезна вакцинација за/против Рубеоле. Smile
Citat
Sumnjam da ima krpelja ali sam video jednu rupu od nekog glodara (stavio sam lepak ali se prokletinja nije zalepila)
Што ниси пробао цигаром да га спалиш? Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.