Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дочек премијера Лукшића у Пљевљима  (Pročitano 4488 puta)
15. Feb 2012, 00:00:59
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Дочек за Лукшића у Пљевљима
уторак, 14. феб 2012, 14:45 -> 20:06

Одложено извршење решење којим је седморици свештеника СПЦ наређено да напусте Црну Гору, рекао у Пљевљима премијер Игор Лукшић. Лукшића дочекали грађани који су носили транспаренте "Не дирајте попове, хапсите лопове", а скандирали су "Није ово Монтенегро, већ јуначно српско легло".

Црногорски премијер Игор Лукшић рекао је да је полиција одложила за месец дана извршење решења којим је седморици свештеника Епархије милешевске Српске православне цркве наређено да напусте ту државу, јер немају регулисане боравишне дозволе.

Лукшића, који борави у посети Пљевљима, испред зграде општине дочекало је неколико стотина грађана, који су протестовали због одлуке о протеривању свештеника СПЦ-а.

Окупљени грађани носили су транспаренте међу којима је и "Не дирајте попове, хапсите лопове", а скандирали су "Уа, усташе" и "Није ово Монтенегро, већ јуначно српско легло".

Лукшић, који је допутовао у Пљевља како би обишао угрожена подручја те општине, као и Термоелектрану и Рудник угља, на скандирање се није окренуо и ушао је у зграду општине без коментара, али се окупљенима обратио након изласка из зграде.

"Никад држава безразложно није протеривала било кога. Управа полиције је одложила извршење решења за месец дана. Апелујем на вас да као што сви треба да поштујемо божије законе, заједно учинимо све да се поштују и земаљски закони, а то значи да се поштује Закон о странцима", рекао је Лукшић окупљенима.

Лукшић је поновио да због тога што одређен број свештеника нису држављани Црне Горе мора бити обезбеђена одређена регистрација, након чега ће све бити у реду.

"То сам рекао и митрополиту Амфилохију и патријарху српском Иринеју, на недавно одржаном састанку у Београду, где је био и владика Јоаникије. Нисам се срео са Филаретом, али бих му рекао исто. Држава никад није прогањала цркву и неће то учинити ни сада. Овде није у питању регистрација цркве као верске заједнице, већ је реч о регистрацији појединих организационих делова цркве, да би могли остварити своја права", истакао је Лукшић.

Након његовог обраћања, окупљени су се разишли.

Данашњи протест у Пљевљима организовала је локална невладина организација Српски културни центар "Патријарх Варнава".

СПЦ: Незаконите одлуке МУП-а

Епархија милешевска позвала је раније МУП Црне Горе да одложи извршење решења о забрани боравка у тој држави седморици свештеника СПЦ до окончања управног спора.

МУП Црне Горе наложио је седморици пљеваљских свештеника да до среде напусте ту државу, јер, наводно, немају уредну документацију за боравак на њеној територији.

Епархија милешевска је навела да су решења МУП-а о неиздавању дозвола свештеницима за боравак у Црној Гори незаконита, због чега је СПЦ пред Управним судом у законом прописаном року покренула управне спорови у сваком појединачном случају.

Истовремено, Епархија је Управи полиције поднела захтев за одлагање извршења решења о протеривању пљеваљских свештеника.

Епархија указује да су шесторица од седморице свештеника породични људи, чија су деца рођена у Црној Гори и похађају школу у Пљевљима. Они су, без икаквих проблема, током свих претходних година добијали одобрења за привремени боравак у Пљевљима.

"Из тог разлога, сматрамо да је овакво незаконито поступање МУП-а Црне Горе инспирисано искључиво идеолошким и политичким антицрквеним мотивима, који су у директној супротности са уставом државе и важећом законском регулативом, а да и не говоримо о нормама које важе у демократским друштвима у Европи и у свету", наводи се у саопштењу.

Епархија милешевска је апеловала на највише представнике државне власти у Црној Гори да својим ауторитетом "стану на пут оваквим злоупотребама и незаконитим поступцима", који се предузимају "само када су у питању православни свештеници и монаси у Црној Гори".

Извор: РТС

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Lukšića dočekao protest u Pljevljima:”Ua, ustaše” , “Nije ovo Montenegro, već junačno srpsko leglo”.

Crnogorski premijer Igor Lukšić izjavio je danas da je policija odložila za mesec dana rešenje kojim je sedmorici sveštenika Eparhije mileševske Srpske pravoslavne crkve (SPC) naređeno da napuste tu državu, jer nemaju regulisane boravišne dozvole.

Lukšića, koji danas boravi u poseti Pljevljima, ispred zgrade opštine dočekalo je nekoliko stotina građana, protestujući zbog odluke o proterivanju sveštenika SPC.

Okupljeni građani nosili su transparente među kojima je i jedan “Ne dirajte popove, hapsite lopove”, a skandirali su “Ua, ustaše” i “Nije ovo Montenegro, već junačno srpsko leglo”.

Lukšić se na skandiranje nije okrenuo i ušao je u zgradu Opštine bez komentara, ali se okupljenima obratio nakon izlaska iz objekta, navodeći da u narednih 30 dana neće biti proterivanja sveštenika.

“Nikada država bezrazložno nije proterivala bilo koga. Uprava policije je odložila izvršenje rešenja za mesec. Apelujem na vas da kao što svi treba da poštujemo božije zakone, zajedno učinimo sve da se poštuju i zemaljski zakoni, a to znači da se poštuje Zakon o strancima”, rekao je premijer okupljenima.

Lukšić je ponovio da zbog toga što određen broj sveštenika SPC nisu državljani Crne Gore, mora biti obezbeđena određena registracija, nakon čega će sve biti u redu.

To sam rekao i mitropolitu Amfilohiju i patrijarhu srpskom Irineju na nedavno održanom sastanku u Beogradu. Država nikad nije proganjala crkvu i neće to učiniti ni sada. Ovde nije u pitanju registracija crkve kao verske zajednice, već je reč o registraciji pojedinih organizacionih delova crkve, da bi mogli ostvariti svoja prava, kazao je on.

Nakon Lukšićevog obraćanja, okupljeni su se razišli sa mesta održavanja protesta.

Srpski kulturni centar “Patrijarh Varnava” iz Pljevalja zatražio je ranije od Vlade Crne Gore da ukine sramnu odluku MUP-a i pozvao narod na masovne proteste, a radnike Rudnika uglja, Termoelektrane i drugih pljevaljskih preduzeća na obustavu proizvodnje, koja bi neminovno dovela do totalne ekonomske blokade cele Crne Gore.

Porodični ljudi, deca im rođena u Crnoj Gori

Eparhija mileševska pozvala je ranije MUP Crne Gore da odloži izvršenje rešenja o zabrani boravka u toj državi sedmorici sveštenika SPC do okončanja upravnog spora.

MUP Crne Gore naložio je sedmorici pljevaljskih sveštenika da do srede napuste tu državu, jer, navodno, nemaju urednu dokumentaciju za boravak na njenoj teritoriji.

Eparhija mileševska je navela da su rešenja MUP-a o neizdavanju dozvola sveštenicima za boravak u Crnoj Gori nezakonita, zbog čega je SPC pred Upravnim sudom u zakonom propisanom roku pokrenula upravne sporovi u svakom pojedinačnom slučaju.

Istovremeno, Eparhija je Upravi policije podnela zahtev za odlaganje izvršenja rešenja o proterivanju pljevaljskih sveštenika.

“Od Uprave policije očekujemo da postupi kao i u ranijim slučajevima, odnosno da u zakonskom roku od tri dana sveštenicima odobri ostanak u Crnoj Gori do okončanja upravnog spora”, navodi se u saopštenju Eparhije mileševske.

Ta eparhija ukazuje da su šestorica od sedmorice sveštenika porodični ljudi, čija su deca rođena u Crnoj Gori i pohađaju školu u Pljevljima. Oni su, bez ikakvih problema, tokom svih prethodnih godina dobijali odobrenja za privremeni boravak u Pljevljima.

“Iz tog razloga, smatramo da je ovakvo nezakonito postupanje MUP-a Crne Gore inspirisano isključivo ideološkim i političkim anticrkvenim motivima, koji su u direktnoj suprotnosti sa ustavom te države i važećom zakonskom regulativom, a da i ne govorimo o normama koje važe u demokratskim društvima u Evropi i u svetu”, navodi se u saopštenju.

Pljevlja ostaju bez sveštenika

Eparhija mileševska je apelovala na najviše predstavnike državne vlasti u Crnoj Gori da svojim autoritetom “stanu na put ovakvim zloupotrebama i nezakonitim postupcima”, koji se preduzimaju “samo kada su u pitanju pravoslavni sveštenici i monasi u Crnoj Gori”.

Iz crkvene opštine Pljevlja su, u otvorenom pismu, poručili da je odluka MUP-a Crne Gore o proterivanju sedmorice sveštenika šokantna.

“U vreme dok se Crna Gora bori sa nezapamćenim vremenskim neprilikama, zbog kojih je proglašeno vanredno stanje, policija je, umesto da spasava živote ugroženog stanovništva, odlučila da deportuje ili progoni sveštenstvo SPC”, navodi se u saopštenju.

Pljevaljska crkvena opština ukazuje da će, ukoliko se realizuje odluka MUP-a, Pljevlja ostati bez sveštenika SPC, iako gotovo dve trećine stanovnika tog grada čine Srbi.

“Dokle ide slepilo vlasti kada većinskom srpskom stanovništvu u Pljevljima uskraćuje Ustavom zagarantovano ljudsko pravo na ispovedanje vere i vršenje verskih obreda”, upitali su iz crkvene opštine Pljevlja.

link
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Alcatel 
Šta će im popovi imaju Nato. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Nokia 
A čime će drugo nego krstom i mantijom protiv sile đavolske Smile... Polako, tek je ovo mala pukotina u krhkom sistemu Djukanovske epohe. Tek će biti veselo kada se pukotina proširi pa kad krene lavima nezadovoljstva na svim nivoima. Crnogorci se polako prisećaju svog ontološkog čojstva, koje je nažalost odavno marginalizovano i zamenjeno nekim novim programom evroatlanskih kvazistaandarda, koncipirano za primenu kod "posebno izabranih" prtnera Smile Smile
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Citat
Polako, tek je ovo mala pukotina u krhkom sistemu Djukanovske epohe

Krh sistem?Pukotina? - Mislim da si pobrkao loncice.

I skandiranje Luksicu da je lopov i ustasa,je vrlo smijesno i politicki lose organizovano.Opozicija,opet smijesna.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590
Citat

I skandiranje Luksicu da je lopov i ustasa,je vrlo smijesno i politicki lose organizovano.Opozicija,opet smijesna.
Ne znam da li je ustasa, ali lopov sigurno jeste cim je clan Djukanovicevog narko klana!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 11.50
nije ovo montenegro ... sve ce redje da se cuje tako nesto...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Citat

Ne znam da li je ustasa, ali lopov sigurno jeste cim je clan Djukanovicevog narko klana!

Al je sigurno siromasniji od lidera opozicije  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590
Ne znam za opoziciju, ali Djukanovicev narko klan ima svoju drzavu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1

Smile Smile Smile   Smile

ja apelujem na vas...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Kad ja tamo, a ono, medjutim.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1733
Zastava u kuci
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Shaka razularenih i promrzlih gorstaka ... nista drugo ....
IP sačuvana
social share
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in
waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the
frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses
and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed
ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590
Djukanovicev narko kartel...slazem se.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Roki,nije bas tako ko sto ti mislis.Kapiram ja da oni imaju vlast,ali se vecina ljudi u Crnoj Gori slozi oko jednog - Hvala Bogu sto su oni,a ne gospoda iz opozicije.

Vise navrata sam govorio,tu opoziciju ne bih glasao pa da mi je licno caca predvodi.Toliko laprdala koji iz dana u dan mlate praznu slamu,pa ih vjerovatno ni oni kuci ne kapiraju bas najbolje.

Govore i podaci o 'demonstracijama' u glavnom gradu.Pocevsi od onih smijesnih studentskih (citas politickih) preko ovih zadnjih za struju,gdje je bilo "10 000" ljudi  Smile  pa nije bilo ni pet.

Sto se tice gospode iz Pljevalja,ne znam kako ih nije mrzelo da pored toliko problema usred vanrednog stanja i nevremena kojim je dosta pogodjen njihov grad,budu poltroni opozicionih komicara.

Sto se tice Luksica,moze svaki objektivan i neutralan covjek da kaze samo da je gospodin,vrlo ucen i pametan covjek.Mogao je laganini da ode i da ih ne jebe 2%,al je dokazao neke stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Roki,nije bas tako ko sto ti mislis.Kapiram ja da oni imaju vlast,ali se vecina ljudi u Crnoj Gori slozi oko jednog - Hvala Bogu sto su oni,a ne gospoda iz opozicije.

Vise navrata sam govorio,tu opoziciju ne bih glasao pa da mi je licno caca predvodi.Toliko laprdala koji iz dana u dan mlate praznu slamu,pa ih vjerovatno ni oni kuci ne kapiraju bas najbolje.

Govore i podaci o 'demonstracijama' u glavnom gradu.Pocevsi od onih smijesnih studentskih (citas politickih) preko ovih zadnjih za struju,gdje je bilo "10 000" ljudi  Smile  pa nije bilo ni pet.

Sto se tice gospode iz Pljevalja,ne znam kako ih nije mrzelo da pored toliko problema usred vanrednog stanja i nevremena kojim je dosta pogodjen njihov grad,budu poltroni opozicionih komicara.

Sto se tice Luksica,moze svaki objektivan i neutralan covjek da kaze samo da je gospodin,vrlo ucen i pametan covjek.Mogao je laganini da ode i da ih ne jebe 2%,al je dokazao neke stvari.

Шта си ти, неки ДПС-овски полтрон? Осилила се банда дукљанска... Смета им СПЦ у Црној Гори, па би сад да протерују и свештенике у Србију... А да се којим случајем примило секташко семе распоп-Мирашове цркве, све би било ок... Неће им то проћи ни силом, никад. Не само на северу...

Притисци на Србе у Црној Гори не престају, како од стране криминалне владајуће олигархије, тако и од острашћених зеленаша, квази-Црногораца и "дукљанских интелектуалних кругова". Ревизија је нешто што је у Црној Гори актуелно већ дуже време, дакле не мењају они само садашњост и будућност... већ би и прошлост, а у пракси су ти смрадови још конкретнији. Познато је свима са каквим малверзацијама су се служили у протеклој деценији, а перфидно се служе и дан данас.

Просто невероватно у ком обиму је још увек у медијима заступљена та љигава пропаганда усмерена против свега што има везе са Србима, поготово на државном јавном сервису, како манипулишу и лажу, изврћу историјске чињенице и за дневно-политичке потребе, а успут пљују и на Србију "која је одговорна за сво зло које нам се десило".

Горанац, колику год моћ имали ти твоји осиони и бахати криминалци који воде ту срамну "државу" и колико год ударали на идентитет Срба у Црној Гори, никада та багра неће, нити може наметнути своју секташку цркву, као и свој погани језик, барем не Србима, а ни оним Црногорцима са кичмом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61

некако ми буде жао кад овако на теми неко бане с једним постом па нестане нетрагом и никад се више не појави ... чита се ал без муда да се остане образложи и брани свој став.

бајдвеј ... ти горштаци су један од разлога што је и даље делу Срба прва асоцијација на Црну Гору, чојство, јунаштво, Српска Спарта ил захвалност за оно на Мојковцу ... а не Монтенегро, Мило, шверц цигарета и већа банана од државе него ли ова мучена Србија ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77

некако ми буде жао кад овако на теми неко бане с једним постом па нестане нетрагом и никад се више не појави ... чита се ал без муда да се остане образложи и брани свој став.

бајдвеј ... ти горштаци су један од разлога што је и даље делу Срба прва асоцијација на Црну Гору, чојство, јунаштво, Српска Спарта ил захвалност за оно на Мојковцу ... а не Монтенегро, Мило, шверц цигарета и већа банана од државе него ли ова мучена Србија ...

Фини Монтенегрини, софистицирани и либерално оријентисани... Када неко у Црној Гори покуша да брани елементарно људско право на постојање, када брани идентитет... по аутоматизму му се пришива да је ретроградан и да наводно просипа неку заосталу пропаганду која се коси са њиховим секташким "вредностима".

То су обични мекушци ј3ма, продају се за шаку евра и пљују сами себе, али није ни то од јуче, тај идеолошки инспирисан процес су започели њихови претходници пре неких седам деценија, сада дукљански синови довршавају посао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
знам знам  Smile

иначе некако више волим Монтенегрингоси него Монтенегрини ... мање је ... метросексуалан назив Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 23:56:21 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Јесте, али ови метросексуалци сами себе тако зову... Smile

Монтенегрингоси му дођу као "Гоространци"... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
знам ... вива веро Монтенегро фазон  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Nokia 
Citat

Pre ce biti da su se otvorili poklopci davno kuvane vladajuce političke papazijanije koja se počela kvariti i kiseliti i zrela je za prosipanje, pošto u ovakvom sastavu i svinjskim pomijama nisu dosledne Smile. Slažem se da vređenje bilo kakve vrste nije pravo sredstvo za političku dezisekciju i deratizaciju, ali kada nekog do te mere isprovociraš i stavljaš mu do znanja da želiš uništiti sve elemente njegovog korena i identiteta, nije čudo da se u nekom probudi bes koji je praćen i takvim teškim rečima. Pre bi se trebao gosin Lukšić preispitati da li baš toliko daleko može ići sa provokacijama i sa sistemskim demoralisanjem svog političkog miljeja Smile 
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.