Pozdrav ljudi, imam problem,pa mi je potreban savet.. Skoro sam uzeo Huawei G510 i nameracim se da stavim custom room,odradim sve sto treba,sve oke prodje itd i kada sam stavio miui custom rom nisam mogao da dodam kontakte,odlucim da ponovo stavim rom,tj sve ispocetka i prilikom flashovanja flashovao sam neki drugi rom koji je izbacio gresku ,zaboravim da uradim wipe posle toga i ponovo stavim onaj prvi rom..posle restarta ima sta da vidim,blokirao telefon,fatalno,ne moze da se udje u recovery a ni u bootloader,ne komunicira uopste sa racunarom...nosio u servis (kod prijatelja samo da ga pogleda) kaze treba da se menja ploca,telefon je pod garancijom i sad kao treba da ga saljem za BG,sad imam i opciju da flashujem novi boot kako mi je rekao jedan lik u NS to bi me izaslo 20e..nisam pametan sad da li da ga saljem za BG ili da nosim u servis da se flashuje boot,ako moze pomoc sta mi je pametnije da odradim ? (nisam siguran u garanciju jer mi mogu reci da je ko zna sta bilo i da mi pritom naprave neko dodatno sra** tipa bilo je vode na ploci i zaliju ga malo vodom,sta znam koji djavo rade samo da ne bi uvazili garanciju) :|
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.