O ovoj temi nema mnogo da se kaze ali eto vidite ljudi koliko kod nas se gleda na markicu....
Ovo postaje jadno i smijesno koliko se neki ljudi opterecuju i zanimaju za Hrvatsku......Uzas sto neke zanima i cim se oni sluze da bi je na jednoj temi posvojili a na drugoj ocrnili...Meni to sve djeluje ocajno......
O ovoj temi nema mnogo da se kaze ali eto vidite ljudi koliko kod nas se gleda na markicu....
Ovo postaje jadno i smijesno koliko se neki ljudi opterecuju i zanimaju za Hrvatsku......Uzas sto neke zanima i cim se oni sluze da bi je na jednoj temi posvojili a na drugoj ocrnili...Meni to sve djeluje ocajno......
Sta ces Dado...to ti je isto kao kod Twice on uvijek govori kako ga Hrvatska ne interesuje a ima vise slika o njoj od mene...
Sta ces Dado...to ti je isto kao kod Twice on uvijek govori kako ga Hrvatska ne interesuje a ima vise slika o njoj od mene...
Pa vidi ovako, kao prvo ja sam doshao na srpski forum, a ne na hrvatski, kao drugo ove teme ne otvaram ja nego ti i ostali ucesnici diskusija, a kao trece te slike su sve skinute s neta. Inache meni bi ovde na forumu savrsheno lepo bilo i bez hrvata Bolje se ti zapitaj shta trazhish na srpskom nacionalistichkom forumu
samo vi nastavite da se ,ali ja bi tu markicu dobro unovcio kod stranih filatelista ,stara je.... ...valjda ce da vazi iako ju je izdala posta nepostojece drzave!!! @tigru je li ono stvarno Rojs?Ala se ugojio...dobra rana,redovna mirovina,nema vise ratnih zlocina.... meni pre lici na rezultat nekog neuspesnog naucnog eksperimenta
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
samo vi nastavite da se ,ali ja bi tu markicu dobro unovcio kod stranih filatelista ,stara je.... ...valjda ce da vazi iako ju je izdala posta nepostojece drzave!!! @tigru je li ono stvarno Rojs?Ala se ugojio...dobra rana,redovna mirovina,nema vise ratnih zlocina.... meni pre lici na rezultat nekog neuspesnog naucnog eksperimenta
Jeste jeste...covijek je lud...pogledaj na kill klipove od njega...covijek stvarno nije cist...ali je pravi komicar..
[Edit by vlado85: Zabranjeno rekalmiranje drugih sajtova!]
« Poslednja izmena: 03. Feb 2007, 18:04:28 od vlado85 »