Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li vjerujete prorocima sudbine?
da
ne
nisam siguran
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Do kad ce Srbija vjerovati prorocima sudbine?  (Pročitano 4949 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ne verujem ja nikome...ni ovim nakazama(kleopatra),a bogami ni astrologoji....kako vreme odmice,sve manje i u boga verujem...verujem samo sebi i nikom vise... Smile

ja Niki vjerujem na rijec...i ja takodje mogu reci astrologija je za mene i ovo prorocanstvo bezze ali tarabice gledam kao nesto posebno fasciniraju me kao i nostradamus...

@Vlado to mi je interesantno da 150 sekti imaju u Srbiji i da toliko ljudi vjeruje u to...mislim bilo bi dobro ako saznas vise o tome sigurno je interesantno...neznam dali ste znali ali 40% rusa su ateisti...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49672
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Što se tiče Rusa, slično je i po čitavoj "razvijenoj" evropi. U češkoj su ateisti više od pola
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je ovaj lik krajnje komican, ne mogu da verujem da mu ljudi veruju, poslusajte kakve odgvore daje:

http://www.kobajagrande.com/25/tarot.wmv.html[url][/url]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
@tiger
to sto je Vlado naveo za 150 sekti u Srbiji,sve one zajedno nemaju ni 1500 clanova,tako da je to zanemarljivo,to su tekstovi plasirani namerno da bi i dalje plasili ovaj jadni narod,a znamo kome to ide u korist...
Rusi,od 1917. do 1991.blago receno,nisu znali sta je crkva...to nije kao kod nas: jednu generaciju(hriscanski vaspitanu)je zatekao komunizam,vec sledecu generaciju je sa 30 i neku godinu taj komunizam napustio...tako da se nije izgubio taj hriscanski duh...kod Rusa su to vec generacije...sad otidji u Rusiju u unutrasnjost npr.Ekaterinburg(moja drugarica tamo zivela dve godine)...kad su Bozic ili Uskrs...to nesto kao bude,onako,cisto da se ne baci(grad od 2 miliona)...ali kad je 1.maj...e,tada se krece stanovi,fasade,uredjuju dvorista...opsta euforija...kaze da su teski ateisti,ne zato sto ono tako oce...nego je takav bio njihiv deda otac...oni ne znaju za drugo...nemaju taj osecaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.