Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Heavy metal is dead što se Beograda tiče  (Pročitano 2423 puta)
Hronicar svakodnevice

I'am the man who walks alone...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 612
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
u potpunosti ....
IP sačuvana
social share
uklonise mi potpis, kazu predug Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

There Is No Hope As Long We Walk This Earth

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 74
Zastava Prokuplje, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia C5
Treba reci i da je metal publika u Beogradu jako razmazena, meni nije nikada problem da putujem ta 3 ipo sata da dodjem u Bg na koncert a nekima u Bg je tesko da mrdnu dupe do SKCa ili KSTa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
mozda su svi cekali da karte kupe u zadnja 2-3 dana jer budimo realni,puno nas je mislilo da je ovo zajebancija jer,mislim OVAKVA imena na jednom mjestu za koje je slabo ko cuo???

govorim za castle,na koji sam namjeravao ici i zbog kojeg sam fulo testament na legasiju...

a ovi sto trose pare na alkohol a nece da gledaju koncerte nisu metalci nego pozeri koji ce to do 19-20 god isfurat i postati "normalni gradjani"
jebat ih
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 2730
Otkazan i Alice Cooper. Kažu da nije prodato ni 800 karata!!! Auh koja bruka...  Smile

Doduše, tu postoji i 1 čudan detalj, zašto koncert ni u jednom trenutku nije bio objavljen na oficijelnom sajtu? Ne mogu da kažem da se organizatori nisu trudili koliko su mogli oko reklame, ali mnoge ne zanima bilo šta drugo dok ne vide potvrdu na oficijelnom sajtu! + Treba reći da bi naš koncert bio jedini u ovom delu Evrope i da bi dosta ljudi sa strane došlo, samo kad bi znali da se koncert održava...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
problem je u tome sto pokusavaju da dovedu vise poznatih bendova u jednoj godini, sto je lepo, al ljudi, da se ne lazemo, retko ko ima para da ode i na alis kuper i na tarju i na slejer i na mejdene i rasmus i i...exit...nabrojala sam te grupe jer ih sve slusam i obozavam, i lepo je sto imam(sam imala) izbor, al sto je mnogo mnogo je. 5000 za NW(exit),2000 za tarju, sad 3000 za mejdene, pa sta ostane,za rasmus...mislim, ode 200-250 evrica.a ja ne radim, maloletna sam, matorci ne daju ni kinte vise...sta da se radi.znate kako se kaze, kad propadas, propadas sa stilom...
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
i dalje se zaboravlja da u ovoj drzavi ipak malo ljudi slusa heavy metal...mozda se cini kad se zadje po forumima i ostalim virtuelnim svetovima da takvih ljudi ima dosta ovde ali to nije realan pokazatelj....
naravno,neko ce reci:eto,na metallici je bilo 25-30.000 ljudi ali posto sam ja tamo bio mogu reci da bar njih 70% nije nikad ni culo metallicu osim nothing else matters i unforgiven....zato su im i bili kiseli izrazi na licu kad je svirano welcome home ili frantic Smile
evo...u jednom zrenjaninu koji ima 100.000 ljudi ima mozda 500 ljudi koji su bas zagrizeni metalci....lako je izracunati procenat Smile
tek da ne govorim o death metalu i jos nekim vrstama extremne muzike koju ja slusam...takvi se mogu nabrojati na prstima jedne ruke Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.