Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trudnici polomio noge pa je dokrajčio  (Pročitano 316 puta)
14. Apr 2005, 08:13:32
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Trudnici polomio noge pa je dokrajčio
Za torturu nad suprugom Snežanom znali svi - i policija i Hitna pomoć. Ipak, socijalne službe nikad nisu reagovale

BEOGRAD - Zoran Jović (40) iz Ovče saslušan je juče pred istražnim sudijom koji mu je odredio pritvor do 30 dana zbog ubistva njegove trudne supruge Snežane Jović (34).
Jović, zidar po zanimanju, ubio je suprugu preksinoć oko 20.30 sati u njihovoj kući u Ličkoj ulici, pretukavši je na smrt drvenom motkom. On joj je, naočigled njihovo troje dece, prvo polomio noge kako ne bi bežala, a potom mučki udarao svuda po telu. Potom je pokušao da se ubije skokom u obližnji kanal, ali ga je iz njega izvukla policija koja je ubrzo stigla. Preminula Snežana je bila u sedmom mesecu trudnoće i u junu je trebalo da se porodi.

Komšije kažu da je ova velika tragedija usledila nakon višegodišnje torture koju je trpela Snežana. Kako kažu, Zoran je bio non-stop pijan i tukao ju je gde god je stigao - na ulici, kod prijatelja.... Nedavno joj je polomio vilicu, a krajem prošle godine ona je u agoniji pokušala da se otruje i završila na VMA. Komšije dodaju da je Zoran svakodnevno tukao Snežanu poslednjih tri dana, a da je kobnog dana počeo da je tuče oko 18 sati, pošto je poslao jednu od ćerki da mu kupi rakiju. Za ovaj slučaj su, kako kažu, znali svi, i policija i Hitna pomoć. Ipak, socijalne službe nikad nisu reagovale.

- Kad je ubio Snežanu pozvao sam Hitnu pomoć i oni su došli tek posle sat i po. Prvo nisu hteli da dođu, rekavši mi: "Znamo mi taj slučaj". Da su došli na vreme možda bi spasli bar dete u stomaku. Socijalno, međutim, nikada nije dolazilo, pa ni, evo, posle ubistva. Izgleda da ih uopšte ne interesuje ovo troje nesrećne dece - kaže ogorčen jedan od Jovićevih komšija.

Brigu o Snežaninoj i Zoranovoj deci preuzeće ujaci. Porodica jednog od njih kaže da su pokušavali da ubede Snežanu da ga ostavi, ali da mu se ona uvek vraćala. Poslednji put bila je kod njih za Svetog Savu. Pobegla je od njega, ali se vratila zbog dece. Zoran je plašio decu da će ih poslati u dom ako ne ubede majku da se vrati. Najstarija ćerka, inače, ima 15 godina, mlađa 14, dok njihov sin ima 8 godina.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Kad je ubio Snežanu pozvao sam Hitnu pomoć i oni su došli tek posle sat i po. Prvo nisu hteli da dođu, rekavši mi: "Znamo mi taj slučaj". Da su došli na vreme možda bi spasli bar dete u stomaku. Socijalno, međutim, nikada nije dolazilo, pa ni, evo, posle ubistva. Izgleda da ih uopšte ne interesuje ovo troje nesrećne dece - kaže ogorčen jedan od Jovićevih komšija.

Stvarno nemam reci...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
mob
Apple Iphone XR
Strasno nemogu da verujem sta se sve desava  :x
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
O Boze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
mob
Nokia 6630
ja mislim da kod nas treba uvesti onaj zakon koji se primenjuje u "balistickim" konzervativnim zemljama,pa za ovakvo zlodelo,da se zver od coveka ziva spali na trgu republike.Znas kad bi se ponovo ovakva monstruozna stvar desila-nikad.
Inace zemlje koje imaju takve zakone(UAE,Katar i slicne) imaju stopu kriminaliteta koja se meri u promilima.Tamo automobile ostavljaju otkljucane,tamo za teze zlocine,zlocinca obese pred punim stadionom ili na nekom trgu.To je jedini lek protiv kriminala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.