2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 21:45:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serbian Hool mix  (Pročitano 1805 puta)
30. Mar 2006, 21:52:53
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
we are the Serbs...
preuzeto sa spam

Serbian Hool mix

[Edit by karanm: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]

(02. May 2007, 21:43:08)
« Poslednja izmena: 31. Mar 2006, 02:13:02 od karanm »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Solidno, pogotovo tuca ovih iz nisa, ne kontam ovu grobarski deo koje lik sa bakljom cigan?
I moj ortak je na jednoj slici sa salom i stolicom na terenu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni su najbolje scen przenja bakljama...tj iz Novog Sada za vreme derbija u basketu gde su cigani stekovali baklje u sekire od stiropora sto je navodno trebala da bude koreografija i deo kada se lik sa bakljom na tribini zalece na muriju...
ovo sto pitas za cigane u grobarskom kopu,to je ja mislim bilo pre 3 godine kada su u kop upali bbrs i krenula je sorka i ovaj jedan upalio baklju i krenuo da przi grobare...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
ovo sto pitas za cigane u grobarskom kopu,to je ja mislim bilo pre 3 godine kada su u kop upali bbrs i krenula je sorka i ovaj jedan upalio baklju i krenuo da przi grobare...

Nemoj da lupas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Ja sam bio na toj utakmici sigurno, mozda moj prvi derbi.
Takvo nesto nisam buo niti video, na jugu jedino ako nije bilo na poluvremenu.
Affter a zasto pa jel to nije moguce? Kako je vas lik upao na sever i skinuo zastavu pored celog severa u partizanovom dresu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
onda sam se ja negde zajebao...
uostalom nema veze na kojoj je utakmici i kad to bilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To na jugu,sto se vidi na snimku je bila tuca izmedju Grobara.Derbi pre 2 godine na marakani i nakon tih tuca zandarmerija je surovo intervenisala i Jug je bio ispraznjen.Doduse Jug tada i nije bio nesto dobro popunjen.Postoje snimci,snimani bas sa severa na kojima se sve lepo vidi.
Povod za tucu je najkrace receno bio j*** lud zbunjenoga.Pre toga derbija grupe Fronta koje su se predstavljale kao hool-fight ekipe(od sebe samih,ali i od drugih) odvajaju se od JF-a i prelaze na Jug.Dolazi do tuce izmedju ex-JF i jedne od najacih mladjih grupa iz G1970 iz ko zna kojih razloga.U tucu uskacu i vodje i cela prva ekipa G1970 i to na stranu ex-JF!?
A samo godinu dana pre toga,u zadnjem kolu na proslavi titule na JNA su upravo ti momci iz ex-JF s jedne i vodje G1970 s druge strane bili glavni akteri velike tuce na platou ispred juzne tribine u kojoj je bilo polomljenih glava na obe strane.
Kao sto rekoh j*** lud zbunjenog.Sada je (barem se nadam) puno drugacije.

Citat
Kako je vas lik upao na sever i skinuo zastavu pored celog severa u partizanovom dresu
Nije on upao na sever,vec je preskocio ogradu na Jugu, dotrcao do severa preko atletske staze,skinuo zastavu sa ograde i vratio se nazad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Inace intersantno je da je i tuca izmedju JF i G1970 na platou ispred juzne tribine takodje "filmski dokumentovana".Lik,koji je snimao,inace zagrizeni zvezdas i po pricama drugih uopste zagrizenik u navijacki pokret i sve sto ima veze sa tim na bilo kojem prostoru zemljine kugle, cuo je da ce biti nesto i muvao se okolo sa aparatom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 21:45:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.