Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miroslav Ilić otkriva da planovi Stoičkova nisu ni blizu Beograda  (Pročitano 669 puta)
15. Jul 2005, 07:38:15
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Miroslav Ilić otkriva da planovi Stoičkova nisu ni blizu Beograda
Kum mi to ne bi prećutao

Ako je verovati glasu "slavuja iz Mrčajevaca", od dolaska bugarskog stručnjaka Hrista Stoičkova na "Marakanu" nema - ama baš ništa. Miroslav Ilić, naš proslavljeni pevač narodne muzike, našao se u pravom čudu kada smo ga pitali za eventualni dolazak njegovog kuma, Stoičkova, u Crvenu zvezdu.

- Sa Hristom sam se čuo pre dva dana, ali Zvezda uopšte nije bila tema našeg razgovora. Da postoji bilo šta, ne verujem da bi mi kum to prećutao - izjavio je za Glas Miroslav Ilić.

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković je, navodno, stupio u kontakt sa Stoičkovim, koji se vodi kao najnoviji kandidat da nasledi Ratka Dostanića na klupi crveno-belih?

- Vidite, pričao mi je o svojoj budućnosti, ali Beograd zaista nije čak ni blizu njegovim planovima. Trenutno je u Barseloni. Krajem meseca vraća se u Sofiju, pa onda odlazi na odmor. Pridružiće se ženi i deci koji se već nalaze u Americi - otkriva Ilić.
G. Božanovi

(02. May 2007, 21:38:57)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Meni Hadzi ostavlja bolji utisak od Stoickova, po intuiciji nekoj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Meni to sve deluje kao pokusaj da se napravi nesto spektakularno, ali na silu. Sumnjam da je Hagi ili Stoickov ista bolji trener od Dostanica. Zato mislim da je ako vec ne mogu da dovedu nekog stvarno dobrog trenera, ostave Dostanica, pa da vidimo sta ce da uradi, pa ako nesto uradi, onda ga ne treba ni menjati.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ma Dostana iskreno bas nema pojma...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Ima, ima. Samo nije imao dobru priliku da to dokaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Pa kakva bolja prilika mu je trebala?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Nije on neki trener, ali sumnjam da je Hagi ista bolji. Ako vec dovode nekoga iz inostranstva, onda treba da dovedu nekog stvarno dobrog i velikog trenera. Ako ne, onda sto davati velike pare Hagiju samo zato sto je iz inostranstva, ako za manje pare Dostanic moze da ostane trener, a pritom nema jezicke barijere i ostale barije kao sto su upoznavanje sa mentalitetom, timom i ostalim stvarima. Ja Dostanica bas ne volim preterano, ali ipak ne moze se reci da je on kriv za sve, jer je preuzeo tim koji nije selektirao i to u najvecoj krizi u kojoj je zvezda bila u svojoj istoriji i ipak koliko toliko priveo sezonu kraju bez vecih lomova u igri i ako se klub lomio na svim delovima. Znaci ja bih njemu dao da vodi tim i sledece sezone, ako ovi veliki treneri poput Bajevica, Petkovica i mozda Tigane ne pristanu da vode klub. Jutros cujem da je Bajevic stigao u Beograd i da je rekao da zeli da dodje u Zvezdu. Mada bez obzira na profesionalizam i sve ostalo, ako je on stvarno partizanovac, kao sto je neko ovde rekao, onda je meni dosta tesko da se pomirm sa tim, bez obzira na njegov profesionalizam.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ja sam rekao ali to je prica sa nekog drugog foruma, uvek je tesko potvrditi 100%. Ma i da je Grobar, on je profi 100%, ne bi se kockao sa svojim ugledom jer ima on jos dosta do penzije. Njega bih licno voleo da vidim na klupi, pravi spoj iskustva, cene, karaktera, poznaje mentalitet...

Inace i igraci su mesanog opredeljenja sto se tice navijanja. Cuo sam da su kod nas Partizanovci Zigic, Markovic (bivsi) a da je Vukcevic recimo Zvezdas. Opet neprovereno tako da treba uzeti sa dozom rezerve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.