Zanima me koji je CMS (naj)bolji za ovo što mi treba - sajt portalnog karaktera, dosta statičkog sadržaja. Dinamički će biti članci (articles), događaji (upcoming events) i search funkcija. Sajt neće imati članove i formu za registraciju ali će biti jedno polje forme za ostavljanje emaila za newsletter.
Articles - na homepage-u će stajati naslovi svih članaka sa kratkim isečkom iz teksta i linkom "read more" koji će otvarati stranicu samog članka. Sadržaj članaka su tekst, slike i video (embeded, nema potrebe za nekom posebnom funkcijom u samom CMSu). Funkcije poput komentara, lajkova, share linkova i ostalo NEĆE biti potrebne.
Upcoming events - to je najobičnija lista linkova sa datumima koja će stajati u koloni sa desne strane. Npr 24.8. - Madonin koncert. Znači mora da ima datum i slagaće se u redosledu po datumu od najskorijeg. Unosiće se kao neka vrsta articla (predpostavljam..? možda neko ima ideju kako se to inače radi?)
Search i newsletter su valjda jasni šta su.
Šta bi više odgovaralo za ovaj posao, tako da se on odradi što brže i jednostavnije. S obzirom da sam viđao na hiljade ovakvih portala po internetu, možda postoji neko gotovo rešenje koje nije ni Joomla ni WP??
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!