Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pred sedmu silu, juče na "Marakani" izašli veči  (Pročitano 631 puta)
25. Nov 2004, 15:35:28
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pred sedmu silu, juče na "Marakani" izašli večiti rezervisti
Stančić: Jasno mi je da sam razočarao
Miladinović: Zenit je bio i prošao. Šta da kažem, namestilo se tako. Ne znam, možda loš dan... To sam ostavio iza sebe

Dragan Stančić i Bojan Miladinović, večiti rezervisti Crvene zvezde, bili su jučerašnji sagovornici "sedme sile" na još jednoj u nizu konferencija za novinare, koje su voljom samih igrača i stručnog štaba aktuelnog osvajača "duple krune" postale jedini kontakt medija sa crveno-belima.

Stančić je letos stigao iz OFK Beorada kao veliko pojačanje za Ligu šampiona, i to samo nekoliko nedelja pošto se u Nemačkoj na Evropskom prvenstvu za mlade okitio srebrnom medaljom. Međutim, umesto na terenu, vreme provodi na tribinama "Marakane"...
- Nisam ispunio svoja očekivanja, kao ni očekivanja rukovodstva Zvezde. Nisam u formi i toga sam i te kako svestan. U takvoj situaciji teško je konkurisati za standardno mesto u timu. Ipak, na meni je da vredno radim, i da se od Nove godine nametnem šefu Dostaniću - bez dlake na jeziku rekao je vezista crveno-belih Dragan Stančić.

Nedavno je procurela informacija da OFK Beograd želi da vas vrati u svoje redove?
- Ne znam za bilo kakav povratak na Karaburmu. Ja sam igrač Zvezde. U dva navrata bio sam povređen, tako da sam izgubio mesto u timu. Ne tražim alibi za sve ovo što mi se dešava. Jednostavno, nisam se snašao i to je to. Verujem da ću se na proleće izboriti za pravu šansu, a to tada ostaje mi da vredno treniram. Najvažnije je da, uprkos svemu, pobeđujemo sve redom - zaključio je Stančić.

Bojan Miladinović je imao težak zadatak da u odbrani zameni kapitena Zvezde Nemanju Vidića, koji je prešao u moskovski Spartak. Poput Stančića i on je imao tu čast da ponese zvanje vicešampiona Evrope. Sezonu je dobro počeo, ali završiće je na neslavan način...

- Ne igram već dva meseca. Konkurencija je izuzetno jaka. Do kraja je ostalo još dva kola i najbitnije je da osvojimo maksimalan broj bodova. Onda slede pripreme i novo dokazivanje - napominje Miladinović.

Na pomen ruskog Zenita, mladi štoper crveno-belih uhvatio je vazduh i počeo:
- Zenit je bio i prošao. Šta da kažem, namestilo se tako. Ne znam, možda loš dan... To sam ostavio iza sebe. Okrenut sam budućnosti. U svakom slučaju, to je jedno iskustvo više za mene.

Za zimu su najavljene velike rokade na "Marakani". Kako se spremate za njih?
- Znam da će biti promena u timu. Tu se mi ništa ne pitamo. Zna se ko je za to zadužen. Na nama je da radimo i da se dokazujemo.

Partizan beži tri boda i verovatno će postati jesenji šampion. Koliko to opterećuje Crvenu zvezdu?
- Gledamo samo sebe. Na proleće slede dva duela na "Marakani", jedan u prvenstvu i jedan u polufinalu kupa. Verujem da ćemo se oba puta mi radovati - ubeđen je Miladinović.
G. B

(02. May 2007, 21:33:16)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Obojicu sam gledao par puta , ok su igraci verovatno imaju talenta cim su u Zvezdi , medjutim obojica nas ocrnise u Evropi katastrofalno .... mislim da ih netreba oterati ... mozda kaljenje ili klupa pa neka se kidaju da se dokazuju ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.