Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
1. Pesma boema 2. Milena, majko 3. Sve ja to postujem 4. Budis me 5. Balada i ljubav 6. Zivot 7. Diskretna 8. Oboje andjeli 9. San 10. Bila jednom ruza jedna. U potrazi
1. Meseceva pesma 2. Covek od soli 3. Nikad ne reci uskoro 4. Dises mojim grudima (epitaf) 5. Ovo je moja noc 6. Dama 7. Za tebe andjele 8. Osveta 9. Budis me
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Ruzica Cavic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
01. Lažem 02. Prava žena 03. Slatko, najslađe 04. Brišem suze 05. Eh, kad bi bila 06. To nije moja priča 07. Još uvjek 08. Ja noćas umirem 09. To nije moja priča (Remix)
Romana - 2001 - Venera
01. Venera 02. Ti ipak svojoj djeci 03. Rani me 04. Šta bi bilo 05. Ljubomorna 06. Mene ti 07. Ček bez pokrića 08. Dee Jay 09. Ah, šta pričaš 10. Samoodbrana Romana - 2004 - Ne!
01. Suđena 02. Ubjedio si me 03. Na suzama mojim 04. Ne vjeruj mi 05. Bijeli miš 06. Metar od mene 07. Neka ide život 08. Balada 09. Nikad i zauvijek 10. Kad mi gore obrazi 11. Ovjeren
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Romana(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
01. Vodi me 02. Nemamo bogastva, imamo ljubavi 03. Cekam te, cekam 04. Ti si mene varao 05. Se, se, seboji 06. Ja nisam rodjena da zivim sama 07. Ludo moja 08. Koliko sam tebe volela 09. Cuvaj se samo za mene 10. Od samoce gored druga nema 1986 - Ti mi trebas
01. Ti mi trebas 02. Nadjite mesta za jednu reku 03. Umori me usnama 04. Treba mi pola jastuka 05. Molitva za malo srece 06. Miluj, miluj Milovane 07. Tajne suze 08. Budi jako srce moje
1987 - Samo ti
01. Pisi mi 02. Sarajevo 03. Samo ti 04. Suze moje vidi pa odluci 05. Donesi mi sunce 06. Svi putevi ka tebi vode 07. Sama 08. Sve mi tvoje nedostaje 09. Ne poklanjam bisere 10. Bilo je lepo 1988 - Dosli dani rastasmo se sami
01. Dosli dani rastasmo se sami 02. Hvatas me u zamku 03. Jesam pa sta mi mozes 04. Moj Milane moje plakanje 05. Nek se vrata srece otvore 06. Nek ti bude zao 07. Pij ako ti se pije 08. Podrzi nasu ljubav 09. Pricaj mi 10. Sacuvaj ga andjele 11. Uvek postoji nada 12. Volim ga majko volim 13. Za kim srce da place 14. Zabrinuta zena
1989 - Stani, stani zoro
01. Kako mi je pitas sad 02. Bog te kaznio 03. Rano moja 04. Ne izludjuj me 05. Nije meni ni docega 06. Rastanak 07. Stani, stani zoro 08. Sta bi bila ja, sta bi bio ti
1991 - Tu sam ruku da ti pruzim
01. Tugo moja crnooka 02. Tu sam ruku da ti pruzim 03. S' tobom srece ni za leka 04. Moje oci pogledaj 05. Nema povratka na staro 06. Bekrija 07. Srecan dan 08. Zanele te noci 09. Ostavljena
1993 - Pitas kako zivim
01. Pitas kako zivim 02. Imam jedan zivot 03. Veseljak 04. Neverno moje, neverno 05. Kise 06. Sto me nisi budio 07. A i ti me iznveveri 08. Eh djavole 09. Nema dana, nema noci 10. Seja
1995 - Taj zivot moj
01. Ne zalim ja 02. Sve vode 03. Dugo te nije bilo 04. Sto me pitas 05. Gorim 06. Oluja 07. Taj zivot moj 08. I noci me more 09. Htela sam tebi biti zena 1996 - Opet imam razlog da zivim
01. Kralj ponoci 02. Zlatiborske zore 03. Opet imam razlog da zivim 04. Zavoleh te 05. Umri muski 06. Idu vetrovi 07. Bogovi su shteli 08. Nek srce progovori 09. Da ti dusa zaluta u raj 10. Sve sam stekla sama 1998 - Sve je bolje od samoce
01. S obe mi se ruke krsti 02. Telo kao slika 03. Umrecu na tudji dan 04. Kad popijes 05. Sve je bolje od samoce 06. Nije ljubav kolo 07. Kud koji mili moji 08. Necu ja da propadnem 09. Prevarena zena 10. Nemoj nista pricati
2000 - Kriv si samo ti
01. Kriv si samo ti 02. Ne zivim sama 03. Uspomene 04. Zelene oci 05. Uzice i Cacak 06. Moje milo 07. Ostacu ja 08. Godinama
2001 - Svirajte mi onu pesmu
01. Svirajte mi onu pesmu 02. Kumina pesma 03. Crven konac 04. Kako da ljubim posle nje 05. Neka ti je 06. Drumovi 07. Sasvim 08. Samo nemoj ti 09. Ne gledaj me tako 10. Place mi se od zivota 11. Fatamorgana 12. Tvoje pravo ime 2003 - Dve suze
01. Dve suze 02. Cekalica 03. Zora 04. Treba vremena (duet Dragan Kojic Keba) 05. Tu si svi 06. Grana pokidana 07. Zeman 08. Jos imas kad 09. Ma, sto bas ti 10. Razum i srce 11. Zeman (sa trubicama)
2005 - Brojanica
01. Brojanica 02. Otkud bas ti 03. Vreme je 04. Ako ga vidite 05. Gost 06. Cujem 07. na tvoju milost 08. Sacuvaj mi nesto 2007 - Manite se, ljudi
1. Manite se, ljudi 2. S' tobom bar znam gde je dno 3. Reci svojoj deci 4. Stari moj 5. Dobro jutro, lepi moj 6. Praznik 7. Konak 8. Luduva mesecina
Najveci hitovi 2 CD - a
CD1
1. Ja nisam rodjena da zivim sama 2. Rano moja 3. Stani, stani zoro 4. Tugo moja crnooka 5. Tu sam ruku da ti pruzim 6. S tobom srece ni za leka 7. Nema dana, nema noci 8. Veseljak 9. Moje oci pogledaj 10. Nema povratka na staro 11. Bekrija 12. Srecan dan 13. Zanele te noci 14. Opet imam razloga da zivim 15. Sto me nisi budio 16. A i ti me izneveri 17. Neverno moje, neverno 18. Taj zivot moj 19. Bog te kaznio
CD2
1. Kralj ponoci 2. Zlatiborske zore 3. Ostavljena 4. Imam jedan zivot 5. Pitas kako zivim 6. Ti mi trebas 7. Oluja 8. Kako mi je pitas sad 9. Nije meni ni do cega 10. Ne zalim ja 11. Molitva 12. Pisi mi 13. Umri muski 14. Umrecu na tudji dan 15. Dobro jutro, lepi moj 16. Ti si mene varao 17. Sta bih bila ja, sta bi bio ti 18. Sto me pitas 19. Nek srce progovori
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Ane Bekute(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
01. Drugarice 02. Bebo moja 03. Izvini sto si cekala 04. Oprosti mi moja mladosti 05. Nesto slatko 06. Da se napijem 07. U srce bas 08. Hladan celik
2006 -Meseče moj
01. Mesece moj 02. Milion dolara 03. So na ranu 04. Lazem 05. Dunav 06. Pitaju danas k'o i juce 07. Leto 08. Lutalica 09. Sudbina (duet Slavica Cukteras)
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Nemanja Nikolic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
Miloica & Stojadinka Turio Ljubiša pivo da se ladi
1978 Singl
Milka & Milojko Čorbas pasulj volem Živ ti ja Kod Đoku u disko
1979 Singl
Ruška Peruška (ekstradna zvezda)
1978
Stojadinka ovce šiša Mali Miloica Živ ti ja Bosiljka Milojko Čorbas pasulj volem Turio Ljubiša pivo da se ladi Rokersko kolo Raste korov oko plota Milka
1979
Rokeri s Moravu - Hitovi Kod Đoku u disko Bol boluje Žikina kobila Čorbas pasulj volem Bosiljka Dunavski vihor (Perica Simonović) Ruška Peruška Želje, pozdravi, čestitke Turio Ljubiša pivo da se ladi Raste korov oko plota Slobodankino kolo (Perica Simonović)
1979
Drma, drma plovak Armonika dugmetara U večernju školu Želje, čestitke i pozdravi Bol boluje Žikina kobila Bluz dibiduz Butik kod baba staku U ljubavnu lađu našu Ruška Kod Đoku u disko
1980
Moj crni životije Krkenzi kikiriki evri dej Oće mi se Moj se pevac spanđo sa tvoju kokošku Sinđa iz Mičigen Tango Javorka Rođaci Oglasno kolo Komšije Izem ti život
1981
Keskese Dođi draga u Vrnjačku banju Kraljević Marko Kad se vrnem iz Frankfurt na Majnu Seks na eks Udao sam taštu u Bajinu baštu Šajkača mi preko oči pala Kreketuše krekeću Želje, čestitke i pozdravi No 2 Mister drajver
1982 Naj veri best
Stojadinka ovce šiša Mali Miloica Turio Ljubiša pivo da se ladi Drma, drma plovak Tango Javorka Keskese Disko-rokeri Krkenzi kikiriki evri dej
1982
Ja Tarzan a ti Džejn Crna krava belo mleko Big biznis U našega Rajka golema svirajka Daj ribu Ajde mala pomogni kolezi Volem te Stanojka Sisoje bidi veseo Želje, čestitke pozdravi EPP i mali oglasi Senjorita porfavor Eci peci pec
1983
Kobac juri male tice Dušo, nemoj da se plašiš ŽČP, EPP i mali oglasi Eržika Help Piroćanski ća ća ća Aerobik Cmok, cmok Oj, Moravo Rani kuče pa će te ujede
1984
Pomoravac Radio Moravski Plićak Ćela rok Daj mi majko milionče Jaja, jaja Tepsija Srča do kolena Ladne sarme Kuj živi od muziku
Laza i sima 1984 Dinastija
Travijata U tri i deset za rumu Drk, drk Si, senjor Darinka carinka Dinastija RTV Moravski Plićak Štriken driken Kelneri Puš, puš
Na lepu plavu Moravu Jao druže milicioneru Oklagija Milanka Dve debele vole mene Sukijaki Top lista Diskusija Devet sati udara Šamšula
1987
Patak Dača Čupavočka Šatobrian Kura Peruanska Metak Drakula Dodži mače Majstor Žika Festival
1987Rokeri s Moravu (pevu po kućama)
Ću se kačim (samo lepu Brenu da izljubim prvi) Žalosan sam, zato pijem Ne ženi se, Jarane Moj Fantič Svi smo dužni Lepa Seka Mali oglasi i TV skotovi Visok datum, a ja cura mala
1988 Jugoslovenska ploča
Ole, ole Oj lijepa gorska vilo što mi bači senf u krilo Jesi krštena bre ženo Sreken ti roden den nevesto moja Prvo skoči ondak kaži hop Mića iz kafića Lipa Mare voli Đoku Karakondžule Zanoktice grickam a nokti preskačem U Beograd stiže glas
1989 Tajna večera
Prolog Joj, nemoj Mile ništa politički Kafana Sve što guske pokakiše Leblebija RTV Moravski Plićak Tajna večera Bluz dibiduz Vruće pivo – Ladna supa Đe oženi ženu milicajca Fantič EPP kolo
1990 Pomozi bože
Skoči riba pusta na kitu u usta Rada lambada Ženo moja iz prvoga braka Obožavam da se bakćem sa žene Turšo, Turšija Pomozi bože Dvije kvarne stoperke Dođi Maro, bubo čičina Stojna mome ubavo Brišem suze s rojnu toalet papira
1990
Srbija se umirit ne može Ševa Šta te peca resa U Kladovo na centralu Navuko sam grdan Džudža devojka Penzija mi mala Ujs, bre Što si me prebila Mika iz trstenika Ko što reče Mihalj Kertes Praćka kolo
1991
Rep-repa Nindže kornjače Raste korov oko plota Deso, imaš dobro meso Stojadinka, Ljubiše, Milka Ne čačkaj Mečku Mali Miloica Švarceneger Milojko Marketing kolo/I Čorbas pasulj Marketing kolo/II Dve gajbe piva Bosiljka
Sabrana nedela 1
CD 1.
Stojadinka ovce sisa Tango Javorka Moj se pevac spandjo sa tvoju kokosku Kraljevic Marko Keskese Devet sati udara Tepsija Mister Drajver Seva Vruce Vladna supa Volem te Stojanka Visok datum a ja cura mala Milka nosi carapu od svilenu bubu Stojna mome ubavo Daj mi majko milionce Darinka carinka Dve gajbe piva Kreketuse krekecu Ujs bre Dje ozeni zenu milicajca Zelje cestitke i pozdravi
CD 2.
Turio Ljubisa pivo da se ladi Dinastija Daj ribu Bosiljka Erzika Kobac juri male tice Leblebija Aerobik Ne cackaj mecku Dodji draga u Vrnjacku banju Dvije kvarne stoperke Drk, drk Eci peci pec Kelneri Samsula Svi smo duzni Prvo skoci, onda kazi hop Milanka Obozavam da se bakcem sa zene Si senjor Zelje, cestitke i pozdravi
Sabrana nedela 2.
CD1
Krkenzi kikiriki evri dej Milojko Crna krava-belo mleko Digidaj, digidaj Bluz dibiduz Brisem suze s rolnu talet papira Je'si krstena bre zeno Rep repa Sajkaca mi preko oci pala Drakula Pus pus Bol boluje Zikina kobila E pa pe kolo Dve debele vole meine Odmor u Kad se vrmen iz Frankfurt na Majnu Diskusija Moj crni Zivotije U nasega Rajka golema svirajka Sto si me prebila Zeljke, Cestitke i pozdravi
CD2
Ja Tarzan a ti Dzejn Corbas pajulj volem Poka Kad Djoku u disko Ole, ole Zanoktice grickam a nekti preskacem Turso, tursija Rada Lambada Pirocanski ca ca ca Penizja mi mala Jao druze milicioneru Cmok, cmok Sukijaki Cu se kacim Srbija se umiriti nemoze, Armonika dugmetara Ladne sarme na plitkom tanjiru Jaja, jaja Kura U Kladovo na centralu Zelje, cestitke i pozdravi
Sabrana nedela 3.
CD 1
Mali Miloica Ajde mala pomogni kolezi Cico vestico Udao sam tastu u Bajinu bastu Traviata Zalosan sam zato pijem Oklagija Cela rok Deso, imas dobro meso Kafana Satic mali Pomoravac Zeno moja iz prvoga braka Case perem, ruke mi prljave Metak Big biznis Navuko sam grdan Srca do kolena Oce mi se Ne zeni se jarane Zelje, cestitke i pozdravi
CD 2
Picerija Drma, drma plovak U tri i deset za Rumu Svarceneger Seks na eks Sve sto guske pokakise Tufanija Mika iz Trstenika Duso nemo da se plasis Rani kuce pa ce te ujede Karakondzule Oj lijepa gorska vilo Ja sam Mica iz kafica Zika kisobranac Strinken drinken Ruska peruska Cupavocka Na lepu plavu Moravu Lepa seka Laza i Sima Zelje, cestitke i pozdravi
2007 Projekat
Proja SMS Daj šta daš ako boga znaš Silikoni Baklava Iz dvojke u keca Ajde, ajde Meraklije Erotična zona Mene majka šalje u kafanu Tabloidi Pumpam gumu Nema veće budale od mene Vido sam te u Žarkovo Dabogda ti gaćni lastiš puko Venčavam se draga popodne u sredu Volim i taštu i majku Shit pesma Mene žene jure od pre podne Želje, čestitke, pozdravi...
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Rokeri S Moravu(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
Mi Smo Ritam Nereda Nikog Nema Ja Sam Tu Devojka U Crnom Suton Odlazi Oi! Ain’t Dead Ubica Dosada
N.S. Kids Are Innocent Heroj Za Novi Sad Snobovi Bootboys Suton Ja Ću Otići U Raj Bank Holiday Mi Smo Ritam Nereda
Nikog nema (1991)
1.Ritam nereda No.1 2.Nikog nema 3.Noc 4.Raskrsce 5.San 6.Casa 7.Ritam nereda No.2 8.Football 9.Idem sam 10.Ne
Nikog nema/ Breaking (1993)
1. Ritam nereda#1 2. Nikog nema 3. Noc 4. Raskrsce 5. San 6. Casa 7. Ritam nereda#2 8. Football 9. Idem sam 10. Ne 11. Wab 12. Sama 13. Put beznadja 14. Riot 15. Boje se 16. Go away 17. Hey! 18. Devojka u crnom 19. Nikad vise 20. Gradska deca 21. Nije kraj 22.Sa druge strane zakona
Pogo live (1995)
1. Wab 2. Raskrsce 3. Idem sam 4. Noc 5. Sama 6. Put beznadja 7. Heroj 8. Da idemo 9. San 10. Boje se 11. Nikad vise 12. Go away 13. Nije kraj 14. Nikog nema 15. Ne! 16. Riot 17.Gradska deca 18. Raskrsce 19. Nikad vise 20. Nikog nema 21. Znak
Zvuci Bola (1996)
02 - Secanja 03 - Tudji Glasovi 04 - Protiv Svih 05 - Vas svet 06 - Da Idemo 07 - Nebo 08 - Svaki Udarac 09 - Bes 10 - Svacija 11 - Znak 12 - Poslednji dan
999 (2000)
- 10 Godina - Bes - Boje Se - Casa - Da idemo - Go Away - Idem Sam - Ne - Nikad Vise - Put Beznadja - Riot - Ritam Nereda #1 - Sama - San - Wab
- Ajde - Betrayed - Can't Stay - Crno Je Sve - Deap Sleep - Fire - Godina - Jedan Dan - Kraj - Lazes - Ne Zovi - Protest - Rad,Red - Your Trap
Exist to resist (2002)
Ajde Wab Nikad vise Vas svet Protest 10 godina Raskrsce Hey Gradska deca Lazes Bes Nikog nema Boje se Ne zovi Nebo Secanja Protiv svih crno je sve Put beznadja Godina (remix)
Poriv (2002)
Nestaje, Ima nas, Sudbina, Odlaze, Vodi me, Spas, Istina, Mrtav grad, Sjaj, Sreca, Spavaj
IX (2006)
1. Buldožer 2. Hiljade 3. Tužne oči 4. Razlog 5. Nikad 6. Nedostaješ mi 7. Onkelz 8. Ponos 9. Zajedno 10. Novac 11. Zemlja 12. Visoki napon
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Ritam Nereda(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):