lepo sam ja rekao na nekoj drugoj temi izgleda da je jedini cilj ljudi koji dolaze na ovaj forum da mrze moderatore
Sa moderatorima sa politickog i religisjkog foruma nemam problema. Valjda je to zato sto za politicki i religijski forum biraju najsposopnije, a ostalo sta pretekne... (cast izuzecima)
Neki moderatori ocito licne frustracije ublazuju vrsenjem zuluma na ovom forumu. Pitanje je samo dokle...
Neki korisnici ocito nedostatak sopstvenog zivota ublazuju mesajuci se u tudji...
Ne vidim sta je problem... Tema je zakljucana jer je nehigijenski da ona postoji... Pljuvanje po nekom ko ne moze da odgovori jer je iskljucen sa foruma nema nikakve potrebe da stoji na forumu.
Kome se ne svidja moze da ide... Da nadje gde ima bolje i gde ce mu dozvoliti vise i gde ce prema njemu biti korektniji... Ja tvrdim da takvo mesto ne postoji... Narocito da ne postoji a da pritom ima vise od 10 ljudi aktivnih...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!