Da li je u redu,iznositi javno-citirati,ono sto ti je neko rekao preko privatnih poruka.To u pravilniku ne pise... Ili je dozvoljeno,ali nije pozeljno...da li da se cuvamo kada nekom nesto pisemo...
Koje meni nije problem,konkreno u ovom slucaju.... U pravu si,cisto prozivanje...ja nemam cega da se stitim...to je decko koji je ispao najveca picka na forumu do sada...i neka,hvala mu...neka njemu cveta cvece,ja necu vise komentarisati ponasanje,iz tog razloga...boli me bas kurac.... A,vi kako ocete,meni sve jedno...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
PP ne sluzi da nesto krijes nego da se samo obratis nekom konkretnom forumasu, jer i ovdje kao i u stvarnom zivotu ne saopstavas neke stvari radio milevama! Sve zavisi, ako ti neko prijeti ili ti nekome sto ne prijaviti i posotvati! Ali kao sto vidim ti si se ovome obratio iz najbolje namjere , a on tako! Sta je tu je!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!