Pa verovatno se oseca povredjen zbog toga a ako nekog povredis, normalno on nece da ima neka posla sa tobom. Racionalnost je jedno, osecaji su drugo, da su ljudi racionalni, ne bi se zaljubljivali...
Pa verovatno se oseca povredjen zbog toga a ako nekog povredis, normalno on nece da ima neka posla sa tobom. Racionalnost je jedno, osecaji su drugo, da su ljudi racionalni, ne bi se zaljubljivali...
+1
Tako da, ne navaljuj i daj mu vremena. Ako se javi, javi se, ako ne, nema smisla plakati za nekim ko je odlucio da te ignorise.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
E vidis i moja bivsa isto me juri da budemo drugari... ali po meni je to ne moguce da posle veze budes drug sa nekim, posebno ako neko jos uvek voli... jednostavno ga razumem, nesto oseca i ne moze tako... bar je takva situacija kod mene... ja je volim i ne mogu da sam pored nje kao drug... razumi ga i teraj dalje ili se pomirite...
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Kao prvo i prvo .. postavljati temu o nekom clanu bureka i pitati sta da radis .. ne bih bas ocekivao neke dobre odgovore pogotovo sa saznanjem da to on ( verovatno ) cita ...