Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 20:53:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojke, ponekad neresiva enigma  (Pročitano 10308 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... koliko ja videh, on ima 19, znaci ona 22...
preko one nerazdvojne drugarice eventualno moze da sazna nesto o svojoj simpatiji, njenim navikama itd., a da se to ne sazna! ne znaci da je automatski klinac ako se raspituje o nekom, pa nema on ni prilike da cuje od nje licno sve sto ga o njoj zanima...  Smile

... a sracunata osoba ocigledno nije,
kako se zvase ona tema pomozite...? jedan od zakljucaka je bio ni u skoli, ni na poslu, ni medju prijateljima... jer ako ne uspe slede neke sankcije...neprijatnosti... izbegavanje...  

ne sumnjam nimalo da ce ipak na kraju krajeva  sam odluciti sta mu je ciniti!...
ti sto pitaju su 'najgori': uvek urade po svome  Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2006, 22:24:15 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 48
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Siemens SL65
Recept za osvajanje žena:
---------------------------------------------
Potrebno je:
-800gr. samopouzdanja,
-700gr.dobrog izgleda,
-1/2kg. kvalitetne montaže,
-1kg. stila i šarma,
-1.2kg. sexipila,
-prstohvat dobrog parfema,
-odlazak na romantično mesto,
-vruć pogled, i ona je -pečena-!
______________________________ ________________

O.K. Zvuči simpa, i bilo bi smešno da nije tužno! Ma, ne postoji tu recept ili savet! Svaka žena je posebna i jedinstvena! I ono: lepa ili ružna? Ma, lepota je u oku posmatrača! I, da ne širim temu: fora je u -osluškivanju-!!! Kada ste zajedno, u istom društvu, -oslušni- koje je stvri čine sretnom, koji stihovi joj navuku setu, šta čita, kakvim ljudima voli da bude okružena, šta je plaši, šta je nervira, koja je muzikica digne, je li romantik, voli li životinje, šta misli o stvarima koje su tebi životno prioritetne...U p o z n a j   j e!!! Možda ti se onda više neće svidjati, a možda ćeš tek onda da -podivljaš-. Ali, kada je budeš upoznao znaćeš sam i šta ćeš, i kako ćeš, i da li ćeš.
IP sačuvana
social share
In omnia paratus.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
pazi sad ovo cim imas dilemu znaci da odlicno poznajes situaciju i stoga si oprezan ja nepogresivo mislim da je vrednije imati drugaricu nego ono drugo sto bi jos podelio sa njomprema tome nikako nepokusavaj kako te savetuju da je na taj nacin startujes jer unapred gubis.nego ucini sebe princom u njenim ocima i boljim od bilo koga u koga bi se ona zaljubila kao prijatelj imas veliku prednost u odnosu na druge jer joj postajes jako blizak i covek od poverenja i na taj nacin ces stalno biti korak ispred ucini joj se boljim od ostalih neka ona napravi prvi korak ako te u opste ima u vidu a imate nego i ona razmislja upravo ovako kako sam ti ja predlozio i snima svaki tvoj potez ti ustvari nju vec muvas samo to jos neznas ali ona zna vremei strpljenje ti donosi dobitak jer nezeli da ti bude u ocima laka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
@korea. zem

Smile Smile Smile,ne,ne,ne totalno pogresno,jos samo treba da mu se desi da dozivi da mu se ona jada o problemima sa drugim tipovima,da postane rame za plakanje."postace jako blizak" da,postace jako blizak prijatelj.nije to ono sto on zeli.da ne govorim o tome da je malo licemerno,predstavlja se kao prijatelj a hoce nesto drugo,tu je i opasnost da glumeci prijatelja ona skapira da ona njega neinteresuje u nekom ljubavnom smislu.ako postane prijatelj u njenim ocima tesko ce ikad to promeniti. Sve to bi bilo gubljenje vremena

Cimerka je potencijalno najjaci saveznik,od nje mozes sve da saznas.ako te ona gotivi,pola posla si zavrsio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Stigao mi je mail, eno kuce jale na POP-a....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 748
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung 6

Cimerka je potencijalno najjaci saveznik,od nje mozes sve da saznas.ako te ona gotivi,pola posla si zavrsio

ok dobar sam ja sa cimerkom ali da li bi ti bio bolji sa nekim tamo drugom koga znas dva meseca ili sa nekim sa kim zivis???mislim da mi ona nece nista reci.

vise mi se svidja ovo sto je Allexy napisala mozda je to prava stvar
« Poslednja izmena: 17. Mar 2006, 12:40:47 od *Brainiac* »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... hm hm  Smile

razmotri malo sta su tvoji kvaliteti i/ili aduti, pa zasijaj tu i tamo...
ako ima racunar i rado ga koristi (vidim da si serviser), navedi pricu na tu stranu, ponudi joj pomoc ili nesto za komp ili ...  Smile

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Рекао сам себи: Маре, царе...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v980
Код жена игра неки пети кец... Smile 
Оно што је Allexy написала је ОК,то што ти се физички свиђа је тек пола посла...А Аrlekin ти је само рекао да је цимерка "потенцијално" најјачи савезник - јер ако су њих две добре а тебе цимерка сматра за ОК типа ето добре препоруке.Искористи све што можеш. Smile
IP sačuvana
social share
Песник покушава да излечи код других оно од чега сам умире...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
Citat
ok dobar sam ja sa cimerkom ali da li bi ti bio bolji sa nekim tamo drugom koga znas dva meseca ili sa nekim sa kim zivis???mislim da mi ona nece nista reci.

pa da to sto je  mare77 napisao,nije bitno sa kim je ona bolja,pa to se radi na obostrano zadovoljstvo.ako te ona smatra za ok lika bice joj valjda drago da budes sa njenom cimerkom,i sa te strane ce biti spremna da pomogne,tj.da tebi pruzi imformacije i da te nahvali kod nje.
ne znam otkud mislis da su to suprotstavljene strane,svi ste na istom zadatku...time sto ce da pomogne tebi,ne radi ona nista protiv cimerke,naprotiv
sve sto sam ja napisao je iz licnog iskustva,posrednici su odlicna stvar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6630
pa evo da ubacim i ja moje mishljenje...1. posrednici su njesra...ako si joj skroz ql i svidjas joj se smuvaces je a ako joj se ne svidjas a koristis posrednika ona ce ti reci da nemas sanse i to je to...a ovako bez posrednika mozes da iskoristis neku situaciju i da bude love love love  Smile Smile Smile ...moj ti je savet... budi ql....odmeren...samouveren... nemoj nista kao...e pa znas ..ja imam nesto da ti kazem...ili kao...ajde cimerka...ne brate...ti....sve je u tvojim rukama....budi uvek u njenom prisustvu opusten...zanimljiv...ponekad ozbiljan..predstavi se ali nemoj da se zblizavas...a onda iskoristi pravu situaciju kad negde ostanete sami...i predji u akciju...otkud znam...meni ovo deluje ok...mada opet..ovo je samo moje mishljenje
IP sačuvana
social share
To face an ancient foe you take your sword in hand
And cling to the faint glimmer bestowed on you by her
Although you are reluctant you have to fight again
To be forever more the hero that you were
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
pa zar nije bolje da odma znas da joj se nesvidjas ako je to tako,sto bi gubio vreme.ako nemas sansi kako mislis da iskoristi neku priliku?
vec se predstavio,a cimerka sluzi kao izvor informacija i da kaze neku lepu rec.to ne moze da bude lose.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 20:53:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.