Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devetogodišnjak magijom spasao sebi život  (Pročitano 1310 puta)
12. Maj 2008, 12:53:15
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Devetogodišnjak magijom spasao sebi život
Autor: Blic online | 11.05.2008 - 19:44

Kada je saznao da boluje od teške i smrtonosne bolesti, devetogodišnji Ešli Vanristil je nije očajavao već je upotrebio magiju kako bi zaradio novac za lečenje, navodi TimesOnline.

Pored pneumonije, Ešli boluje i od naslednog poremećaja imunog sistema. To znači da njegov organizam ne može da se suprotstavi brojnim infekcijama ukoliko mu se jednom mesečno ne obezbedi transfuzija pročišćenog gama globulina.
Doktori su Ešlijevim roditeljima, Andreji i Klajvu, rekli da će, ukoliko žele da spasu svog sina, mesečno morati da izdvajaju oko 800 funti za njegovo lečenje. To je skoro duplo više novca nego što njegov otac mesečno zaradi.
Ešli je zbog bolesti morao da prestane da se igra sa decom iz komšiluka. Umesto da se igra na ulici, on je po ceo dan gledao TV, željno iščekujući emisiju mađioničara Dejvida Blajna. A kada je za božić dobrio mađioničarski pribor, odmah je znao kako da ga iskoristi.
"Već sa šest godina hteo je da postane mađioničar. Često je vežbao ispred malog ekrana i za vrlo kratko vreme postao veoma dobar u tome. Prve trikove pokazivao je susedima i prijateljima. A onda me je jednog dana upitao zašto to znanje ne bi iskoristio da zaradi novac za lečenje", rekla je Ešlijeva mama Andrea i dodala da se odmah složila sa njim.

Ešli je najpre nastupao na rođendanskim zabavama. Ubrzo potom su ga primetili producenti iz Bolivuda i ponudili mu da učestvuje u filmovima i televizijskim reklamama. I tako je sve počelo...
Deluks mu je za reklamu platio oko 500 funti. Međutim, pošto mu je za lečenje neophodno najmanje 800 funti mesečno, Ešli je nastavio da nastupa kao mađioničar. U tome mu je svesrdno pomogla majka koja se u šouu pojavljuje u ulozi klovna i ličnog asistenta mađioničara Ešlija Vanristila. Karta za njihov nastup staje 25 funti, a njih dvoje se nadaju da će uspeti da pronađu sponzora koji će im obezbediti novac za lečenje.

Ešli je prošle nedelje nastupao na indijskom Nacionalnom festivalu magije. Tamo je upoznao mnoge profesionalne mađioničare, koji su mu pomogli da skupi oko 350 funti koje je iskoristio za pokretanje Fonda za hipogamaglobulinemiju.
Ešli kaže da bi voleo da režira akcione filmove kad poraste. Do tada će, međutim, morati da udvostruči dozu antitela u svom organizmu.
"Znam da je mojim roditeljima najteže. Nažalost, imaće oni još dosta posla da odrade... Ali ja ću im pomagati! Organizovaću mnogo više mađioničarskih predstava i omogućiti nam bolji život", kaže Ešli.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nista nije vecno!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Benq EF81
pametno "snaci se u takvoj situaciji" sta reci vise....
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Slika prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia onaj zajebani
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC One V
svaka cast!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
alal mu vera  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Svaka cast!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
Zamislite da je umesto Dejvida Blejna cekao da gleda Sopranose...  Smile
Sala mala, samo napred mali.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.