Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 08:10:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deset istina o mrsavljenju  (Pročitano 3003 puta)
19. Maj 2009, 10:39:49
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Možete da jedete posle osam uveče. Nije važno kada jedete, važno je šta i koliko, kao i koliko se krećete tokom dana.
Ne postoji hrana koja sagoreva kalorije. Iako se žvakanje celera čini kao korisna aktivnost, ona sagoreva isti broj kalorija kao i posmatranje trave kako raste.
Tečne kalorije se broje. I piće ima svoju kalorijsku vrednost. Pažljivo – mozak ne prepoznaje kalorije u vašem piću i ne šalje signal da ste siti.
Dezert može da bude večera. S vremena na vreme uveče uživajte u kaloričnoj porciji sladoleda, ali to ne sme da vam pređe u naviku.
Umereno gojazna deca ne smeju da budu na rigoroznim dijetama. Ako vaše dete ima pet do sedam kilograma viška, nemojte ga podvrgavati rigoroznoj dijeti. Promenite mu navike u ishrani, povećajte fizičku aktivnost.
Sokovi bez kalorija mogu da goje. Naučnici misle da veštački zaslađivači utiču na hemijske procese u mozgu. Mozak ne registruje nagradu i ima pojačanu želju za kalorijama.
Više se mršavi tokom zime. Metabolizam se bori da naše telo održi toplim na niskim temperaturama. To može da ukazuje na veću potrošnju kalorija tokom zime.
Jo-jo efekat dijeta ne utiče na metabolizam. Metabolizam se usporava samo kratkoročno.
Ne morate se odreći crvenog mesa tokom dijete. Dovoljno je da kupujete meso sa što manje masnoća.
Dijete deluju. Ako se određena dijeta ili režim ishrane ne uklapaju uz vaš stil i tempo života, lakše ćete omanuti. Potrebna vam je dijeta sa kojom možete da živite.

Izvor: 24sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Lako je smrštati, teško je ostati mršav. To zahtjeva potpunu promjenu načina života i ishrane, a objektivno za većinu nas debelih, "lakše" je biti debeo
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

you know you wont me...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC touchpro
jao ljudi,sve je to relativno.jedite normalno,cesce po manje...ako uz to dodju i neke vezbice,super...ako ne...sta da se radi,bice losiji ucinak.naravno,procice izvesno vreme dok primetite rezultate.ja sam tako izgubila 6,7kg za manje od dva meseca,nisam bila gladna i nije bilo jo jo efekta sto je najbitnije.radila sam yogu,sto bih svakome preporucila.nastavila sam i dalje da je upraznjavam,jer kada jednom dozivite taj osecaj,verujte mi,zavolecete da  ''vezbate''.ali bez zavaravanja,yoga vam nece pomoci da izgubite suvisne kg,nego ,pored njene glavne svrhe,pomocice vam da zategnete misice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Note 3
ljudi aj ovako,imao sam 82 kilograma sad imam 71 za mesec danas sam skinuo 11 kg...samo volja je potrebna ne pijem sokove,gazirano ,ne jedem leba,slatkise bas retko,junk hranu i cheat hranu ne pipam jedem 4-5 puta dnevno nisam gladan treniram Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

you know you wont me...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC touchpro
svaka cast Smile
ali sta mislis koliko njih ima volju da se odrekne svega toga,kada im se ishrana uglavnom sastoji od brze hrane,slatkisa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson W800i
Ja za dorucak popijem limunadu(bez secera,samo se iscedi onako i bude onako do jaja kiselo ) i posle jedem 4 puta dnevno(oko 11 i oko 5 uzine,uglavnom voce.).Za rucak se jede malo mesa(belo meso,junetina,riba) i maksimum 2 mala parceta crnog hleba.Uvece oko 7,8 pojedem 2 banane...i naravno svaki dan trebalo bi da se vezba i trci(ako se ne trci,vijaca je dobra zamena).Drzao sam to nedelju ipo dana i smrsao za to vreme 4 kile.Sada sam malo pauzirao sa dijetom,potupno sam navikao na novi tempo,zdravu hranu,crni hleb...Sad cu opet krenuti i taman smrsati jos 2,3 kile,do 68  Smile (Sada imam 70 kg  i 174 cm).
Ovu dijetu mi je inace dao drug,kik bokser koji je za 3 nedelje skinuo 11 kg da bi upao u odgovarajucu kategoriju.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2009, 00:32:19 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Note 3
Ja za dorucak popijem limunadu(bez secera,samo se iscedi onako i bude onako do jaja kiselo ) i posle jedem 4 puta dnevno(oko 11 i oko 5 uzine,uglavnom voce.).Za rucak se jede malo mesa(belo meso,junetina,riba) i maksimum 2 mala parceta crnog hleba.Uvece oko 7,8 pojedem 2 banane...i naravno svaki dan trebalo bi da se vezba i trci(ako se ne trci,vijaca je dobra zamena).Drzao sam to nedelju ipo dana i smrsao za to vreme 4 kile.Sada sam malo pauzirao sa dijetom,potupno sam navikao na novi tempo,zdravu hranu,crni hleb...Sad cu opet krenuti i taman smrsati jos 2,3 kile,do 68  Smile (Sada imam 70 kg  i 174 cm).
Ovu dijetu mi je inace dao drug,kik bokser koji je za 3 nedelje skinuo 11 kg da bi upao u odgovarajucu kategoriju.  Smile

brate ne valja ti ovo ,voce se ne jede preko 4 sata zato sto se skrob i voce pretvara u salo teze se vari posle popodnevnih sata,drugo banane se ne jedu uopste ...goje...hleb izbegavati posle 4 zato sto je skrob

ovo je najbolje.

1.obrok  Ovsene pahuljice 3 kasike + fit jogurt + 4 belanaca i jedno celo
2.2-3 vocke
3.belo meso + vlakna
4.isto neki proteini + vlakna
5. riba (pastrmka,oslic) + vlakna od prilike ovako treba da izgleda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson w350
Meni nije problem mrsavljenje, ja nisam debela, vec mi je problem skidanje masnih naslaga. Posto se u poslednje vreme jako malo krecem, fizicke aktivnosti su mi nepoznat pojam, jer spremam prijemni, masne naslage su se natalozile, pa me zanima ima li neki nacin da se brzo to skine?
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 08:10:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.