Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Derek Prince - Oslobodjenje od demona (video)  (Pročitano 21013 puta)
31. Dec 2011, 03:10:19
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 8.0
  Ko je ovaj čovek?

-Derek Prince je rođen u Indiji, od roditelja Britanaca. Studirao je grčki i latinski na dve od najčuvenijih britanskih obrazovnih institucija -- na koledžu Iton i univerzitetu Kembridž. Od 1940. do 1949. je radio na istraživačkom radu iz antičke i moderne filozofije na Kings koledžu, u Kembridžu. Studirao je, takođe, hebrejski i aramejski na univerzitetu Kembridž i Hebrejskom univerzitetu u Jerusalimu. Pored ovih, govorio je i nekoliko modernih jezika. Prvih godina Drugog svetskog rata, dok je služio u vojnoj bolnici pri britanskoj vojsci, Derek Prince je doživeo susret sa Isusom Hristom, koji je promenio njegov život. O tom događaju kaže: „Na osnovu ovog susreta, došao sam do dva zaključka koja otada nikada nisam imao razloga da promenim: prvo, Isus Hrist je živ; drugo, Biblija je istinita, relevantna i savremena knjiga. Ova dva zaključka su radikalno i zauvek promenila čitav tok mog života„

Na kraju Drugog svetskog rata, zadržao se tamo gde ga je britanska vojska namestila -- u Jerusalimu. Kroz brak sa svojom prvom ženom, Lidijom, postao je otac osam usvojenih devojčica iz Lidijinog doma za decu. Njihova porodica je zajedno doživela obnovu države Izrael 1948. godine. Dok su radili kao predavači u Keniji, Derek i Lidija su usvojili svoje deveto dete Afrikanku. Lidija je umrla 1975, a Derek Prince se svojom drugom ženom , Rut, oženio 1978.godine.

Derek Princov nedenominacionalni, nesektaški pristup je otvorio vrata njegovom učenju ljudima iz mnogih različitih rasnih i verskih pozadina. Međunarodno je priznat kao jedan od vodećih biblijskih učitelja našeg vremena. Njegova dnevna radio emisija „Danas sa Derekom Princom," doseže više od pola sveta na trinaest jezika, uključujući kineski, ruski, arapski i španski.

Nekoliko Derek Princovih knjiga, a napisao je više od četrdeset, prevedene su na više od pedeset jezika. Od 1989. posebno se u radu posvetio Istočnoj Evropi i bivšem Sovjetskom Savezu, gde su njegove knjige izdate u više od milion primeraka na jezicima tih naroda. Na osnovu njegove Video biblijske škole započeto je desetak novih Biblijskih škola u ovom, do tada nedosegnutom, delu sveta.

Kroz program Globalne evangelizacije, podeljeno je na stotine hiljada knjiga i audio kaseta pastorima i vođama u više od 120 zemalja -- onima koji nisu imali načina da dođu do tih materijala ili nisu imali sredstva da ih kupe.

Derek Prince je proputovao svet sa svojom ženom, Rut -- prenoseći Božju objavljenu istinu i govoreći o svojim proročkim uvidima u svetske događaje u svetlu Svetog Pisma.

Dana 24. septembra 2003, Derek Prince je umro u snu, u svojoj kući u Jerusalimu.
------
 Prilično neverovatno predavanje koje kad se zadubite ima logike. Znam da će mnogi ovde da se čude kako to da je Tex odjednom u religiji. Nisam ja u religiji nego gledam da podelim sa vama šire vidjenje svega što se dešava oko nas i u nama.
  Nebitno je da li ste vernik ili ne. Poslušajte ovo nesvakidašnje predavanje.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple 15
Ne postoji jedna istina.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
  Ko je ovaj čovek?
Prevarant koji je uspeo mnoge da prevari.
Citat
Prvih godina Drugog svetskog rata, dok je služio u vojnoj bolnici pri britanskoj vojsci, Derek Prince je doživeo susret sa Isusom Hristom, koji je promenio njegov život. O tom događaju kaže: „Na osnovu ovog susreta, došao sam do dva zaključka koja otada nikada nisam imao razloga da promenim: prvo, Isus Hrist je živ; drugo, Biblija je istinita, relevantna i savremena knjiga. Ova dva zaključka su radikalno i zauvek promenila čitav tok mog života„
Dok je sam Isus upozoravao na pojavu ovakvih prevaranata u Matej 24
stih 5 " Jer će mnogi doći u ime moje govoreći: Ja sam Hristos. I mnoge će prevariti. "
stihovi 23-24 " Tada ako vam ko kaže: Evo ovde je Hristos ili onde, ne verujte. Jer će izići lažni hristosi i lažni proroci, i pokazaće znake velike i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće, i izabrane. "

Derek Prince jedan od prevaranata koji je zavrsio kao i svi drugi prevaranti.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
 Gde on tvrdi da je Isus?
 Gde tvrdi da je Isus ovde ili onde?
 Koji je on prorok?

Pravedniče, mislim da si pobrkao lončiće   Smile

Tačno Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2012, 23:38:08 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
Gde on tvrdi da je Isus?
A ja sam inace rekao da Prince tvrdi da je on - Isus ?!?
Prince je lazov koji je na konto njegove halucinacije ili osmisljene lazi o "susretu sa Isusom Hristom" tvrdio da je on - Hristos odnosno osoba koja je jedno sa mrtvim jevrejskim Mesijom.
Sto tvrde svi lazovi koji u ime Hrista varaju one koji se daju prevariti.
Citat
U prepricavanju svojih halucinacija/lazi navedenim u tekstu koji si ti postavio. Kao npr " Derek Prince je doživeo susret sa Isusom Hristom, koji je promenio njegov život. " ili " Isus Hrist je živ !!!! "
Citat
Koji je on prorok?
On nije bio prorok, nego prevarant koji je tvrdio da je prorok kao sto je navedeno u tekstu :
" govoreći o svojim proročkim uvidima u svetske događaje u svetlu Svetog Pisma. "

Isus nije govorio da ce "zadnji dani" da se poznaju po pravim prorocima ( posto su pravi proroci ziveli do nekoliko stotina godina pre njegovog rodjenja ) nego po lazovima koji svoja usta cepaju hvaleci svoja "prorocanstva".
Citat
Pravednog nema, i jako je pohvalno da ti mislis, sva sreca sto ne tvrdis da sam pobrkao loncice.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple 15
@tatex

Ali to znaci da je njegova istina primenjiva samo na njega... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Citat
Derek Prince je doživeo susret sa Isusom Hristom,

Smile  Smile Smile Smile

Citat
Isus Hrist je živ

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2012, 18:36:05 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Чивутска посла!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Gde on tvrdi da je Isus?
 Koji je on prorok?

Tačno Smile
dobro si odgovorio. covek se poziva na Pismo sve vreme ovde,ali jasno je i valamovoj magarici da on ne veruje u Boga.eypheel...ne mogu da upamtim.... dobro je da si postavio ovu temu. citao sam nesto od ovog coveka.nije sva istina u njegovoj propovedi,aliposle toliko tema ova ima neku svrhu za verujuce.zacudilo me da si se bas ti oglasio. fala Bogu za tebe. Bog ne zaboravlja niti jedan gest. doce cas da ce svet biti zapanjen mnogim istinama koje su bile tak blizu svih nas. o,da bi dao Bog da se jos mnogi razbude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
dobro si odgovorio. covek se poziva na Pismo sve vreme ovde,ali jasno je i valamovoj magarici da on ne veruje u Boga.eypheel...ne mogu da upamtim....
Pismo je napisano za one koji ce znati da Bog postoji, oni koji veruju u lazne bogove kao ti su omastili zemlju i taj zakon ce se pratiti dok poslednji koji veruje u lazne bogove ne omasti zemlju.
U Pismu se ne spominje imaginarni jevrejski bog u kojeg ti verujes nego Bog cija narodnost nije poznata ljudima, i cije ime samo On zna.

Ti koji tvrdis da je Hristos "ovde ili onde" ocigledno imas poteskoca da razumes reci Hristosa koje glase ;
" Tada ako vam ko kaže: Evo ovde je Hristos ili onde, ne verujte. "

Zar nemozes da kao i svi drugi pasivni fanatici strpljivo cekas da se jevrejin pojavi leteci na oblaku ne maltretirajuci
druge tvrdnjama da on postoji "ovde ili onde" ?!?
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.