Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Depresija  (Pročitano 13236 puta)
25. Okt 2004, 14:00:10
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 115
Period mog cudnog raspolozenja traje vec, pa mogu reci dobrih godinu dana!  Smile
Imam tu nesrecu da se niko nije nasao da me preusmeri na pravi put. Nista mi ne ide od ruke. Mozda samo posao, ali ono najbitnije (za mene) nikako ne stima, a to je - LJUBAV! Ma, ne mora cak ni da je bude, vec samo to prokleto postovanje prema devojci, koju cini mi se retko koji muskarac poseduje! Ja barem nisam naisla na takvog.
Ima li bilo kakve pomoci kod ovakvog stanja? Mada nisam ni upola ispricala sta se desava, ali u globalu je valjda dovoljno (za sada).
Kada bih dobila po koji savet, sta mi je za ciniti...
IP sačuvana
social share
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Pokusaj da mislis pozitivno, bez obzira sto ce tesko da ti ide u pocetku, vezbaj da budes pozitivna i okruzena stvarima koje volis i koje cine da se osecas dobro. Na kraju ce ti preci u naviku. Ovo zvuci suvise jednostavno iako nije, al ne mogu ti reci nista konkretno jer nisi navela nikakav konkretan problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
Citat: Triniti8
Period mog cudnog raspolozenja traje vec, pa mogu reci dobrih godinu dana!  Smile
Imam tu nesrecu da se niko nije nasao da me preusmeri na pravi put. Nista mi ne ide od ruke. Mozda samo posao, ali ono najbitnije (za mene) nikako ne stima, a to je - LJUBAV! Ma, ne mora cak ni da je bude, vec samo to prokleto postovanje prema devojci, koju cini mi se retko koji muskarac poseduje! Ja barem nisam naisla na takvog.
Ima li bilo kakve pomoci kod ovakvog stanja? Mada nisam ni upola ispricala sta se desava, ali u globalu je valjda dovoljno (za sada).

Meni se cini da si ti do sad definitivno nailazila na luzere i kretene koji ne znaju kako se devojka tretira. Ali to nikako nije razlog da budes hronican dauner. Ne smes da gubis veru u ljude i u sebe. I nemoj celo vreme da budes u ocekivanju da se TO desi, jer ako se ne desi onda padas down. TO mora da dodje spontano ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Pokusaj da razmisljas pozitivno, nailazis verovatno na neke kretene. Nemoj da padas u depresiju kad tad naicice onaj pravi.

Ali nista nisi konkretno navela sta se desava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6156
Zastava Суботица
mob
Nokia 3220
Pokušaj više da izlaziš i da se više družiš. Možda tako nađeš onog pravog. Možda se ne krećeš u pravom krugu ljudi.  Sama proceni .
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Ispricaj i drugu polovinu.
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 115
Jednostavno izgubih volju za sve!
Toliko sam imala energije i hrabrosti za mnoge stvari; neverovatnu jacinu za borbu sa zivotom; ljudi su mi zavideli na tolikoj jacini...
A sada... svaka sitnica me baci u bedak...
Najvise me nervira to sto samu sebe sazaljevam, a to sam uvek prezirala!
Imam veoma bolesnu osobu u kuci, pazim da moji ukucani "ne skrenu" sa staze, vodim racuna da ne primete ono kroz sta ja prolazim, jer bi bila jos gora situacija... A ja... pa prosto se raspadam...
A muskarac... pa onaj ko bi trebao da bude tu, nije! A i ko god da naidje, svi u meni vide "avanturu"!  Smile
Koliko god se ja postavljala ozbiljno i razlicito... uvek je isto! Niko ne vidi dalje od mog izgleda... odnosno dublje!
IP sačuvana
social share
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Citat: Triniti8

zao mi je zbog toga .... ne znam kako da pomognem ili preusmerim ili bilo sta ... dodji za zr pa da popricamo , ako ce to pomoci , eto stavljam se na raspolaganje !
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Malo vremena mora proci dok ne nadjes normalnog muskarca,to se ne desava sad i odmah,godina-dve nije strasno ,bolje biti sama taj period nego sa nekom budalom,opusti se,razmisljaj pozitivno,naci ces svoju jacu polovinu Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Koliko vidim iz tvoje price, cini mi se da si na sebe preuzela previse obaveza i problema u kuci i porodici tako da si zapostavila sebe i svoje probleme sto te mozda i dovodi u depresiju.
Stalni pritisak i nerviranje kojem si izlozena zbog problema koje imas u porodici (citajuci te kroz redove sticem takav utisak) se odrazava na takav nacin da si stalno nezadovoljna a to za sobom povlaci depresivnost. Ne znam koliko clanova porodice imas i njihovu starosnu strukturu ali pokusaj da polako prebacis dio odgovornosti i problema na njih, tj da se i oni ukljuce u njihovo rjesavanje. Pokusaj se malo osamostaliti u smislu da ne zavisis od porodicnog budzeta, da zaradjujes sama za sebe, da imas svoje planove koji se mogu djelimicno poklapati sa porodicnim ali da su ipak uglavnom vezani samo za tebe. Istovremeno gledaj da se pokusas malo opustiti sa drustvom i prijateljicama ali niposto ne koristi to opustanje da mislis samo o tome kako da nadjes momka jer ces se onda jos vise opteretiti tim stvarima. Vjeruj mi, pronaci ces momka onda kad najmanje ocekujes i bices mozda cak i iznenadjena kad se to desi. Ako si normalna djevojka (mislim na komunikativnost, obrazovanje, odgoj) i normalno izgledas onda nema problema za tebe sa te strane, samo trebas biti strpljiva.
Ako zelis da upoznas nekoga moras se kretati, izlaziti sa drustvom, upoznavati nove ljude itd. Ako sjedis samo u kuci onda nista od toga. Pokusaj povratiti ono staro samopouzdanje koje si imala prije i onaj optimizam, gledaj na sve stvari sa vedrije strane, sjeti se sta te je ranije cinilo sretnom i jakom i pokusaj opet biti ona stara osoba. Nadji nesto sto ce te preokupirati, sto volis da radis, sto ce te ciniti zadovoljnom i sretnom, pokusaj promijeniti nesto na sebi kao npr. stil oblacenja, frizuru, neke sitnice koje ne zahtjevaju puno napora a mogu ti pomoci.
Iznenadices se koliko muskaraca voli da upozna i da se druzi sa jakim, pametnim  i nezavisnim zenama koje imaju svoj ponos i dostojanstvo, koje znaju sta hoce u zivotu i koje se bore da to i postignu...
Ako budes takva osoba automatski ces zadobiti njihovo postovanje i ugled tako da ces veoma brzo oko sebe isfiltrirati prostor u kojem ce ostati samo oni muskarci koji te cijene i koji te ne vide samo kao seksualni objekat za jednu noc. Medjutim, ako im se budes, zbog ocaja sto nemozes naci momka, nudila na tacni i gazila svoj ponos oni ce te i gledati kao seksualni objekat i ocekivace samo avanturu.
Svakome, ma koliko bio jak ili slab, naidje krizni period u zivotu i to je nesto sto je normalno te ne treba previse da te brine. Taj period moze biti duzi ili kraci sto zavisi od same osobe ali najvaznije je da se iz tog perioda sto prije izadje a svaka ta kriza ce ti biti samo dragocjeno iskustvo u zivotu koje ce te uciniti jos jacom. Niko ne zna koliko je jak dok ne dozivi nesto sto ga stavi na probu. Ovo znam veoma dobro jer ti govorim iz licnog iskustva.
Ali zapamti da nakon svake kise sunce sija i zato, glavu gore i osmjeh na lice jer si suvise mlada da bi bila depresivna, sve ce doci na svoje i nekad ces se sa osmjehom na licu sjecati stvari oko kojih si sad zabrinuta.
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.