1. nastavio je sa koristenjem ALL CAPS u porukama i naslovima, i izrazio je stav da ce tu gresku i dalje da cini; 2. nastavio je sa reklamiranjem drugih komercijalnih sajtova; 3. pretio je korisnicima preko p.m.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2005, 12:06:47 od Anea »
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Anea samo da ti kazem nije on glup,i zna da radi sa phonovima, i kao drugo nije nikom slao pretece poruke(uopste ne znam odakle ti ta informacija),i mislim da je nekolicini i pomogao oko necege tj. nije lupao kako ti kazes tj. preciznije davao nepotrebne odgovore samo to hocu da kazem! I cekam odgovor!
1. Za pocetak je ukrao sliku koju sam ja radio i jasno potpisao, modifikovao je i uklonio sve sto sliku povezuje sa burek forumom a onda je koristio u komercijalne svrhe. 2. Jeste pretio, jeste se raspravljao i ako mu je skrenuta paznja da se smiri i ponasa pristojno. 3. Apsolutno besportebno je koristio i ALLCAPS i bold iako je i na to upozoren vise puta. 4. Nakon bana je slao mailove sa uvredljivom sadrzinom, a onda je i pokusao da nanese stetu burek forumu na drugi nacin. 5. Postoje ljudi koji se daleko vise razumeju u telefone od njega pa se ponasaju ozbiljno i zrelo. Locked.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!