Skorije sam cuo jedan vic, mislim da je stari, ali me odusevio.
Mujo i Haso rade na ulici. Jedan otkopava kanal drugi zakopava. Dodje covek i pita ih pa ljudi jeste li normalni sta to radite zabog?!?!? Mujo odgovara: Ja sam Mujo iz OOUR - a za otkopavanje, ovo je Haso iz OOUR - a za zakopavanje a to sto nije doso Suljo iz OOUR - a za postavljanje kablova nas dvojicu zabole k....
Ne cini li vam se da je ovo slika i prilika naseg politickog, a jos vise ekonomskog zivota. Demokrate bi rekle da je Suljo Kostunica i da nije dosao jer nije bio obavesten. DSS bi da izjavu za javnost da je to Dinkic jer je pokrao kablove G - 17 plus da su to radikali jer nemaju kadar za postavljanje kablova Radikali........ Kao da uvek imamo Sulju i da svako uvek ima objasnjenja zasto neko nije doso da postavi kablove. Zar vam se ne cini da je uvek tako?!?!?
« Poslednja izmena: 06. Okt 2008, 13:38:29 od lustra »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.