ma normalno , šta će nas iko hebavat , mi smo sa 4,5 mil stanovnika kraljevi evrope , vidjet ćeš ovo ljeto kad ugrije kad navale na obalu da razhlade guzove , neće im smetat fojbe .....
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
ma normalno , šta će nas iko hebavat , mi smo sa 4,5 mil stanovnika kraljevi evrope , vidjet ćeš ovo ljeto kad ugrije kad navale na obalu da razhlade guzove , neće im smetat fojbe .....
Naravno...kao i svake godine...vise cujem talijanskog nego Hrvatskog....neznam kod tebe kako je na Bracu ali na Hvaru ih je pun qrac...
na Braču ih je užas , ja sam stavio struju na ogradu , ne daju se otjerat tražeći sobe , dosadni su ko proliv da prosti nela ...... E sad struja pa ćeš tražit , aha kako da ne , to je kuća za odmor a ne za najam miševima malim.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
na Braču ih je užas , ja sam stavio struju na ogradu , ne daju se otjerat tražeći sobe , dosadni su ko proliv da prosti nela ...... E sad struja pa ćeš tražit , aha kako da ne , to je kuća za odmor a ne za najam miševima malim.
Hahahahaha ....eh jesu stvarno dosadni...pogotovo ljudi nezele drugi jezik da pricaju od italijanskog...znaci nigdje engleskog ili njemackog...pravi su froso...
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
HTC One
Sta je ovo, neki novi chat-room za koji nisam znao? Kao sto rekoh vec milion puta na raznim temama, za neobavezan chat imate blablaonicu ili pp (narocito ako samo dva clana konstantno razmenjuju off misljenja).