Nisi linkovala izvor,a naslov teme je proizvoljan...cekam jos nekoliko minuta,nazovi temu kako valja ili lock...
За извор Теме, извини,нисам намерно!
А у вези наслова,заиста не разумем шта није у реду? Ако и ти ниси разумео, Ја волим да карикирам нашу политичку ситуацију, мука ми је од свих, а наслов Теме ми једноставно пао на памет,прочитавши ту вест да би Тома можда могао бити председник Скупштине,па сам замислила како би могло да се деси.....а што и не би могло,ја нисам видовита,али ово што сам написала би могло да се деси, мислиш да не би, или да сам овде неког повредила, ја не знам кога???
Ali na svaku sledecu zajebanciju ide lock! Nije ovo forum ni mesto za takva proizvoljna razmisljanja,pogotovo za naslove tema...nije ovo zuta stampa,da bi se tako prozivali...
Ali na svaku sledecu zajebanciju ide lock! Nije ovo forum ni mesto za takva proizvoljna razmisljanja,pogotovo za naslove tema...nije ovo zuta stampa,da bi se tako prozivali...
Немој да мењаш наслов Теме, дозвољавам Ти да је закључаш, и молим те у будуће питај ме све на српском, ја ти други језик не знам и не желим да знам!!!
За остале који нису схватили: радикали уопште нису моја опција!!!
п.с. не учествујем у овој даљој(са промењеним називом Теме) дискусији,жао ми је!!!
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 04:02:49 od Drenjina »