Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Del Ponte: Srbija nema kulture za EU dok .....  (Pročitano 11661 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@KM
Mozda se mogu i sloziti sa tobom, ali nacin na koji iznosis svoje misljenje je krajnje kontraproduktivan.
Sa takvim stavom, o lepsoj buducnosti za nasu zemlju, a samim tim i za tebe...mozemo samo sanjati.
Ne ocekujem od tebe da se promenis, ali bar pokusaj da razumes ovo sto sam ti rekao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
razumem te, keve mi.

mozda i znam da je stav kontraproduktivan...ali, jbg. i da nije takav, nista se en bi promenilo...ja samo glasno izrazavam svoje misljenje:!:
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Citat
Mislite da cete nesto postici time sto mazete govnima sami sebe

Ne mazemo mi sebe, već razne patri(j)ote i njima slične koji guše i uništavaju ono malo normalnih i obrazovanih ljudi ovde.
Što se Karle tiče ... pa ona radi svoj posao i to izgleda izuzetno dobro, a uz to ona se i još trudi (što retko ko ovde radi). Njoj je stalo da uradi svoj posao kako treba.

A budućost naše zemlje, .. nema je do patri(j)ote  postoje ..
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ma, ok...ali, hajde kad vec moramo da se medjusobno glodjemo, da to bude unutar nase kuce...a ne da dozvolimo malicioznim dusebriznicima da se bolesno nasladjuju nasom mukom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
@KM
Dokle god bude bilo onih koji nasedaju na provokacije malicioznih ljudi...tako ce i biti, nazalost.
Da li ces cuti od nekoga iz tih zemalja koje si naveo da svoj narod naziva govnima? Ne. I to je njihova prednost, iako tako misle o sebi...cute i ne daju povoda zlonamernicima da im se smeju u lice, kao sto to nama upravo cine. Samo, slabo ko od nas to kapira. Mislite da cete nesto postici time sto mazete govnima sami sebe? Tesko, brate moj, tesko...

Smile Smile Smile

Citat
govna, mozete da ga blajznete Smile
(ovo nije upuceno nikome posebno, osim onima koji se osecaju prozvanim)  Smile

Ма ти то тек тако да напоменеш  Smile

Citat
ovde govana ima kolko volis, i muka mi ih  je...
idi na bilo koju pijacu, 90% njih su govna, u c-market, na zeleznicku, na svirku...
malo ko ovde ima dovoljno osnovnog obrazovanja i vaspitanja da zasluzi da zivi normalno i da udje u Eu.

Причаш о осиромашеном и измученом народу санкцијама, ратовима, болестима и кретенском политиком прошлих 15 година! Како те бре није срамота дете?!

Citat
mogu samo da pocrkaju svi od muke   Smile

Иди лечи се!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Feanor
Ti aplaudiras na moj post, a pravis istu gresku. Ljudi, shvatite da postoje kulturni nacini da se izrazi misao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Ma, ok...ali, hajde kad vec moramo da se medjusobno glodjemo, da to bude unutar nase kuce...a ne da dozvolimo malicioznim dusebriznicima da se bolesno nasladjuju nasom mukom.
ma iskreno, puca meni za nikolu i ostale koji dolaze ovde da likuju i da se nasladjuju kad se 2 srbina  , kako kazes 'glodju.
i ja visim na HR forumima, i oni se raspravljaju, ali to je sve normalno, onaj ko ovde dolazi da leci komplexe, ne zanima me..
ja ovako ne pricam u real zivotu.. ne brini se...

pa tome i sluzi forum, da kazes sta mislis, a da se ne brines za posledice, jer ih nece biti...

@feanor, ja kad sam mesecno dobijao jedan puding, i svako dan jeo mast i so na hleb, ipak sam znao za osnovno vaspitanje...dakle, ja nisam govno, ostali jesu...mani se tih prica o napacenom narodu...napacen je kurac!
rade bre po rafinerijama, petrohemijama 15 godina a da prstom ne mrdnu, opusteno mogu 2 takva posla da imaju i da se ne umore...da su ljudi, i da zele da se potrude da urade nesto u zivotu, nista ih nece zaustaviti, pogotovu nece nista ovde, gde ti je konkurencija za bilo sta nikakva-niko ne zeli da radi, pa  kad ti pocnes, odmah se istaknes i uspes...znam gomilu primera, tako da tesko lupas za to kako smo jadni napaceni pa zato pisamo po prodavnicama, pljujemo u lice jedan drugome, ponasamo se ko stoka...to nema veze sa time koliko para imamo, vec sa time da smo-GOVNA
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Врцомм

Тапшем јер подржавам све написано!
Ја на огорчене и увредљиве постове маркове могу само помислити да је дете или да се треба лечити!

Марко

И ја сам знао за поштовање и културу тада јер сам имао добре родитеље и самим тим циљу животу!

Немају сви среће да имају добре родитеље и услове да крену добрим путем!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Citat
И ја сам знао за поштовање и културу тада јер сам имао добре родитеље и самим тим циљу животу!
ja ne kazem da su moji roditelji odlicni, najbolji, nesto posebno...zato ni ne mislim da j epretesko imati neku osnovnu kulturu...svako kome je to previse...ma necu ni da pricam o tome..
ako previse trazim, da kad krenem na voz, neki cetrdesetogodisnjak ne istrese 100g slina ispred mene, na put, da moram da obilazim, onda je definitivno dokazano da smo kao narod jedan veliki kurac.

o kakvim uslovima pricas? materijalnim???
90ih sam ja bio ispod proseka sto se tice materijalno g stanja, kad  se promenio rezim, matori dobio priliku da otputuje, i tamo je uspeo, menjao poslove, na zapadu se traze ljudi koji znaju posao...i to sto ja nisam imao uslove nije me sprecilo da ostanem normalan, da cenim osnovne vrednosti..
covece, ne govorim ja o tome da svi moraju da jedu hleb viljuskom i nozem!

a sta cemo onda da radimo sa drustvom kad stalno mozemo da se izvlacimo na roditelje?
deda je bio alkos, propio je kucu, sve, pa je cale opet ispao normalan...
dakle, nije stvar u materijalnoj situaciji, u roditeljima i napacenoj zemlji, vec u tome da su ljudi ovde GOVNA.

e, sad, pitanje je kako to ispraviti?
ja kazem da je jedini odgovor: na silu.
samo od sebe se nista nece ispraviti.
uvesti najrigoroznije zakone za sve vrste nekulture, pijanstva, droge, pusenja...

pr: na izborima, SRS-ovac je navalio da pusi na izbornom mestu, zivota mi, nismo mogli da ga izbacimo, e, sad, najgore je to da je izborno mesto bilo u osnovnoj skoli-u ucionici gde su trecaci imali nastavu. i pretnjom da cemo pozvati miliciju smo ga naterali dsa ugasi.

ja sam za to, da se za takve stvari-pusenje na javnim mestima gde je to zabranjeno, lezi mesec dana u zatvoru!
e, jedino tako ce se gamad vaspitati.

a to sto psujem, time samo izrazavam svoje nezadovoljstvo i ocaj stanjem u 'nasoj najlepsoj'  Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@KraljevicuMarko

Zelim ti iskreno da nikad ne dodjes na neku funkciju na kojoj se odlucuje i/ili sprovodi srpski nacionalni interes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.