Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Android trosenje kredita  (Pročitano 1055 puta)
06. Apr 2013, 03:01:46
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Kako da zaustavim trosenje kredita na telefonu skino sam firewall i blokiro sve aplikacije osim opera mini posto ulazim na 0.facebook.com ali mi opet vuce kredit,onda sam skino 3g watchdog i kad sam pokreno pisalo da ukucam koliko kb ja stavio 100 i sad ono gore upozorilo da je preslo preko 100kb a i dalje nastavilo skidat a cuo sam da moze zablokirat ako predje 100kb jel zna neko kako da podesim da neprelazi 100kb ovde predje i opet skida kredit?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Isključi DATA saobraćaj na telefonu, i sve to što instaliraš, vuče saobraćaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Isključi DATA saobraćaj na telefonu, i sve to što instaliraš, vuče saobraćaj...
Al kako da koristim ono 0.facebook.com kad mi skida
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
HTC Wildfire S
Imas u 3g watchdog da podesis tamo da automatski iskljuci net kad dodje do npr 99%.A 100kb ce da ti skine u roku od jedne sekunde, tako da ti se ne isplati da stavis 100kb.
Iskljuci auto sinhronizaciju.Iskljuci ceo data saobracaj zapravo.
I predji na postpejd paket koji ukljucuje i megabajte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Imas u 3g watchdog da podesis tamo da automatski iskljuci net kad dodje do npr 99%.A 100kb ce da ti skine u roku od jedne sekunde, tako da ti se ne isplati da stavis 100kb.
Iskljuci auto sinhronizaciju.Iskljuci ceo data saobracaj zapravo.
I predji na postpejd paket koji ukljucuje i megabajte.
E nerazumjem se u postapid i to oko kartica pa sta dobijam kad predjem a sta gubim i jel moram sta placati na postpejd?Da li samo nazome onaj broj neznam sad tacno i onaj automatska sekretarica sto prica sta da pritiskam  za sta ocu samo tu da promenim pa postpaid i netreba mi nikakv ugovor nista?Da li ja moram kredit uplacivat kad oni oce ili kad meni odgovara i jel se jos sta naplacuje a da se mora uzimat?
« Poslednja izmena: 07. Apr 2013, 11:41:18 od NikolaDzoni92 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
HTC Wildfire S
Au.
Moraces da odes do njihove poslovnice i da potpises ugovor za postepejd.Izaberes samo koji hoces paket, na primer, Mix Net M(kod mts-a), i placas svaki mesec 560 din, posto daju onaj popust, i iza te pare imas 300 min, 600 poruka i 600mb mesecno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Nikola, ako ti je ovo godište, i imaš 21 godinu, i ne umeš da pročitaš na sajtovima provajdera šta je postpaid, i šta dobijaš za svoju pretplatu, ja bih se zapitao zašto sam išao u školu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.