Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 11:08:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Decija posle - Sveznajuce mame zakazale  (Pročitano 4175 puta)
15. Jun 2011, 21:45:20
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 
Pozdrav drugari  Smile

Opet ja  Smile
Imam problem tj nas vise, ocigledno,ima problem. U mojoj zgradi, ulazu bolje receno zivi porodica sa kojima smo se sprijateljili i nerazdvojni smo vec 2 godine. Njihov mladji sin ide u skolu sa mojim sinom. Sta se desava u poslednje vreme? Desava se to da njihov mali ispoljava neke cudne osobine koje spretno krije od majke. Bolje receno kad su deca sama napolju i cim se pojavi trece dete moje dete je ignorisano. Mali nece da se igra sa mojim sinom, sikanira ga, provocira i vredja. Moje dete je naivno poprilicno i otplace svaki taj napad , ja vidim crte od suza na licu ali se nista ne priznaje. Sve do jednom kad sam ja sama videla sta se desava.

Ja samcitav taj problem iznela prijateljici i zajedno smo gledale decu sa terase i ona se uverila u ono sto ja pricam, malog je razbila od batina. Medjutim ...osecam da se nas odnos zateze. Kako i zasto ...predpostavljamo svi da znam. I ja znam da ona zna. I ona zna da ja znam. Sve do veceras dok moj sin nije razvezao samarcinu njenom zbog provokacije ...jer mu je ona licno savetovala to da uradi. Znaci rekla je mome sinu da ako ga njen bude jos podjebavao da mu ovaj razvali samarcinu. To je moj bukvalista veceras sproveo u delo.
Uvredila se. Zvala me je sada i rekla kako je zabranila svome klincu da se i dalje druzi sa mojim jer kako je rekla:"Ako mu Stefan nije dobar kad ima jos dece nece se druziti ni kada su sami"
Vidim i sasvim sam sigurna da to nije razlog niti povod niti resenje.
Sad sta ja da kazem mome sinu? Sta sada raditi? Kako se ponasati? Da je zovem da razgovaramo? Zelim da joj kazem da treba da prestane da se mesa u decija posla jer ni moja mama nije resavala moje "probleme" sa drugom decom...Ili da cutim i ostavim sve kako je i posmatram u sta ce da se razvije?
Sta raditi i kako se ponasati?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Kupi sinu cokoladu od mene  Smile
Nemate vi sta da se mesate, to jest savet moze ali nikako da naredjujete detetu sta da uradi( posvadjaj se, pomiri se, izvini se itd). A njen mali ce jos samara da popije dok se ne spusti na zemlju, ili ce da se mota se nekim frajerima i da im ide po cigare. Skola i sluzi da se dete socijalizuje. Mozda ste i vi krive, ako ste isforsirale decu da se druze. I mene je otac terao da se druzim sa nekom decom sa kojima nisam imao ni jedno zajednicko interesovanje. Prosto sam zeleo da me ovaj iznervira, da se pobijemo i da ga vise ne gledam. A svemu tome nije kriv ni malo taj decko, vec nasi roditelji.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2011, 22:09:47 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Slažem se da decu ne treba forsirati. Inače, možeš da razgovaraš sa njom ako imaš potrebu, ali postupila je kao da ona ima 8 godina, a ne oni. Razumem da ste majke i da ste subjektivne, ali pitanje je kakav je vaš odnos ustvari ako vas je uzdrmalno koškanje među klincima koji već sutra mogu sve da zaborave i postanu najbolji ortaci ili da, s druge strane, prekinu nametnuto drugarstvo.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Da se nadovezem: Sa jednim deckom sam se tukao svaki dan, pola godine. Posle smo postali najbolji drugari, poznanici bili ubedjeni da smo braca.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2011, 22:22:13 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 
Pa sad....mozda i jeste forsirano drugarstvo u neku ruku. Ali opet....njih dvojica su jedini u ulazu koji se slazu po godinama.

Bambi....ne znam koliko je cvrsto prijateljstvo ....i nase i svih roditelja.Jerako ja ili ti ne primamo k srcu koskanje dece nikada ne znas kako ce roditelj sa druge strane da reaguje. Posesivnost pre subjektivnosti u ovom slucaju. Smile

Ova situacija je bas....glupava. Totalno sam u autu jer uopste ne znam kako da se ponasam. Ovo mi je prvi put u zivotu da se ovako nesto desava
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Wildfire S
Napravile ste magarca od komaraca. Obe.

Klinačko nadmetanje i takmičenje je savršeno normalna stvar. Koja je uglavnom produktivna i edukativna stvar, uzeći u obzir da jednog dana neće biti mame tu. 
(naravno, normalno je ako ne ode u neko preteranu ekstremnost, tad već treba uskočiti kao roditelj)
Trebale ste ih pustiti da izglade sami to na neki svoj način i sami da se oslobode tenzija. Jer su u svom svetu.
Pa makar se i potukli.
Dobra verovatnoća je da bi onda postali bolji nego ikad.

Ako ćeš mene poslušati.. reci joj da ste obe ispale _____ (na kojem ste već stupnju drugarstva, upotrebi i tu reč). I samim tim će i klinci nešto naučiti od vas. Vreme će odraditi svoje.

Ako ne.
Izolacija.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2011, 22:25:44 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
realno..deca ispastase bezveze  Smile
Deca su to ejjj da ne sto znaju ne bi bila deca  Smile
Tukli bi se oni jos koju godinu..pa bi kasnije zajedno isli na pivo
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung Galaxy S III
"malog je razbila od batina." " Sve do veceras dok moj sin nije razvezao samarcinu njenom zbog provokacije ...jer mu je ona licno savetovala to da uradi. Znaci rekla je mome sinu da ako ga njen bude jos podjebavao da mu ovaj razvali samarcinu. To je moj bukvalista veceras sproveo u delo."

nasilje sve rijesava

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
SonyEricsson k 850i
realno..deca ispastase bezveze  Smile
Deca su to ejjj da ne sto znaju ne bi bila deca  Smile
Tukli bi se oni jos koju godinu..pa bi kasnije zajedno isli na pivo
Slazem se,ja sam se tukao stalno sa jednim likom,a bili smo najbolji ortaci,a onda se on preselio Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Tel.Me Your.Number
Sin ti je naivčina velika, reci mu da ignoriše tog klinca ili će ispaštati do kraja života. Sad ako ne izgradi ličnost nikad neće.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 11:08:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.