Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 06:25:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Decija posle - Sveznajuce mame zakazale  (Pročitano 4171 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sandra, sin mora da ti ocvrsne. To podrazumeva da krene da resava sam svoje probleme ali pre svega da shvati da mu nije svako sa kim se druzi prijatelj. Obavi razgovor sa njim i probaj da mi utisnes u glavu da postoje ljudi koji mu i ne misle uvek najbolje i da moze da se druzi sa njima ali da ne pridaje srcu to sto mu oni kazu. Jednostavno, razgovaraj sa njim i probaj mu to objasniti.  Smile

Ako ga ovaj zadirkuje, neka uzvrati. Ako ga ovaj maltretira fizicki, neka takodje uzvrati. Nije vise mali, mora da nauci da se zauzme za sebe jer ce doci do situacije kasnije u zivotu kada ce mu to znanje biti preko potrebno.

PS E da, razgovaraj i sa majkom od toga drugog klinca i kazi da deca to moraju resavati izmedju sebe a da vi mozete da se druzite za svoj cef. Bas ako se desi nesto ekstremno pa da morate da intervenisete pa ajde, ali to su klinci.  Smile Jedan dan ima da se pobiju, drugi dan izmire i tako dalje. Sve je to za decu tja, pa mogu reci i normalno.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Tel.Me Your.Number
I naravno, guranje kontejnera uzbrdo 3 puta dnevno... minumum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Evo šta bih ja radio. Kad god sam u mogućnosti, pratio bih odnos dva klinca. I svaki put kada bi ga tuđ klinac zadirkivao, rekao bih svom klincu da ga sutne špicićem u cevanicu. Ali svaki put, bez da se plaši. A ako bi ovaj povukao neke poteze (tipa, ne daj Bože, pozvao drugare da nasrnu na mog klinca), e onda bih sišao dole i ispričao jednu lepu pričicu. Grozim se dece debila, eto Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2011, 02:01:44 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Ljudi hvala vam svima Smile
Nisam ja napraila od komarca slona...ona je sve preozbiljno shvatila...nista novo kao i 90% majki.
Danas sam mu saopstila da ja njegove probleme vise necu resavati.

marko...upravu si, mora da ocvrsne.

Laser...jesu li sva deca\vecina u tom dobu naivcine? Hoce li se to promeniti pitam se Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Ne bih da budem zla, ali te majke sto kazu tudjem detetu da slobodno bije njihovo, a zatim se dure... su stvarno idioti... ne mora tvoj sin da vaspitava njeno dete...
Sta je sledece... ona ce da vaspitava Stefana?

Secam se situacije kada sam bila mala i komsije su dosle kod mojih... dok su oni tracarili.. sta li... njihov klinac i ja smo izvukli svu posteljinu u mojoj sobi i napravili zamak... Ova zivcana kokoska  je uletela u moju sobu i pocela da se dere na nas dvoje kako smo pobacali stvari... Moja majka nije, jer nije imala razloga da se ljuti jer to nije bilo prvi put da to radim i znala je da cu sve da vratim na svoje mesto... Elem.. onda sam ja nesto prokomentarisala i dobila od te zivcane kretenuse takvu samarcinu (a i njen sin) da mi je uvo zvonilo 2 dana... Kreten kakav jesam... ja sam skocila i ujela je... krenula da sutiram... moj cale je morao da me rastavlja od nje... i tako... vise nisu dolazili kod nas... u svakom slucaju...  mrzim je iz dna duse i  posle 20 godina...

Poenta...   svaki roditelj treba da vaspitava svoje dete, a ne da to neko drugi radi ili da sebi daje za pravo da vaspitava tudju decu.. njena je greska sto je tvom sinu rekla da odalami njenog... ona je sama trebala da porazgovara sa njim, pored to fizikalisanja...

Svom malom reci da bas i ne mora da slusa svaku tetu koja mu prica neke gluposti... a i vremenom ce to i sam ukapirati..

A sto se tice komsijskih odnosa... hm... sve zavisi od sujete... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Jako sam se iznenadila kad sam primetila koliko je majki sujetno. Necu preterivati ako kazem bar 90% kao sto sam gore i napisala. Jako je tesko naci osobu koja je cool , cijem detetu mozes da prebacis nesto u smislu :"nemoj cupati moje dete" ili "nemoj otimati igracke ima dovoljno za obojicu\oboje" .Stvarno je nezgodna situacija i sada mi je potpuno jasno sta je moja keva mislila kad je rekla :"Tudjem detetu nista ne smes da kazes!"

Ja sa druge strane nemam problem da neko kaze mome detetu ako je video, a ja nisam da prestane da radi to sto radi ako je to lose.

Ne bih se ni mesala da nisam bila primorana jer mi je nabacila da moramo to da resimo.
Moje je dete blesavo....mnogo je naivan.

Danas mi je rekao da vise nece da se igra sa ovim malim, da ja pijem kafu sa njegovom mamom ali da njega ne vodim  Smile
Opusteno zvacu njegove drugare iz razreda iovako su tu svi u zgradama  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Ma, znam.. ali jedno je reci - nemoj to da radis (malom ili upozoriti majku), ali sasvim je drugo prepustiti vaspitanje sopstvenog deteta drugom...

Mislim.. malo je bezveze reci - e, ako krene na tebe, ti ga sljapni - a onda se duriti sto je dete poslusalo savet...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Citat
Kreten kakav jesam... ja sam skocila i ujela je... krenula da sutiram... moj cale je morao da me rastavlja od nje...
 Smile
Dodjem i tebi cokoladu, il' sta vec zecevi vole.
Ja nisam tukao, ni ujedao starije, ali sam umeo tako nesto da kazem, da im zvone usi mesec dana  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2011, 15:24:22 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Ja sam samo teritorijano nastrojena i ne volim nepravde...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Cinjenica je da mu je tako rekla, mislim...cula sam svojim usima  Smile
I nadurila se dakako.
Ne ucim dete mozda pravim stvarima....mozda treba da bude kurazniji. Izgleda da se drugacije ne moze
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 06:25:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.