Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 20:29:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igrice za ps2 na kompu  (Pročitano 1015 puta)
28. Avg 2010, 02:08:19
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Je li moguce pokrenuti neke igre od sony2 na ovaj pc putem emulatora?
Intel celeron d336 4.0ghz
2gb ram 800mhz
9400gt overclocked
Intel ga g31m es2l

Igrice koje me interesuju su Gran Tourismo 3(ako je moguce i 4), i neke  druge igre, i naravno Tekken.... Smile Pa makar dok mi ne dodje Intel core i7....(hehe,kupio ps2 sa full opremom i chipom za 30e sa igricama,a prodao ga 60e bez igrica.... Smile Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
jaci proc sigurno ne bi skodio za neko stabilno igranje, ja se secam da sam pokrenuo Tekken 5 u 5 fps na Celeron D i pola giga rama tako da nije nemoguce igrati se
mada mi nije jasno sto si prodavao PS2, super je to konzola
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
hehe,secam se kako sam sanjao jednom davno da cu uspeti da jednog dana instaliram(ili kupim,ako ga naprave) Driver 2 na PC.  Smile

a onda sam otkrio GTA III.  Smile i skroz zaboravio ne samo na Drivera,vec i na sve druge igrice...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
jaci proc sigurno ne bi skodio za neko stabilno igranje, ja se secam da sam pokrenuo Tekken 5 u 5 fps na Celeron D i pola giga rama tako da nije nemoguce igrati se
mada mi nije jasno sto si prodavao PS2, super je to konzola
Jeeeeeeee... Smile Pokrenuo sam Gran Tourismo4,imam od 8,do 14fps.... Smile  Igra nije slide show,igra klizi,ali 10sekundi u igri traju 2 minuta... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson k800i
Pa jbg, izgleda da GT nije toliko optimizovan kao druge igre. Ja sam preshao par igara na PC-u preko E6750@3.2GHz i 8800GT OC, mada mogu da ti kazem mnogo je bolji dozivljaj kada igrash na konzoli.
Od kada imam PS2 ne verujem da bi mogao da podnesem pokretanje josh neke PS2 igre preko emulatora.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 20:29:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.