![]() IN < - Davor Badrov - >LO (1/4) > >> :: Odgovori! |
Autor: bojan.c : |
Daj mi grlice Daj mi grlice svoje slatke usne lazljivice trepavice zavodnice sjajne zjenice Ja za drugu necu ni da znam nije mene sram ni biti sam a na trecu i ne pomisljam sve sto imam tebi cu da dam Refren Daj mi grlice svoje slatke usne lazljivice trepavice zavodnice sjajne zjenice ja cu tebi sve ove dvije suze izdajice prstenje i ogrlice, zlatne mindjuse Jedva cekam da mi svane dan pa da gradom s tobom prosetam nek o nama svasta govore i nek umru od ljubomore Refren Daj mi grlice, zlatne mindjuse Refren |
Ja baraba sve joj dzaba Dugu kosu rasplela je, cele noci plesala je sve do pola tri.. Gledala me ispod oka klela se da nema momka.. U krilo sjela mi... Umeo sam da se stidim ona lako da ne vidi stari muski fol vodila me gde je htela, samo kuci nije smela sutra tesko njoj.. Ref: Tebe duso majka cuva od ovakvih kao ja a ne vidi u tvom oku zaljubljena srca dva. Ja baraba,sve joj dzaba ukrascu te moja vilo Ja baraba,sve joj dzaba dodji sedi mi u krilo. Desilo se pravo cudo zavoli me ona ludo vise ne pijem ono sto ti majka radi uvjek je na levoj strani srce ne krije Ref: Tebe duso majka cuva od ovakvih kao ja a ne vidi u tvom oku zaljubljena srca dva. Ja baraba,sve joj dzaba ukrascu te moja vilo Ja baraba,sve joj dzaba dodji sedi mi u krilo. 2x |
Jedina Ove noci lazem sebe, da mi nista ne znacis. Pa mi dusa nema sna. Jedina. Nisu suze,mati stara. To,sto moje grudi para. Jedna zena,nocas,dobro zna, sto nemam sna,sto sam sam i ne spavam. Refren: 2x Umjesto srca moga,ona mi u grudima, pa lazem samog sebe,lazem drugim ljudima. Uz njeno ime,majko,nije potpis moj. Sta sam ja bio zeni toj? Samo broj. Istina je malo rijeci, pa ih ponos nekad sprijeci. Zivu bol,sahranih ja. Jedina. Nisu suze,mati stara. To,sto moje grudi para. jedna zena,nocas,dobro zna, sto nemam sna,sto sam sam i ne spavam. Refren: 2x Umjesto srca moga,ona mi u grudima, pa lazem samog sebe,lazem drugim ljudima. Uz njeno ime,majko,nije potpis moj. Sta sam ja bio zeni toj? Samo broj. Umjesto srca moga,ona mi u grudima, pa lazem samog sebe,lazem drugim ljudima. Uz njeno ime,majko,nije potpis moj. Sta sam ja bio zeni toj? Umjesto srca moga,ona mi u grudima, pa lazem samog sebe,lazem drugim ljudima. Uz njeno ime,majko,nije potpis moj. Sta sam ja bio zeni toj? SAMO BROJ! |
Ludo leto REF. Kome smeta ovog ljeta kratka suknjica. Od koktela gore tijela, u klubu ludnica. Ne moze da gori more ako goris ti,hladicu te cijele noci samo dodji mi! Stiglo je novo ljeto, ludi ritam bije, preplanulo tijelo samo moja draga krije. Napolju je vruce a moje luce samuje kod kuce! REF. Kome smeta ovog ljeta kratka suknjica. Od koktela gore tijela, u klubu ludnica. Ne moze da gori more ako goris ti,hladicu te cijele noci samo dodji mi! Jedna mala ridja strasno mi se svidja, sladja je od meda pa se topim k'o od leda! Ja bih da je ljubim a ona kuci mora ma ravno joj do mora! REF. 2x |
Momacka S'drugovima veceras cu proslaviti ja moga ludovanja kraj sutra cu te ozeniti ruku tvoju zlatom okititi poljubiti pred svjedocima utra cu te ozeniti ruku zlatom okititi poljubiti pred svjedocim REF. Gledat cu te svu u bjelom lica prekrivena velom tu ljepotu koja opija zadrhtat ce srce moje u crnom odjelu sto je zaplakat ce otac i majka Gledat cu te svu u bjelom lica prekrivena velom tu ljepotu koja opija zadrhtat ce srce moje u crnom odjelu sto je neka pjeva cjela carsija U nov zivot krenucemo u dobru i zlu poret tebe uvjek bicu tu sutra mi smo muz i zena jedna dusa a dva tjela i pre bogom i pred ljudima sutra mi smo muz i zena jedna dusa a dva tjela i pred bogom i pred ljudima REF. Gledat cu te svu u bjelom lica prekrivena velom tu ljepotu koja opija zadrhtat ce srce moje u crnom odjelu sto je zaplakat ce otac i majka Gledat cu te svu u bjelom lica prekrivena velom tu ljepotu koja opija zadrhtat ce srce moje u crnom odjelu sto je neka pjeva cjela carsija REF Gledat cu te svu u bjelom lica prekrivena velom tu ljepotu koja opija zadrhtat ce srce moje u crnom odjelu sto je zaplakat ce otac i majka Gledat cu te svu u bjelom lica prekrivena velom tu ljepotu koja opija zadrhtat ce srce moje u crnom odjelu sto je neka pjeva cjela carsija |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |