Treca serija Burek Majica: Majice su porucene i bice gotove za 5-10 dana. Bice ih iskljucivo u varijanti dugih rukava i to u bojama crna, bela, teget, crvena, narandzasta za muske i crna i bela za zenske. Cene se najverovatnije nece menjati, a cim majice stignu bice postavljene umesto postojecih. Motiv na majicama je ovaj put nesto drugaciji, ali o tome cete biti blagovremeno obavesteni
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Upravo krecem da donesem majice. Okupljanje je sutra, a ja cu najkasnije veceras postaviti novu narudzbenicu i o tome vas obavestiti! Imajte u vidu da danas i sutra ujutru narucite ono sto zelite da bi vam mogao to doneti na okupljanje Ako ne dolazite, bice vam poslato postom kao i do sada.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!