Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Dali verujete da postoj Bog

Glasanje završeno: 04. Okt 2003, 13:17:57

Da
53.3%  (8)
Ne
33.3%  (5)
Neznam
13.3%  (2)
Ukupno glasova: 15
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dali verujete da postoj Bog  (Pročitano 5195 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
U svakoj Bibliji pise nesto drugo,tako da ja u to ne verujem,svaka vera je prepisala Bibliju kako im odgovara,sad ko ce znati koja je prava i dali je i jedna prva Smile:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
sanjica_021

Samo su Drugse intepretiranje ali aj ti kazem napolji prevod je Brockhaus
samo ovi Sektasi oni su izmenili Bibliju samo ti jedno kazem ako nesto je nelogicno onak znaj da ta biblija nije ispravna mora da bude logicno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
U Bibliji ne postoji logika!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zasto mislite da ne postoji logika?
Neke stvari su bajke, ali nisu li 10 bozijih zapovesti savrseno logicne?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Neke stvari u bibliji jesu logicne, ali ta biblija je samo jos jedna knjiga iz gomile koje se pisu svaki dan i koje pise ko hoce, i koja je napisana iz ko zna kog razloga. Ima gomilu kniga koje covek procita, a nije mi jasno zasto se ne zapita da li je istina nesto sto je procitao u nekoj drugoj knjizi, dok kad bibliju procita odma poveruje u sva sranja koja su napisana... sve u svemu gluposti... nemogu da verujem da toliko ljudi veruje u nesto sto nikada nije videlo i nikada i nece videti, i umru tako mislici da ih "bog" cuva... a u stvari to im je sve u glavi... ajde razumem ljude pre par hiljada godina, kada nisu imali bolje objasnjenje kako je svet nastao, ali danas kad je tehnologija tolkiko napredovala... mislim... ovaj forum nije nepravio bog napravio ga je jebeni COVEK!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Brate biblija je jedna od najpreziznije gnjiga a te bajke to su prica da bi narod razumeo neke stvari Biblija treba da se razume ja naprimer sam naso kako Zena i Muz treba u praku da postubu ili imas Levitske Drzavne zakone na koj zakon bi trebalo drzava da se izgradi.Biblija je jedna Knjiga te imas Psihologiju te imas Istorija de imas Geografija de imas Price i de imas Logicne Stvari naprimer ima jedna prica kaze se da je mosija udarijo u Kamen i voda je pocala da izlazi narod je pijo cedan a sami naucnoici znaju da ima jedan posebni kamen koj vuce vodu i kada udaris po njemu da tece voda znaci to nije fenomen nego to ljudi znaju koji radu u prirodi i to je logiga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 273
Ja istinski verujem da postoji Bog.
Vera, a narocito iskrena molitva, mi je puno puta u zivotu pomogla spletom neverovatnih i krajnje neocekivanih okolnosti.
IP sačuvana
social share
Sve, sve, ali ZLATO!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Ako postoji ljubav postoji i Bog, a postoji li ljubav??!?!?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Sada sami mozemo da vidimo da mi Ljudi nismo Pametni posto mi verujem u Materiju a bog nije Materija nego je vec nesto vece sa tim sam sebi mozes da dokazes da mozak Blockira kada pricamo o takvi stvari i kao naprimer kada kazemo nema kraj to mi nemozemo da se zamislimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
bohga su izmislili ljud zbog kontrole.mozda postoji neki visi entitet(kao neka vrsta energije)ali u dogmatskog boga ne verujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: alhemicar ljud

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.