Za toliko i recnik posluzi... nekad su slali cekove, sada samo uplacuje na racune u nemackim bankama, tacni su kao sat i 100% korektni kada je to u pitanju.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sta ti nije jasno kod izraza NEMACKA banka? Banka u NEMACKOJ ili ispostava NEMACKE banke kod nas. Raifeisen banka nije zvanicna ispostava, cak ne mozes preko nje praviti transakcije ni sa Banja Lukom a kamoli dalje, dakle nema banaka kod nas koje ti mogu pomoci.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Dobili smo i mi medjutim, od skoro su uveli nekoliko ip zabrana, tako da recimo cesto posetioci iz Yu ne mogu da glasaju, tj mogu oni da kliknu, ali im se glas ne racuna.
Ja nemam posetioce iz YU, mozda 500 dnevno samo sa do-jaja.com ali zato imam amere. Nego nesmem bas da ih reklamiram posle ovih zabrana ... bojim se da vise ne salju cekove