@herros posto ti stvarno smeta,i poceosi da pricas gluposti,a @komunista jos vece... zatvoricu temu(mozda cu neki drugi put otvoriti koju novu,ako nadjem neku koja vam ne smeta),pa vi uzivajte jel necu ja nikome da smetam.... pozdrav svima
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
posto ti stvarno smeta,i poceosi da pricas gluposti
To je to ......gluposti.Ali kazi zasto su gluposti,zato sto sam malo upucen pa kao neko druge religije ocigledno znam vise od tebe?Mada to nije ni bitno ko sta zna bitno je da nepricas kojekakve gluposti tima "Islam is the best"..Lepo su ti objasnili ljudi kako da postavis temu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!