Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DAČIĆ U OPASNOSTI: Branko Ružić sprema puč u SPS!  (Pročitano 3891 puta)
20. Avg 2013, 09:08:04
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
DAČIĆ U OPASNOSTI: Branko Ružić sprema puč u SPS!

Predsednik IO SPS, besan zbog insistiranja lidera te stranke da se obračuna s korupcijom u partiji, sprema prevrat sa svojom lobi grupom i finansijerima

BEOGRAD - Nije brod „Baunti“, ali liči.

Branko Ružić, predsednik IO SPS, sprema puč u Socijalističkoj partiji Srbije, saznaje Kurir!

Ružić već dugo priprema teren kako bi sklonio Ivicu Dačića sa čela te stranke, kaže naš izvor iz vrha SPS i dodaje da je razlog puča nezadovoljstvo mladog socijaliste Dačićevom odlukom da se obračuna sa korupcijom u sopstvenim redovima.

- Ružić pokušava da preuzme SPS sa svojom lobi grupom. On je godinama kadrirao u stranci i izgradio je svoju infrastrukturu, a pridobio je i neke finansijere SPS.

Ozbiljno je krenuo na Dačića, i to zato što je predsednik odlučio da se obračuna s korupcijom i u našim redovima - kaže izvor Kurira.

Kompletan tekst možeet pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od utorka, 20. avgusta.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Идеалан материјал за карикатуре.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Odlicno, neka se raspadaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Tesko ce to da uradi. A i nije mu u interesu, "pucom" bi mozda dobio mesto predsednika ali bi stranka itekako izgubila time sto mozda jedini iz iste koji i ima neku podrsku u narodu biva smenjen i makar sklonjen u stranu...

A i to je "Kurir", verovatno samo izmisljaju kao po obicaju...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Sony 
Ma kakav Ružić, mora još malo da sačeka, ali nije nemoguće da preuzme stranku.. Pa i u Slobino vreme Dačić je bio niko i ništa podparol ili nešto tako sl. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
За СПС се гласа највише због имена. Људи мисле да је то странка најближа социјализму "добрих старих времена", тј. оном из бивше Југе. Био Дачић, Ружић или неко трећи они ће свеједно гласати за ту странку. Као што ће либерали гласати за ЛДП био Чеда на челу или не.

« Poslednja izmena: 20. Avg 2013, 16:32:51 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Zato su i imali onih 7% 2008-me. I zbog tog istog Dacica i njegove fine politike i dosli na 16% koje su imali 2012-te. Tako da im taj Dacic itekako znaci u partiji jer ih je prakticno revitalizovao i od jedne politike koja ih je prikazivala kao retrogradne i "struju 90-ih" napravio proevropsku stranku. I to na osnovu svog rada kao ministar policije. Pa nije bas da im ne znaci i da bi bili isti bez njega...

A i nije bas tako lako skloniti Dacica. Koliko god Ruzic imao neku podrsku Dacic sigurno ima vecu podrsku sigurno. Tako da mislim da "Kurir" po starom dobrom obicaju samo lupa...

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Ružić: Izmišljotina je da rušim Dačića

Šef Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije Branko Ružić o navodima da sprema prevrat: Dačić bi poželeo pučistu poput mene

NIJEDNO rušilaštvo uređenog sistema nije moguće bez „bitangi iz sopstvenih redova“. Zato očekujem da predsednik Ivica Dačić javno iznese stav o ovom dekadentnom procesu, a siguran sam da bi poželeo još tuce pučista poput mene.

Oni koji treba da znaju istinu, znaju je vrlo dobro. Za mene lično partija je iznad svih i svakoga.

To za „Novosti“ poručuje Branko Ružić, šef Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije, odgovarajući na medijske spekulacije da u potaji sprema prevrat u stranci i da je na čelu struje koja je, navodno, nezadovoljna potezima lidera. On metaforično prognozira da će se „vrlo brzo razotkriti ko je „Juda Iskariotski“.

* Sumnjate, dakle, da iza ovih optužbi stoje pojedinci iz SPS?

- Iskreno, vrlo teško mi je da reagujem na notorne izmišljotine koje se objavljuju, ali me vrlo opasne kvalifikacije koje se iznose prosto teraju na tako nešto.

Kontinuirana potreba moralnih pigmeja koji su ogrezli u kriminalu i korupciji da me putem isplaćenih „žetona“ jednom mediju diskredituju, kriminalizuju i na taj način stvore iskrivljenu sliku u javnosti o mojoj porodici i meni lično, govori očigledno o nečijem strahu od jedinstva i snage Socijalističke partije Srbije.

* Ko se to boji socijalista? Ima li među takvima, možda, i vaših koalicionih partnera?

- Ne. Ali, lako je između redova pročitati i prepoznati i lične, ali i političke motive ljudi kojima je osnovna životna maksima „manjak znanja, višak samopouzdanja“.

Nikada u tom mulju sebi nisam nalazio mesto, niti sam imao bolesne ambicije u bilo kom poslu kojim sam se bavio, za razliku od mnogih.

Siguran sam da predsednik Dačić sasvim jasno prepoznaje udar koji traje prema SPS i njemu lično, već duži vremenski period.

NE ODUSTAJEMO OD POLICIJE * KOLIKO je realno da se Ivica Dačić u finišu rekonstrukcije, ipak, odrekne fotelje u MUP? Postoje li pritisci SNS da to učini?
- Uveren sam da su rezultati koje je predsednik Dačić u funkciji ministra unutrašnjih poslova postigao u petogodišnjem periodu sasvim dovoljna referenca i garancija da se preraspodela uticaja u sistemu bezbednosti ne treba menjati.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Ma nije izmisljotina ja verujem Kuriru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Alcatel 
Ma da kome ćemo verovati , ako ne Kuriru? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.