IN < - Da li zivimo u muskom svijetu - >LO
(1/7) > >> :: Odgovori!
Autor: Vojvoda :
Jednostavno mislim da NE!

Ali posto sam optuzen za sovinizam (neosnovano), da cujem misljenje zena! Da li se zene osjecaju ugrozenim u ovom svijetu i zasto? Da li mislite da vas mi stvarno ugnjetavamo i zasto?
Autor: Mario :
Bice zanimljivo, jedva cekam odgovore..Devojke, navalite! ja mislim da ste vi povlascene jer zbog vas uvek ustajem u autobusu, idem u vojsku, mi moramo vama da prilazimo, ne vi nama itd itd...
Autor: JeJa :
mislim da je mnogo žena ugroženo, mnogo više nego što iko od nas pretpostavlja, jer većina ne priča o tome, valjda misle da je to sramota, plaše se osude ili šta već, a ja se potpuno slažem sa tobom da: Citat

nije ovo muski sovinisticki svijet! Ovo je svijet onih koji su pametni ili snalazljivi ili sta vec, a to nema veze sa polom! Mislio sam da ce poceti prica o tome kako zene misle da je ovaj svijet takav, a takva prica je neosnovana!

taman posla!!! ko je ovde još za jednakost??? pa neću valjda ja da tovarim ugalj ili da vučem đubre do kontejnera, ili sl. i uopšte ne želim da donosim važne odluke, osim u određenim situacijama

# mario ne kapiram kako to "zbog nas" idete u vojsku?
Autor: sarmica :
@Mario
a mi isto zbog nas kuvamo, i radjamo i decu, i idemo na depilacije svega i svacega (tu bol ni jedno musko ne moze da izdrzi garantujem!!!)... i sta onda sa tom vojskom ti hoces?
nego sta, nego da sve treba da radite zbog nas, al sad ga malo pretera, ni jedna od nas ne drzi bic u ruci i tera vas u vojsku. (cak da se ja pitam, skratila bih to na 1-3 meseca, ili neko civilno sluzenje ili tako nesto, a placeni vojnici nek idu da ratuju, za sta inace i primaju plate?!)

ma stvarno nisam raspolozna za neke rasprave (citaj:prepucavanje) ovakvog tipa, jer stalno napadamo jedni druge na svim mogucim temama.
Vojvodo nije ti ovo trebalo...

P.S.
to uopste ne znaci da ja necu da se ovde ukljucujem povremeno
Autor: Mario :
Salio sam se malo, da bih pokrenuo diskusiju...

Pocelo je...
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana