Sto sam ubio temu? samo treba da se pojavi neko ko nije za jhednakost i eto ti sanse da se tema rasplamsa! To sto nikoga nema da se svadja samo pokazuje koliko smo mi muskarci u stvari dentlmeni! Bar na ovom forumu!
naravno da ste džentlmeni.... uostalom ja prva nisam za jednakost, ali ti ne čitaš postove baš redovno
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
ja sam lepo napisala zbog NAS!!! a ko ne ume da cita...
nema tu niceg skrivenog ni dvosmislenog, ja kad kuvam, kuvam zbog sebe, kad radjam decu (ups, ne jos, ali bice ako bog da...), radjam zbog sebe, kad se depiliram i to je zbog mene...
pa ne mislite "vi muskarci" da sam ja spremna da sve to radim zbog vas 8O
Pa mi smo se nadali da smo to mi! Ja sam mislio da je zbog nas! U stvari ja ZNAM da je zbog nas! Samo sam mislio da si i ti tako mislila! Ne mogu da vjerujem! Ne depiliras se zbog malca! Ma daj! Aj kuvanje da, to mozes da kazes da radis samo sebi! Radjanje djece je za opstu dobrobit! Za porodicu! Ali se depilirate samo zbog nas! To je sigurno! Ima toga jos, ali da ne duljim...
Pa mi smo se nadali da smo to mi! Ja sam mislio da je zbog nas! U stvari ja ZNAM da je zbog nas! Samo sam mislio da si i ti tako mislila! Ne mogu da vjerujem! Ne depiliras se zbog malca! Ma daj! Aj kuvanje da, to mozes da kazes da radis samo sebi! Radjanje djece je za opstu dobrobit! Za porodicu! Ali se depilirate samo zbog nas! To je sigurno! Ima toga jos, ali da ne duljim...
ajde ovo za decu... i da se slozim, jeste za opstu dobrobit, mada prvo zbog sebe, al za depilaciju!!!! (mislim bas ako si se za tu depilaciju uhvatio) ma nema sanse da se ja zbog nekog drugog depiliram!!! ja to radim zbog sebe, jer je MENI lepo kad nisam "dlakava", a da mene to ne nervira, da vis' sto bih se zbog nekog momka izdepilirala (ma ne znam ko to mora da bude i sta da uradi da bi zasluzio : )
dear svitCHe, uopste nisam u fazonu da hocu da budem neka "moderna mama/zena" koja nece da zna da kuva, da sama cuva decu, da juri karijeru, pa da uopste i nema decu... ja sam cak sigurna da cu da budem odlicna "domacica", kako ti to rece,sta god to tebi znacilo, BUT!