Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li smo preterano naivni
da
33.3%  (7)
ne
9.5%  (2)
nikako
0%  (0)
samo neki (vecina)
28.6%  (6)
prosto smo neobrazovani
28.6%  (6)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Srbi u stanju da poveruju u bilo sta sto im se servira?  (Pročitano 13551 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
ja ih ne bih nazvao retardima

za ostalo se slazem
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 50.0
Pre neki dan sam gledao Lejt sou i Kolbera... Reče lik da su neki klinci iz Makedonije otvorili x sajtova sa kojih su plasirali protrampovske priče i jedna od njih, da su pronađeni čvrsti dokazi i da će Hilari definitivno da završi u prdekani, je među Amerikancima na fejsu imala ne znam koliko stotina hiljada šerova, komentara i reakcija.

Nije stvar u Srbima, stvar je prosto u retardima.
Споменуо си фејс, они су и измислили ширење ретардираних линкова.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Meni je uvek bilo fascinantno (al ne mislim ni u negativnom ni u pozitivnom smislu) kako smo mi generalno za neke stvari vrlo pametni i analitični, a za neke druge smo neverovatne naivčine, da ne kažem glupaci.

Primera radi, reci grupi Srba da odu u banku i dignu kredit. 40 od njih 50 neće hteti ni da čuje. A i od ovih 10 što ode, 9 će biti maksimalno oprezni i nepoverljivi. Znaju kvaku, kapiraju o čemu se radi. Znaju da nema besplatnog ručka, što bi rekli Ameri.
E al reci tim Srbima da glasaju za nekog izroda kome na čelu piše ''krimos'' ili ''štetočina'' i koji obećava ne besplatan ručak, nego besplatne vile svakome ko glasa za njega. 40 od njih 50 daje glas ko od šale.
Znači našim ljudima je lakše da poveruju u deljenje besplatnih vila, nego u besplatan kredit u banci.

Isto važi i kad se radi o medijima. Pokaži grupi Srba zapadnjačku propagandu (al onako vešto napravljenu i upakovanu). Provaliće je ko od šale. E al pokaži im npr Rusku propagandu, ili one lude teorije zavere (HAARP, ravna Zemlja, i tako ti ekstremi) ili ovako ove gluposti i spinovanja... primiće se kao saučešće.  Smile  Smile

Pronašao sam bio još par primera al ne mogu sad da ih se setim. Al ima ih dosta. Za neke stvari stvarno imamo kliker. Al za neke druge kao da smo se juče rodili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
to gde se zajebemo to ti je ono gde mnogo zelimo da laz bude istina pa umesto da razmisljamo pocnemo da verujemo.
vrlo uobicajena stvar.

a vrlo je zanimljivo sta neka populacija zeli da bude istinito!
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
ma nisu oni nas bombardovali...to je kremljovska propaganda...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 50.0
To su teske zablude da nas narod ne razume i ne kapira da ih politicari i mediji lazu. Probem je sto nas covek politiku dozivljava "zaveroloski" tj ide logikom "sad kad dodju moji ima da pozavrsavam sve poslove" i onda ga ladno boli tuki za bilo kakve argumente, tovari svoj licni posao i jebe mu se i za drzavu i za neki siri interes. I to je vazda bio razlog propasti Srbije.
Nek proba neko na pijaci da zavrne polupismenog seljaka za 1 dinar pa ce videti kako njemu mozak radi kao munja kad treba.  Nasa politika vise lici na borbu klanova nego na neki drustveni konsenzus i kompromis. Pa sta treba vise od ove vladavine SNS-a. Ljudi koji su nekad zvali Tadica ustasom i izdajnikom, jer se negde jednom rukovao sa Tacijem, sad ladno svake 2-3 nedelje imaju parti sa Tacijem u Briselu, i potpuno isti ljudi ih glasaju kao kad su postavljali table sa imenom Ratka Mladica, iako danas polazu cvece na Djindjicev grob. Prosto ima ljudi koji veruju da ce im u ovakvom ambijentu stvari ici bolje i onda glasaju cisto tom logikom, a sta ce biti posle kad stigne "racun za struju" zivo im se jebe, i svi polaze od pretpostavke da ce isti racun drugi platiti, ili, ako nista drugo, da ce ga podeliti sa drugima, tako da su opet u celoj racunici dobri. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
ima i toga. isto 90%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
Ono što Anea i čitava ta malogradžanska plejada neoliberalnih, likova, gradžana sveta i kosmopolita nikako ne može da shvati, a što sam već spomenuo je sledeće:
Citat
Anea zaboravlja da svest ne formira "alternativa", vec meinstrim.

Naravno, ti isti likovi će radije da kažu da su Srbi neobrazovani, jer to diže (kvazi)intelktualni nivo u očima drugih malograđanera ali nikako neće priznati da je nivo opšteg obrazovanja u Srbiji do pre 20-ak godina bio iznad Evropskog nivoa, jer im to onda ruši čitav koncept.

"Your "real news" starts wars, kills and displaces millions and destroys entire regions. So Fuck fake news - most can see that coming. It is the real news that needs a check." Anissa Naouai, novinarka Raša Tudej

p.s. I opet, kao što vidite, takvi likovi nikako ne mogu da donesu zaključke nezavisno od drugih uticaja. Radije, kada se pojavi neki trend/moda, kao u ovom slučaju rat protiv "lažnih vesti", onda se i oni, kao terijeri ustreme i kidišu na one koji im drmaju "utopiju".
« Poslednja izmena: 23. Nov 2016, 14:11:10 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
Naravno, ti isti likovi će radije da kažu da su Srbi neobrazovani, jer to diže (kvazi)intelktualni nivo u očima drugih malograđanera ali nikako neće priznati da je nivo opšteg obrazovanja u Srbiji do pre 20-ak godina bio iznad Evropskog nivoa, jer im to onda ruši čitav koncept.
zabavna zabluda.
imas neki dokaz?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
Kao što sam i pretpostavio, iza navodne "borbe" globalističkog ološa, neoliberala i drugih Anea, protiv tzv "fake news", u stvari se krije prava borba protiv istine, odnosno svih onih informacija koje ugrožavaju proces korporativne, neoliberalne globalizacije i uništavanja suverenosti država i naroda, tradicija i nacija.

Dakle, ološ je proglasio one informacije, koje mogu da ih ugroze za "rusku propagandu" i to je ključ svega, dalja satanizacija Rusije. Iza svega se krije borba propadajućeg sistema protiv Rusije!

Princip je sledeći: širenje straha i panike je zabranjeno, stoga, informacije koje šire strah i paniku (nebitno da li sa osnovom ili ne) bi trebale biti zabranjene, ali samo one koje ne dolaze direktno od nas. Dakle, na primer: strah od GMO-a (korporativnog monopola generalno) je iracionalan, ili Soroš radi dobre stvari, toje neupitno ali je zato divljačka antiruska propaganda i plašenje čitave zapadne hemisfere od "ruske invazije i okupacije" sasvim izvesna i neophodna! Plašenje nekakvim "teroristima" koje su sami zapadni mediji (tipa CNN i BBC) i njihove korporativne gazde stvorile je u redu, ali ukazivanje na to isto licemerje je "ruska propaganda" i "fake news".

Kuš stoko neoliberalna!

p.s. U praksi:
https://www.rt.com/op-edge/369152-western-msm-propaganda-russia/
« Poslednja izmena: 04. Dec 2016, 17:37:54 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.