Par vrlo jednostavnih pokazatelja zasto nije vredno truda... Prostor na disku (Webspace) 50 MB 100 MB 200 MB 500 MB Mesečni saobraćaj (Traffic) neograničeno neograničeno neograničeno neograničeno Pritom nigde nikakvo ogranicenje nije navedeno u ugovoru ili uslovima koriscenja (koliko sam ja video) Cene su nerealno niske... + Ozbiljna firma nikad i ni pod kojim uslovima ne bi sebi dozvolila da ima 8 bannera u potpisu od toga 4 razmene bannera
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nikakva podrska, nikakav kontakt sem mail formulara... Cene doduse jesu relativno realne... ali opet.. zasto bi ikad iko to kupio kada moze za isti novac dobiti zaista kvalitetnu uslugu uz vise prostora i protoka, pravi support i sl, bilo gde preko...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sta pise u poruci iznad? zasto bi ikad iko to kupio kada moze za isti novac dobiti zaista kvalitetnu uslugu uz vise prostora i protoka, pravi support i sl, bilo gde preko...
Prestanite razmisljati samo u okvirima svog sela.. poenta interneta je da ne postoje granice.. a tvoj sajt ce i onako biti hostovan preko jer maltene niko odavde ne nudi uslugu hostinga na serverima koji su na teritoriji SCG... sve je to preprodavanje usluga iz Us, De, Ch ... Zasto bi bili druga ruka? Lepo zakupis hosting ... da ne kucam opet isto.. mrzi me.
0k,moj problem je sto kod stranih prvajdera hosting moram da placam karticom (koju trenutno nemam) a kod domacih se moze platiti obicnom uplatnicom...i cena nije problem nego prostor jer vidim da za odredjenu sumu novca kod jednog dobijas 50mb na serveru a kod drugog 500mb...pa nisam ni ja ovca za sisanje trazim sto veci prostor za taj novac koji sam vec odredio da dam za host.naravno da mi je bitan i kvalitet usluga zato sam se i ukljucio u temu oko ovog provajdera.
Kvalitet usluge ti je jedino sto ti je bitno, posto za 90 eura godisnje mozes dobiti i 50GB prostora, ali je to apsolutno beskorisno ako to ne mozes koristiti kako valja. A kartica koju trenutno nemas je 15 minuta posla u bilo kojoj banci.