Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li sam ja luda?  (Pročitano 2848 puta)
08. Mar 2005, 03:05:34
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Moj brak se rusio,dve godine sam cekala da se nesto promeni,sve dok osecanja nisu potpuno iscezla.A onda sam srela njega,sa identicnom situacijom u zivotu i sa nekim stavovima koji se potpuno razlikuju od svega sto vecina smatra normalnim.Potekao je iz patoloske porodice,otac je otisao u Ameriku,nikada nisu bili bliski,a majka je prica za sebe.Rodila je 4-ro dece,sa razlicitim ljudima,jedino je on iz regularnog braka,tj. jedino njemu stoji ime oca u krstenici.Verovatno zbog toga je doneo odluku da nikada nema dece,a zena ga je napustila kada je vise interesi nisu vezivali za njega.Sve cesce smo se vidjali i ja sam sve vise otkrivala  njemu.Posle svega nekoliko meseci prevario me je sa zenom od 55g. sto je "opravdao"time da on "prema zeni koju voli,ne moze da se ponasa kao prema kurvi".Umesto da sam pobegla glavom bez obzira,ja sam se igrala neuropsihijatra,zelela sam da izlecim njegove traume.
   Vrlo brzo,poceli smo da zivimo zajedno,mada sam ja od samog pocetka znala da ta veza nema buducnosti.On nije covek sa kojim bih mogla da ostvarim bilo kakvu zajednicu,ali me je privlacio i pored toga,a sa duge strane za vezu su znali vec svi pa i moje cerke,tako da mi nije bilo lako da prekinem.
   Nastupa period mucenja.Sve mu je smetalo kod mene,prvo mi je zabranio iskazivanje neznosti na bilo koji nacin,jer to "za njega nije normalno"i "on ne zivi u spanskoj seriji",a onda smo prestali i da vodimo ljubav.Kada god bih povela razgovor o rastanku,on bi spustao loptu,pokusavao da izgladi situaciju,ali bi i dalje bilo isto.Ja sam mazohisticki nastavljala da se nadam,trazeci mu i dalje "dijagnoze" i smatrajuci da cemo uspeti da prevazidjemo sve.Posle mog povratka kuci,sve redje smo se vidjali,bio je sve okrutniji u razgovoru i postupcima prema meni,a ja sam i dalje silila.
   Najzad jednoga dana stegla sam srce i otisla da prekinem agoniju.Tada mi je rekao da njemu neke moje osobine strasno smetaju i jednostavno ne moze da predje preko njih(rec "osecaji" ne postoji u njegovom recniku) i da ni sam ne zna sta sam cekala do sada kada je on otvoreno pokazivao netrpeljivost prema meni.To je bio kraj i svako normalan bi prekinuo svaki kontakt,ali ja nastavljam i dalje.Razgovaram sa njim iskljucivo telefonom,cak sam mu pozajmila i fotoaparat,navodno da slika kucice,a znam da voli da fotografise seks,cak mi je njegov brat rekao da mu je posle dva dana bila neka devojka.
   Recite mi da li sam potpuno poludela?Da li sam mazohista?Gde mi je samopostovanje?Sve znam ali nemam hrabrosti da kazem : STOP.
   Da li neko moze da mi pomogne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
Je*ena je sudbina nekad, je*ena!Pa valjda ti sama sebi znacis nesto, bar vise od tih ... neznam kako da ih nazovem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
Citat: katarinadimedici
...a sa duge strane za vezu su znali vec svi pa i moje cerke,tako da mi nije bilo lako da prekinem.

da dodam, ovo sa cerkama ti je po mom misljenju greska, i one ce voleti da ti lepo ziviz i budes stecna.Moji su razvedeni, mama je upravo zbog nas (dece), dugo godina odlagala rastavu i time samo pogorsavala sitaciju, dok joj ja i sestra na to nismo skrenuli paznju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
ne znam sta da ti kazem .... zao mi je situacije . Mada mislim da je bolje da prekines sa tim i da dignes glavu i krenes napred ....  i nemoj nikada da se okreces nazad za proslosti , imas cerke i brini se o njima a sve ostalo ako dodje dobro doslo a ako ne .... ma SAMO NAPRED !!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
Da si luda nisi (mnogo), ali fakt je da si sado-mazo. Volis da patis cim sve ovo radis sama sebi.

Ne bih i ja da glumim psihijatra i da ti solim pamet, ali mislim da ides protiv sebe, a sto je najcudnije on nije vredan ni truda ni tebe.

I ja sam bio u jednoj slicnoj situaciji, doduse ona nije bila nastrana, ali pravila je pizdarije i to ohoho. Pokusavao sam da je iscupam sve dotle dok nisam primetio da i ja tonem. A onda sam ukocio i stao, zatvorio se u sebe danima, razmisljao u dubokoj samoci i doneo odluku i odjebao je po kratkom postupku, surovo i brutalno.

Ali tu odluku moras doneti TI, razumes ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1110
Zastava
mob
Nokia 2760
Nisam bila u takvoj situaciji, a i da jesam ne bi da ti (kao što reče Nokia 3650) solim pamet.
Mada, mislim da ti njega još uvek voliš čim si spremna da pređeš preko svega i nastavljaš da budeš u kontaktu sa njim. Po meni to je jedino razumno opravdanje za tvoju toleranciju. To znam po sebi, jer dok volim spremna sam svašta da oprostim. Ipak sve ima svoju granicu i neke stavari treba prekinuti na vreme da se ne bi izazvala veća katastrofa. Ipak treba da misliš i na decu i na to kako oni gledaju na tvoju tugu i nesraspoloženje.
Možda bi trebala da prekineš svaki kontak sa njim. Vremenom će emocije koje osećaš prema njemu prestati i možda će se ukazati prilika za nešto normalnije tj možda jednog dana upoznaš čoveka dostojnog tvoje pažnje, jer u vezi sa takvim čovekom svaki dan sve više toneš.
Naravno, ti odlučuješ o svemu i zato srećno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Da li neko moze da mi pomogne?

Jedino sama sebi.
Zvuci bezosecajno, ali je jedino ispravno.
Odes po svoj foto aparat uzmes, zamolis da ti se vise ne javlja, sednes i objasnis svojima situaciju, zatvoris tu knjigu i pocnes pisati neki roman sa lepsim krajem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
U ptpunosti se slazem! Niko ti ne moze bolje pomoci, nego ti sama sebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat: ovcica
U ptpunosti se slazem! Niko ti ne moze bolje pomoci, nego ti sama sebi.

uz to jos kad bi imala podrsku okoline brzo bi se izvukla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 238
Zastava Srbija i Crna Gora
Hhm...interesantno mada ne toliko neuobicajeno.Zaista ti, i jedino ti mozes da okoncas sve,naravno najbolje bi bilo kada bi imala jaku podrsku od ljudi koji su ti bliski i koje volis.Pravi prijatelji zlata vrede u teskim zivotnim situacijama.Dakle ako imas takve onda obavezno razgovaraj sa njima o tome.Nisi luda ni najmanje samo imas neke drugacije standarde prema kojima biras osobu za koju ces se vezati-ajde da to tako kazemo Smiley
IP sačuvana
social share
It's better to be hated for something you are,then to be loved for something you are not.
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
hm.....NE,NISI LUDA CIM SI SEBE DOVELA U TAKVO PITANJE!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

mea parvitas

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 167
Mozda bi trebalo da malo vise paznje obratis na sebe i da pokusas sebi da postavis "dijagnozu", kako si vec rekla, jer zivot nije danas i sad, vec i sutra, tako da moras malo da mislis na buducnost, kako svoju, tako i svojih cerki.
Nadam se da ces skupiti snage i prekinuti tu umobolnu igru, jer si ipak imala snage da uradis nesto mnogo teze, da ostavis muza i oca svoje dece, pa sad.. samo napred, pozdrav
IP sačuvana
social share
svinje smrde, ali shunka je dobra
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.